M1 Garand AEG !!!

Ξεκίνησε από Νέαρχος, 31 Μαρ 2010, 12:37:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

οπως γραφω πιο πανω πισω απο τα κτελ του κιφησου.απο την πλευρα που ειναι το παρκινγκ των κτελ απο πισω

Dtq

Εννοούσα ποιά μερια εννοείς εσύ πίσω αλλά τέσπα, αν χρειαστεί θα το βρω!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Νέαρχος

Ο κορμός του Μ1 είναι σχεδόν έτοιμος.Η κάνη θα μείνη όπως είναι και τώρα θέλω να βρώ μια λύση για την γεμιστήρα του Μ1.Δεν θέλω να εξέχει απο κάτω.
Ξέρει κάποιος αν ταιριάζει κοντή γεμιστήρα απο shotgun;

Η τελική μορφή είναι περίπου αυτή με μια εσωτερική γεμιστήρα.

salamine153

Μα νοηται να καταστρεφονται τα οπλα ετσι; Αφου υποτιθεται οτι τα επεστρεψαν......Για τη δε γεμηστηρα να η σπαζεσαι -εχεις κανει ηδη πολυ καλη δουλεια, ενω υπηρχε και το Μ14 της Beretta, που ηταν ακριβως ετσι - σαν Μ1 αλλα με τη γεμηστηρα να προεξεχει
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Θάνος

...έχω πάει από εκεί 2-3 φορές, πως μου ξέφυγε αυτό το υλικό?  ???
keep safe distance...

kaliostro

Χίλια μπράβο για την όλη δουλειά κ την υπομονή σου...εγω επειδή δεν έχω υπομονή δεν θα καταπιανόμουν με κάτι ανάλογο για τίποτα...Εδώ ελατήριο άλλαξα κ κόντεψα να πετάξω το gearbox στον τοίχο.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

queef

Τρομερή μόντα,μπράβο για την υπομονή σου και τη μαστοριά σου.

grenadier

Τρομερό project!!!!! Τα συγχαρητήριά μου.

metallpontios

8A TO FTIA3OUME EGW K O FALCON MAZI K MEIS ENA M1.8A MAS LUSEIS MIA APORIA...POU MPAINEI O GEMISTIRAS?

mirrage

Παράθεση από: metallpontios στις  07 Φεβ 2010, 13:06:53 ΜΜ
8A TO FTIA3OUME EGW K O FALCON MAZI K MEIS ENA M1.8A MAS LUSEIS MIA APORIA...POU MPAINEI O GEMISTIRAS?

Ρε metalpontios καταστρατήγησες κάθε κανόνα του forum με ένα μόνο post! ;D ;D ;D
Έχουμε πει όχι κεφαλαία και greeklish ! ;D ;D ;D

Προβλέπω να μαζεύονται πολλά Μ1 σε λίγο καιρό...

Νέαρχος

Παράθεση από: metallpontios στις  07 Φεβ 2010, 13:06:53 ΜΜ

Για τον γεμιστήρα σκέφτομαι να έιναι μόνιμος εσωτερικά.Ξερω ότι απο shotgun (20 με 30 BB) με λίγη δουλειά μπορείς να τον ταιριάξεις αλλά ψάχνω ακόμα τρόπο για την τροφοδοσία.Αλλιώς θα πρέπει να κόψω λίγο το ξύλο για να μπορώ να τον αφαιρώ.

jumbo

ολα ωραια , ολα καλα.... τα επιμερους τμηματα του Μ1 ποσο στοιχησαν...;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Dharry

Με το γεμιστηρα τι εκανες φιλε Νεαρχε;

Νέαρχος

Dharry έχω φτιάξει ένα πρόπλασμα απο χαρτί και ένα σωληνάκι για να δώ την εφαρμογή.Στον τελικό γεμιστήρα θα χρησιμοποιήσω το άνω τμήμα απο τον γεμιστήρα του Μ14 και το υπόλοιπο απο χαρτί ή πλαστικό.Η τροφοδοσία θα γίνεται απο το κάτω μέρος.

Το Μ1 είναι σχεδόν έτοιμο, ένα βερνίκη στο ξύλο και λίγο χρώμα θέλει α.... και χρόνο απο μένα για να το κάνω.

labros

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΚΤΕΛ Κ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΙΝ ΠΥΛΗ. Ο ΤΥΠΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!

EKAMenos

Παράθεση από: labros στις  21 Mar 2010, 19:21:40 ΜΜ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΚΤΕΛ Κ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΙΝ ΠΥΛΗ. Ο ΤΥΠΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!
τι ενοεις ζηταει οτι θελει ???

οσο για το Μ1 μπραβο αριστουργημα ευχομαι στο τελος οι κοποι σου να ανταμιφθουν με ενα τελειο αποτελεσμα ;D
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

ROOKIEJO

την μια 50 και την αλλη στο κανει δωρο.το εννοω.
ειναι οπου σε πιασει

EKAMenos

το εχεις τελειοποιισει αν ναι βαλε καμια φοτο να θαυμασουμε :P
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

desperado

πολύ ωραία δουλειά συγχαρητήρια.....

Undertaker

Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
Συγχαρητήρια!
Εξαιρετική δουλειά!
Save your self and a penny for the ferryman....