ICS L85A2

Ξεκίνησε από Teacherdick, 06 Απρ 2010, 10:31:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Κύριοι και κυρίες καλημέρα και χρόνια πολλά.
Πριν απο μερικές μέρες απέκτησα το εν λόγω μοντέλο και πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα άφωνος.Αν και με την πρώτη ματιά δε μου άρεσε, όταν το έπιασα στα χέρια μου άλλαξα αμέσως γνώμη.Στηβαρή και εργονομική κατασκευή, αλλά και άκρως ποιοτική, απο το μέταλλο έως τα πλαστικά μέρη.Σχετικά μικρό βάρος και ικανοποιητική ευθυβολία λόγω της 480cm κάνης και του πολύ καλού hop up.Tα σκοπευτικά του βρίσκονται σε πολύ καλό ύψος, χωρίς να σε δυκολεύουν καθόλου και μπορείς να τα ρυθμίσεις στη δική σου θέση πολύ εύκολα .Ένα επίσης μεγάλο ατού είναι η έυκολη αποσυναρμολλόγηση του όπλου, βγάζοντας απλά 2 πύρους.Επίσης το ελατήριο μπορεί να ρυθμιστεί πανεύκολα.Ωστόσο, είναι πολύ δυνατό.Στην πιο δυνατή θέση έβγαλε 450 fps, ενώ στην πιο αδύναμη 420.Γνωρίζει κανεις σας αν θα στρώσει?Έχει κάποιος το ίδιο όπλο?
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ROOKIEJO

οχι αλλα το ονειρευομαστε.
λιγες μεινανε.
παιρνει ρεντ ντοτ η διοπτρα τυπου λυνγξ?
ταιριαζουν οι γεμιστηρες του μ4?

Teacherdick

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  06 Απρ 2010, 11:16:01 ΠΜ
οχι αλλα το ονειρευομαστε.
λιγες μεινανε.
παιρνει ρεντ ντοτ η διοπτρα τυπου λυνγξ?
ταιριαζουν οι γεμιστηρες του μ4?

Οι πιο πολλοί γεμιστήρες m4 ταιριάζουν, αν και δεν είναι συμβατό με όλους.Για ρεντ ντοτ και διόπτρες, πρέπει να εγκαταστήσεις ειδική ράγα κάτω απο σκοπευτικό, αλλά νομίζω ότι παίρνει και τη ράγα που παίρνουν τα m4 πάνω στο τρίγωνο σκοπευτικό.Την τύπου λυνγκξ δεν την ξέρω πια είναι......

ROOKIEJO

το δικο μου εβγαλε 420 στην μεσαια

ROOKIEJO

μαλλον εχω θεμα .
βγαζει 390-420 σε καθε θεση ,και δεν ξερω μηπως κανω κατι λαθος .
αν μπορεις βοηθα

Teacherdick

Λοιπόν...

Άλλαξα το ελατήριο που είχε απο το εργοστάσιο ( ICS m120 ) με ένα Mad Bull M100. Το όπλο τώρα ρίνει ως εξής:

1η τρύπα ( low power ): 330-340 fps
2η τρύπα ( median power ): 360-370 fps
3η τρύπα ( high power ): 380-390 fps

Η ευθυβολία του παραμένει πολύ καλή, δεδομένου ότι δεν έχει κάνη ακριβείας ( βέβαια η μπίλια φτάνει αισθητά πιο αργά στο στόχο, γεγονώς που μπορώ να πω ότι με ξενέρωσε λιγάκι).
  Οι γεμιστήρες Magpul PTS δεν ταιριάζουν στο όπλο.Δεν κάνουν καλή εφαρμογή με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτούν σωστά ή και καθόλου.
  Στο internet υπάρχουν αναφορές σχετικά με διπλές βολές.Εμένα δεν μου το έκανε ποτέ με τους δικούς του γεμιστήρες ( με τους magpul το έκανε αλλά όχι συνέχεια).

Στη ράγα που παρηγγειλα απο το internet και αντικαθιστά αυτή που βρίσκεται κάτω απο τη λαβή μεταφοράς, ταιριάζουν όλα τα σκοπευτικά τύπου picatiny ( η ράγα είναι 20 mm ) καθώς και το original σκοπευτικό του l85, η διόπτρα susat ( αν και είναι ακριβή και δεν ξέρω αν αξίζει να βάλεις 4χ σκοπευτικό σε αυτό το όπλο μιας και δεν βαράει και τόσο μακριά). Σκέφτομαι περισσότερο τη λύση του red dot με magnifier για να το χρησιμοποιώ παντού.

Τώρα θέλω να δοκιμάσω αν δουλεύει καλά με thermold classic army. Αν έχεις δοκιμάσει άλλους συμβατούς γεμιστήρες πες μου να ξέρω.

