Rockwave 2010 <7-10-11 ιουλίου>

Ξεκίνησε από Billy-eldyk, 12 Απρ 2010, 23:34:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Billy-eldyk

Λοιπόν για το φετινό rockwave έχω ανάμικτα αισθήματα, ευτηχώς θα δούμε τους ska -p επειδή πέρυσι λόγο του κωλοστρατού δε μπορούσα  :P
επίσης Γουστάρουμε Γίαννη Αγγελάκα,gogol bordello,faithless,massive attack,dj shadow,fat boy slim

αλλά έχει και κάτι σάπια όπως black eyed peas,white lies,Κ Βήτα,the ting tings. μόνο rock festival δεν είναι αλλά έχει faithless kai ska p και φυσικά τον θεό Αγγελάκα... αυτά  ;D
Never In The Right Order

Remedy

Προσωπική γνώμη έιναι πως το φετινό Rockwave Festival δεν είναι ούτε Rock ούτε Wave ούτε καν Festival....
Αν και μου αρέσουν αρκετά οι Ska-P δεν θα παω γιατί και θα μαστουρώσω χωρίς να καπνίσω και θέλω να απαξιώσω εντελώς το φετινό RockWave , αν και φαντάζομαι δεν θα είμαι ο μόνος!

Για φέτος καλοκαιράκι μόνο 1 πράγμα αξίζει και είναι το Sonisphere Festival το οποίο θα φιλοξενεί : Slayer,Megadeth,Metallica,Anthrax(κατα σειρά προτίμισης  ;D) και ας πρέπει να σκάσω το 85άρι...Τουλάχιστον είναι μπάντες που αξίζουν τα φράγκα και έχουν και μία πολύ μεγάλη ιστορία πίσω τους....!!

Άκου εκεί Black Eyed Peas στο RW...

Maleficus

ενώ οι Ska-P πρέπει να είναι ε?
x0a0x0a0x0a0x0a0x0ax0a0x0a0x0a0x0ax0a0x0a0xa0x0a
αν δεν ήταν η τετράδα θα παίρνανε το καλό κρέας....

SAPPER

Παράθεση από: Banath στις  13 Απρ 2010, 02:41:10 ΠΜ
Για φέτος καλοκαιράκι μόνο 1 πράγμα αξίζει και είναι το Sonisphere Festival το οποίο θα φιλοξενεί : Slayer,Megadeth,Metallica,Anthrax(κατα σειρά προτίμισης  ;D) και ας πρέπει να σκάσω το 85άρι...Τουλάχιστον είναι μπάντες που αξίζουν τα φράγκα και έχουν και μία πολύ μεγάλη ιστορία πίσω τους....!!
Αξίζουν τα λεφτά τους αυτά τα ονόματα χαλαρά... άρε χρυσές εποχές 80' 90' στα μεταλλάδικα όπως Rainbow, Ompre, Χωρίς Ανάσα, Texas... και πειρατικούς σταθμούς γυμνασιόπαιδα τότε με L504 να πέφτει κόντρα...
Θα πάω να θυμηθώ της παλιές καλές εποχές  :D

kenobi

Συμφωνω απολυτα και η σειρα προτιμησης ορθοτατη. Μπραβο το σωστο να λεγεται.

Παράθεση από: Banath στις  13 Απρ 2010, 02:41:10 ΠΜ
Για φέτος καλοκαιράκι μόνο 1 πράγμα αξίζει και είναι το Sonisphere Festival το οποίο θα φιλοξενεί : Slayer,Megadeth,Metallica,Anthrax(κατα σειρά προτίμισης  ;D) και ας πρέπει να σκάσω το 85άρι...Τουλάχιστον είναι μπάντες που αξίζουν τα φράγκα και έχουν και μία πολύ μεγάλη ιστορία πίσω τους....!!

Επισης σωστος. Συμφωνω και οποιος θυμαται οχι μονο Ομπρε κτλπ αλλα και Crazy, Renegade και αλλα ωραια που ειχαμε τοτε να παμε. Εγω αν και πατερας δις πια ακομα το μαλλι μου ειναι μεχρι το στηθος, και ανηκω στο metal χωρο οπως παντα. Δεν αλλαζουν αυτα τα πραγματα οσα χρονια και αν περασουν.

Cheers,    \m/    \m/   \m/

Παράθεση από: SAPPER στις  13 Απρ 2010, 10:59:31 ΠΜ
Αξίζουν τα λεφτά τους αυτά τα ονόματα χαλαρά... άρε χρυσές εποχές 80' 90' στα μεταλλάδικα όπως Rainbow, Ompre, Χωρίς Ανάσα, Texas... και πειρατικούς σταθμούς γυμνασιόπαιδα τότε με L504 να πέφτει κόντρα...
Θα πάω να θυμηθώ της παλιές καλές εποχές  :D
Luminous beings are we not this crude matter. You must feel the Force around you. Here, between you, me, the tree, the rock...everywhere! Even between the land and the ship.

Goodspeed

Τι να μας πει και αυτό το Rockwave σε όλους εμάς που βρεθήκαμε 13/9/1988 στη Φιλαδέλφεια στην Seventh Son tour των Maiden, στην πρώτη συναυλία των Motorhead, Saxon, Running Wild κλπ κλπ κλπ ??

Τι άλλο μπορώ να δώ σε Rockwave έπειτα από τις 2 απανωτές φορές Twisted Sister και να μου αρέσει ??

Sapper & kenobi τι εποχές φέρατε στις μνήμες μας..... Μην ξεχνάμε και την Mariner στο Ηράκλειο.....

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

kenobi

Δεν ξεχναμε tpt φιλε μου. Εδω βεντουζα λεω.  ;D ;D ;D
Και οσο για την Φιλαδελφεια το 1988 ηταν Τριτη και 13 Σεπτεμβριου και ειχα κανει κοπανες απο παντου (σχολεια, φροντιστηρια, γκομενες κλασιμο). Ημουν στον πλανητη των maiden με αχτι που ειχαν χασει οι διοργανωτες (ως συνηθως) να τους φερουν το 86 με την φουσκωτη σκηνη (if you know what I mean). Εγκυρη πηγη μου το ειχε μεταφερει και δεν ειχα δει τοτε Rime of the Ancient Mariner και walk on glass live. To 2008 oμως μετα απο ολα αυτα τα χρονια το ονειρο του Rime εγινε πραγματικοτητα. \m/ \m/

P.S. Ωραιες εποχες. Τωρα ακουγεται σχεδον αστειο να λεγεται αυτο το πραγμα Rockwave. Anyway, να μην πω για την σκουφια τους δεν θελω να προσβαλλω κανεναν. Αμα πατε πουθενα εξω να δειτε κανενα live πως οργανωνεται τοτε σιγουρα θα με θυμηθειτε. Μεγαλη η διαφορα.
Luminous beings are we not this crude matter. You must feel the Force around you. Here, between you, me, the tree, the rock...everywhere! Even between the land and the ship.