ΣΟΥΝΙΟ URBAN 11/04/2010

Ξεκίνησε από pit, 26 Φεβ 2010, 18:39:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

louis

louis +1 παρακαλώ ακυρώστετο ..... Για οποιαδηποτε αλλη εξελιξη θα ενημερωσω..

louis

οπως επισης και fmxangel ακυρω οπως με ενημερωσε......

bomber

Υπάρχει δυνατότητα να δοθεί ένα σημείο συνάντησης για όσους πάνε για πρώτη φορά σε αυτό το πεδίο όπως εγώ;

Hunter

Παιδια και εγω μεδσα +2
**Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ**

pit

-Η καταγραφή των ομάδων θα γίνει με την εξής σειρά. Φρουρά Mohamed Ali, Xe Inc., Αντάρτες, US Rangers.

Συμμετοχές:

US Rangers
Ομαδάρχης: Bobkid

Trapped_7 (Sandmen)
Shadowjack (Sandmen)
Deusxt (Sandmen)
Hunter +2
Costas v
Heff (DOW)
Kalhas (DOW)
Mex1co (DOW)
Buz (DOW)
Luckyxrs (DOW)
Antono
Rodica
Bomber
Cgwolf
Kaliostro
Mil.Sim.On
Booker
Mr.Spok
Emperor
Wildweasel
Eagle
Ss Slayer
Φωτογραφος
Doctor

Αντάρτες

Ομαδάρχης: Fanioles

baldcoyote
Coupas
Haroth
Ταλων
Vagblack (HR)
Hawkeye (HR)
Spaniard (HR)
Helistas (HR)
Dimitrios
Pit K
Air-sfiga
Feroza
Phoenix
Transporter
George60
Swtos
Teo
Silver

Xe Inc.
Ομαδάρχης: Henno

Rocks (B3Z)
Gus (B3Z)
Skiritis (B3Z)
Xourou (B3Z)
Duhast (B3Z)
Gunner (B3Z)
Soap (B3Z)
Dennis (B3Z)
Alexz (B3Z)
Ripper (B3Z)
Dash (MLS)
Ghillie (MLS)

Φρουρά Mohamed Ali
Mohamed Ali Abdul: El spartan

Vaszi Bacsi
Deadlock
Easy
SilentDeath
Aias
Chief
Spook
Akalestos
RC Guest Star 1
RC Guest Star 2
Vantre
Regal

Συμπλήρωση φόρμας παραπόνων μέσω ΠΜ μόνο.

Doctor

Συγνωμη για την καθυστερηση ειμαστε μεσα και οι Panzer Division με Γερμανικη παραλαγη.6 ατομα
Emperor
Wildweasel
Eagle
Ss Slayer
Φωτογραφος
Doctor

Mil.Sim.On

σύγγνωμη για την καθυστέρηση και απο εμένα...
απο HEADHUNTERS 3 άτομα....
Mr Spok
Mil.Sim.On
Booker

Heff

Απλά για την ιστορία ενημερώνω πως το nick μου είναι Heff κ όχι Huf ;) (dow member). Δεν θέλω να φτάσω στο παιχνίδι κ να μου πεί κάποιος "φίλε μου, εγώ huf εχω στην λίστα κ οχι Heff" (j/k)  ;D
Years of pain i will take & hone, manifest with your broken bones, my heart bleeds for none but my own.. - BURN !

Doctor

Παιδια χιλια συγνωμη οι Panzer Division δεν θα  μπορεσουμε να ερθουμε αυριο.Δυστυχως δεν ειχαμε δαβασει τον ορο για τους midcap. Δυστυχως ολοι εχουμε hicap. Και παλι χιλια συγνωμη 

Τάλων

Ειλικρινά φίλε Pit θαυμάzω το κουράγιο σου και το που ασχολείσαι ακόμη !!!
:o :o :o
??? ??? ???
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

CostasV

Πιθανότατα γιατί αξίζει τον κόπο...

Στο χωρίο μου λένε... Πολλά κεράσια άκου, μικρο καλάθι κράτα.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

kaliostro

Παράθεση από: CostasV στις  11 Απρ 2010, 01:05:10 ΠΜ
Πιθανότατα γιατί αξίζει τον κόπο...

Στο χωρίο μου λένε... Πολλά κεράσια άκου, μικρο καλάθι κράτα.
Άξιζε!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

cgwolf

Πολύ ωραίο παιχνίδι!!!
Ωραία στημένο σενάριο και μπόλικο τρεξιματάκι!!!
Ένα μεγάλο μπράβο στον Pit!!!!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

deadlock

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πιτ και όλη την ομάδα που έτρεξε για να στηθεί ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπως και όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν για την συμπεριφορά που επέδειξαν. Το σενάριο ήταν ιδιαίτερα αξιόλογο και αρκετά μετρημένο ως προς τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να λειτουργήσει ως σχετικά σύνθετος μηχανισμός. Ο αριθμός συμμετοχών -σε συνδυασμό με τον μηχανισμό του σεναρίου πάντα- νομίζω ότι ήταν στα ιδανικά πλαίσια για να μη πήξει το πεδίο.

