βοηθεια με το well mb03

Ξεκίνησε από panosmaster, 17 Οκτ 2009, 15:15:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

panosmaster

παιδια θελω να αγωρασω ενα mb03 τησ well ειναι καλη κινεζικη μαρκα η θα τα παιξει γρηγορα?
δεν εχω σκοπο να το αναβαθμησω πιστευω τα 400 fps ειναι καλα.
το οπλο ειναι http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=763
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

dash

το χει ο pete_dask απο την ομαδα  και το χρησιμοποιουσα οσο καιρο ελειπε φετος.477 μας εχει μετρηθει την πρωτη φορα προχτες το μετρησα 464.δεν μας εχει βγαλει προβλημα .αν θες απλα για scouting ενα sniper εγω θα το παιρνα και με ενα smg για side arm

avram

εγω θα σου προτεινα να παρεις το http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=1000 που εχει καλυτερα fps και σου δεινει και διοπτρα και διποδα ενω το well mb03 δεν σου δεινει.δικια σου η αποφαση.

mickeynx

παιδια εγω εχο μπερδευτει λιγακι και θα ηθελα να με βοηθησετε λιγακι
με το θεμα snipers τι χαρακτηρηστικα θα πρεπει να κοιταξω ωστε να διαλεξω το σωστο και αξιοπιστο
με εντιαφερει ευστοχια με οσο λιγοτερη αποκληση γινετε και οσο μεγαλυτερη αποσταση
αν μπορει καπιος να με βοηθησει

queef

Πάρε το cheytac της ARES.Gas και δεν έχεις πρόβλημα με όπλιση,πολλά fps και,λογικά,πολύ ακριβές.Αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό πάρε το dragunov της RS.
Το πρώτο έχει ~1400$ και το δεύτερο ~600$
Καλό θα ήταν να αναφέρεις αν το θες από Ελλάδα ή έξω και πόσα διαθέτεις ;)

charisteas3

πιστευω οτι το οπλο αυτο ειναι καλο... Αλλα υπαρχει λογος που ειναι 70 ευρω. Και παλι πιστευω οτι ειναι καλο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Ghillie

Γνωριζει κανεις αν ειναι απομιμηση καποιου ιαπωνικου μοντελου οπως το ΤΜ vsr-10? ρωταω για λογους ανταλλακτικων-αναβαθμισης κλπ.

Horus

τα WELL απο οσο ξερω αντιγραφουν τα Maruzen. το ειχα ψαξει λιγο για ανταλακτικα, κ υπαρχουν τα παντα:
ελατηρια
πιστονια
οδηγοι ελατηριων
hop up
tight bore barrel
μεχρι κ κιτ σκανδαλης ειχα βρει  :)

(οταν ψαχνεις για upgrades κοιτα για WELL ή UTG ή Maruzzen L96, κ θα βρεις σιγουρα)

το θεμα ειναι ΠΟΣΑ θες να χαλασεις πανω στο WELL. τα περισσοτερα upgrades δεν ειναι φτηνα (η σκανδαλη πχ κανει 140$ αν θυμαμαι καλα), κ αν σκοπευεις να τα αλλαξεις ολα, καλυτερα να παρεις το Maruzzen απο την αρχη   ;)
enemies..we need more enemies!!