Ranger

Νομιζω το ιδιο οπλο το εχει βγαλει και η G&G με ηλεκτρικο blowback υπαρχει περιπτωση να ερθει στο AC????
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Teacherdick

Νομίζω οτι έχει ίδη έρθει!

lak1000

Παιδιά, για να μην ανοίγω νέο θέμα, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω την εύκολη επιλογή δύναμης της ICS με την αξιοπιστία και ίσως και το blowback της G&G???
Please don't feed the trolls...

lak1000

Kallistos

Σιγουρα καθε εταιρία έχει τα ατού της.
Εγώ θα επερνα επιτηδες G&G για να υπαρχει ποικιλία και οχι για καποιο αλλο λογο.
Ready... Steady... Fire...!!!

Echo-Fox

@Teacherdick & Rookiejo

Παιδιά απο οτι καταλαβα ειστε ευχαριστημενοι με το οπλο. Και επειδη σε λιγες μερες θα το παρω και εγω θα ηθελα καποιες πληροφοριες. Οπως ποια κανη ακριβειας προτεινετε.
Και ποιο ελατηριο για να μειωσω τα FPS.

lak1000

Παράθεση από: Echo-Fox στις  08 Ιουλ 2010, 21:19:41 ΜΜ
@Teacherdick & Rookiejo

Παιδιά απο οτι καταλαβα ειστε ευχαριστημενοι με το οπλο. Και επειδη σε λιγες μερες θα το παρω και εγω θα ηθελα καποιες πληροφοριες. Οπως ποια κανη ακριβειας προτεινετε.
Και ποιο ελατηριο για να μειωσω τα FPS.

Το όπλο αυτό (ICS L85A2) έχει αρκετά μεγάλη κάννη και εύκολη σχετικά επιλογή δύναμης στο όπλο... Οπότε και τα 2 αυτά που λες τα θεωρώ άχρηστα... Αν θέλεις στείλε και Π.Μ.

kemosabe

Το όπλο της G&G αν δεν κάνω λαθος έχει από την μάνα του κάνη ακριβείας 6.04.Θα το έπαιρνα με 1000 αν είχα τα φράγκα..Νομίζω πως τα καλύτερα αποτελέσματα τα βλέπεις με μπαταρία 9.6ν. μην το σκέφτεσαι καθόλου..μάλιστα  θα έπαιρνα το Α2 όχι το Α1

ROOKIEJO

το 100αρι της εταιριας εχω βαλει αλλα δεν εχω μετρησει ακομα .
κανη ακριβως στο μεγεθος προς το παρων δεν ξερω να υπαρχει αλλα αυτη που εχει παει μια χαρα.
με 90αρι παει μεχρι 345 οποτε και αυτο ταιριαζει.
για το gg δεν ξερω τιποτα .
δουλευει ανετα με 11.1 αλλα με τετοιο μηκος κανης μαλλον ειναι υπερβολη καθως ειναι ηδη πολυ γρηγορο το μοτερ και μπορει να μην προλαβαινει να διωξει την πρωτη μπιλια πριν ξεκινησει η αλλη οποτε βλεπεις να φευγουν 2 2.
ερωτηματικα ακουσα για το χοπ απ.
εγω προσωπικα θα ηθελα πιο μακρυ κοντακι τουλαχιστον μεχρι να το μαθω .
με το μαμα ελατηριο δεν παιζεις καθως δεν κατεβαινει κατω απο τα 390 αλλα αλλαζεις ελατηριο για πλακα και γενικα ειναι οπλο φιλικο στο πεδιο

Teacherdick

Με το 90 αρι ελατήριο βγάζει 345 στην πιο σκληρή ρύθμιση, έτσι; Για κάνη ακριβείας σκέφτομαι μια Madbull black python 499 mm.Έχω ακόμη χ΄ωρο στο φλογοκρύπτη, και δε θα υπάρχει πρόβλημα με 2 cm παραπάνω.

Echo-Fox

Ευχαριστω πολυ παιδια αλλα δεν με ενδιαφερει της G&G για αυτο και ρωτησα τα παιδια που ειχαν της ICS.
Thanks Teacherdick & Rookiejo μολις το παρω θα ακολουθησω τις συμβουλες σας. Το 90 ελατηριο θα το παρω μαζι με το οπλο για την κανη θα περιμενω λιγο.

Teacherdick

Και με τη δικιά του κάνη καλά πάει.Ίσως και εγ΄ω να μην την αλλάξω ακόμα.Τώρα ψάχνω να βρω susat που πιστεύω είναι must για το όπλο!

Echo-Fox

Για κατι τετοιο λες. Το βρηκα στο e-bay uk.

ROOKIEJO

αν σε ενδιαφερει κανονιζουμε να το δοκιμασεις οποτε θες και με τα 3 ελατηρια και απο κει και περα παρε οτι σε βολευει.
ναι το σκοπευτικο ειναι αυτο αλλα υπαρχει και το καινουργιο που ειναι ολα σε ενα διοπτρα και ρεντ ντοτ μαζι.
δεν εχω φωτο η λινγκ