Συνοπτικά λοιπόν: Αρκετά καλά στημένος ο μηχανισμός του παιχνιδιού (επέτρεπε την κίνηση στο πεδίο), δυνατότητα συμφωνιών/συμμαχιών κατά το παιχνίδι (κάποιων η γούνα κάηκε βέβαια καθώς όλα ανατρέπονταν), καμία αθανασία, κοντά στο ιδανικό οι συμπεριφορά του κόσμου.
Και πάλι μπράβο στην διοργάνωση, ευχαριστούμε!

Και μια ερώτηση... μια που ο Mohamed Ali Abdul την γλύτωσε, να περιμένουμε κάποια στιγμή την συνέχεια;;  ::)

tRappED7

Πολύ καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε.
:)

Καταρχήν χαίρομαι πολύ που από μια μικρή ματιά που έριξα, έγιναν παιχνίδια παντού και όλοι περάσανε καλά.
:)
This is airsoft  αγαπητοί μου συνχομπιστές και μόνο με το καλό παιχνίδι και την απόλαυσή αυτού μπορούμε να το αναδείξουμε.

Με τη σειρά μου λοιπόν, να χιλιοευχαριστήσω τον αγαπητό  κύριο Pit, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το "ερείπιό μου".
Ναι, είμαι ένα "ευτυχισμένο" ερείπιο σήμερα και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Έπαιξα μετά από μήνες ένα τέτοιο όμορφο σενάριο και πρέπει να πω ότι άξιζε η κάθε μια μέρα προσμονής του.
Τα συγχαρητήρια στον/στους διοργανωτές τόσο για το στήσιμο, αλλά και για την στάση τους και τη νοοτροπία τους από την αρχή μέχρι το τέλος.
Χαίρομαι που ό,τι είπαμε το κάναμε πράξη στο πεδίο και ό,τι είχε να ειπωθεί ειπώθηκε και στο τέλος του παιχνιδιού. (στο debriefing).
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίχτες παλιούς, νέους για τον τρόπο παιχνιδιού και τη συμπεριφορά τους και να αναφερθώ στο γεγονός που άκουσα ότι έπαιξαν και δύο  παίχτες για 1η φορά χωρίς να ακουστεί το παραμικρό για το άτομό τους, συγχαρητήρια στους ίδιους και σε εκείνους που τους έφεραν.

Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και χάρηκα ιδιαίτερα που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω επί του πεδίου, παίχτες όπως ο Λύκος (cgwolf) και ο kaliostro, που είχαμε άριστη συνεργασία στην ομάδα και με όλα τα παιδιά που ξαναβρεθήκαμε από κοντά.

+1 deadlock , σε ο,τι αναφέρεις περί  μηχανισμού του παιχνιδιού και αναμένουμε την συνέχεια αφού ο αρχηγός σας γλύτωσε!  :)

pit

-DEBRIEFING

Στην τελευταία εμπλοκή, ο εγκληματίας πολέμου Mohamed Ali Abdul, κατάφερε να ξεφύγει άθικτος, μαζί με όλο του τον χρυσό, όπως επίσης και 2 ακόμα πυρηνικές κεφαλές.
Οι αντάρτες του χωριού υπέστησαν ολοκληρωτική ήττα, με όλα τα αντιαεροπορικά τους συστήματα κατεστραμμένα, ο αμερικανικός στρατός επιτυχώς κατέλειψε το χωριό.
Οι μισθοφόροι (XE Inc) απέτυχαν τον κύριο στόχο τους, αν και κατάφεραν να συλλέξουν μεγάλα χρηματικά ποσά από την κατοχύρωση πυρηνικών κεφαλών.

-ΒΡΑΒΕΙΑ

Πιο αποτελεσματική ομάδα: Φρουρά Mohamed Ali Abdul (45 Πόντοι)

Λιγότερο αποτελεσματική ομάδα: Αντάρτες (0 Πόντοι)

Πιο διακριτικός παίχτης: El-Spartan (EDGE) – Ρόλος: Mohamed Ali Abdul

Πιο Ηρωικός ομαδάρχης: Fanioles (FR) – Ρόλος: Ομαδάρχης Ανταρτών

Πιο Διπλωματικός ομαδάρχης: Henno (B3Z) – Ρόλος: Ομαδάρχης Xe Inc.

*Disclaimer: Οι συγκεκριμένοι τίτλοι είναι πλήρως αντικειμενικοί και έχουν σκοπό την πλάκα και όχι την ανταγωνιστικότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε! (Γκούχ επεισόδιο 2 γούχ...)

Φήμες λένε ότι ο φίλος μας Mohamed Ali Abdul απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τα υπέρογκα ποσά χρυσού του, και τα 2 καινούργια του παιχνίδια, (Αν και λίγο ραδιενεργά), κάπου στο Ελλαδιστάν!
Αναμένετε για περισσότερα!  ;)

kaliostro

Αν είναι όπως το προηγούμενο παιχνίδι τότε νομίζω οτι πρέπει να δηλώσω συμμετοχή απο ΤΩΡΑ!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!