Need for info

Ξεκίνησε από kenobi, 12 Απρ 2010, 16:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kenobi

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα καποιες γνωμες για Μ4. Ειδα της G&G τη σειρα που φαινεται ελκυστικη. Τι λεει γενικως και αν δεχεται βομβιδοβολο ή αλλα add-ons. Προκειται για πρωτο οπλο ως νεος στο airsoft. Ειμαι στη φαση που θα μαζεψω το gear μου για να οργανωθω. Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται στα σεναρια οι συμμετεχοντες να φερουν 2 sidearms?

Thanks in advance, σε οσους βοηθησουν στις αποριες μου. Have fun.
Luminous beings are we not this crude matter. You must feel the Force around you. Here, between you, me, the tree, the rock...everywhere! Even between the land and the ship.

Hardcore G.T.

Παράθεση από: kenobi στις  12 Απρ 2010, 16:55:09 ΜΜ
και αν δεχεται βομβιδοβολο ή αλλα add-ons
. Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται στα σεναρια οι συμμετεχοντες να φερουν 2 sidearms?

Δεχεται και ετσι οπως ειναι βομβιδοβολο χωρις να αλλαξεις τπτ στον χειροφυλακτηρα(μονο αφαιρεις το κατω μερος οπου κουμπωνει το βομβιδοβολο) , αλλα αν αλλαξεις  αυτο που εχει και βαλεις RIS τοτε μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα .
Τωρα για το δευτερο ερωτημα δεν ξερω , εξαρταται  , σε μερικα παιχνιδια δεν υπαρχουν περιορισμοι για τον οπλισμο αλλα σε αλλα εχεις οχι μονο περιορισμενο αριθμο οπλων , χειροβομβιδων και τα λοιπα ΑΛΛΑ και περιορισμενα πυρομαχικα (BBs)

Υπερανω ολων η Πατρις

kenobi

Thanks φιλε Pezonauth. Με ενδιαφερει η διευκρινηση αν η G&G κανει καλη δουλεια στην σειρα M4 ετσι ωστε να ειναι καλη η επιλογη. Δεν εχω γνωμη γι'αυτο ρωταω.
Luminous beings are we not this crude matter. You must feel the Force around you. Here, between you, me, the tree, the rock...everywhere! Even between the land and the ship.

Hardcore G.T.

Απο οτι εχουν γραψει σε παλαιοτερα τοπικ εδω στο φορουμ πρεπει να ειναι καλη μαρκα και αξιοπιστη , τωρα αν θες να το ψαξεις πιο πολυ πρεπει  ρωτησεις εναν που εχει g&g να σου τα πει αναλυτικα

Υπερανω ολων η Πατρις

kenobi

Χμμ,

(kenobi pats any member on the back. Don't be shy). Μην ντρεπεστε παρακαλω γραψτε γνωμες οποιος εχει και κεφι και γνωση απο G&G. Thanks in advance, για τον χρονο σας.

Ghillie

Ενας φιλος εχει G&G και του εχει βγει εξαιρετικο, μαλιστα ηταν τοσο ικανοποιημενος που πηρε και δευτερο.Κατι ακομα, εχουν απο το κουτι κανη ακριβειας (6.04 χιλ.) ;).Απ'οτι εχω ακουσει δηλαδη ειναι εξαιρετικη επιλογη.

Rocks

ειχα 4 κινεζικα  ::) και το ενα φιαγμενο με κανες ακριβιας, hopup και γενικα οτι μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις την αποδοση  :-\ (ευθυβολια και αποσταση, χωρις να υπερβαινω τα 350 fps), αλλα πως μου εκατσε και πηρα αυτο:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1159  :)

μολις επαιξα 3 παιχνιδακια, πουλησα οτι κινεζια ειχα και πηρα στο καπακι αυτο:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1177   :) :) :)

και το στολησα με αυτα:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_74&products_id=1283   8)

και σκεπτομαι παρα πολυ σοβαρα, μολις ανοιξει λιγο η δουλεια να παρω και αυτο:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1176   :'(

για να μην πολυλογω, τα aeg ειναι απιθανα (κατα την δικια μου γνωμη) η σχεση ποιοτητας-τιμης-αποδοσης ειναι οτι καλυτερο μπορει να παιξει, πολυ καλη ταχυβολια, πολυ καλη ευθυβολια, αποσταση και παρα πολυ καλη συγκεντρωση των bb's. Υποψιν πως δεν εχω αγγιξει ουτε βιδουλα για να τα ανοιξω, πειραξω κλπ. Η μονη παρεμβαση που εκανα ηταν που αλλαξα χειροφυλακτηρα, κοντακι κλπ, καθαρα για λογους προσωπικης αισθητικης!

Υπαρχει ενα μειονεκτημα, το οποιο λυνετε, οπως το ελυσα και εγω... δεν ταιριαζουν απολυτα ολοι οι γεμιστηρες, (εχω τους PMAG for M4 / M16 PTS 75rd της STAR), αλλα με λιγο μονοτικη ταινιουλα το προβλημα εξαφανιζετε... απλα θελει λιγο ψαξημο το θεμα με τους γεμιστηρες...

you can run, but you can not hide

kenobi

Χμμ, ωραια. Κοιταζα το GR16 blowback της G&G συγκεκριμμενα. Mοντελο ομως π.χ. το Commando GR16-R4 της ιδιας μαρκας που λεει οτι ειναι full metal = realism yeah φαινεται να σηκωνει πιο πολλες μοντιφες. Για ριξτε τα φωτα σας. Με ενδιαφερει το οπλο να παιζει μεσα στα ορια για σεναρια παντα. Δεν τρελαινομαι να ανεβασω fps πανω απο τα ορια αλλα πιο χρησιμα θα ηταν να δεχεται sights, launcher κτλπ. Ουσιαστικα το οπλο να αποτελει μια καλη βαση για upgrades overall.

Thanks και παλι για τον χρονο σας.