ΣΟΥΝΙΟ URBAN 11/04/2010

Ξεκίνησε από pit, 26 Φεβ 2010, 18:39:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Παράθεση από: Engineer στις  26 Mar 2010, 07:51:31 ΠΜ

Αχ ρε ΚΑΘΑΡΜΑ έχεις να φας bb στον κώλο την υποληπη ομάδα την ξέχασες (general-engeneer) ΦΥΛΑΞΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ........... >:( >:( >:( ;D

με ολο το σεβασμο παρακαλω προς τον διοργανωτη και φιλο πετρο να μπουνε τα δυο ατομα που δεν συμπληρωσα!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕΤΑΙ! :-* ;) :D :-*

(general-engeneer)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Whiskey

*EDITED*

Συγνωμη δεν ειχα δει οτι εχουν κλεισει οι συμμετοχες ... ειχαμε την προθεση να συμμετασχουμε σαν ομαδα αλλα ...

Καλο παιχνιδι να εχετε.

SAPPER

Παράθεση από: Whiskey στις  28 Mar 2010, 19:46:47 ΜΜ
*EDITED*

Συγνωμη δεν ειχα δει οτι εχουν κλεισει οι συμμετοχες ... ειχαμε την προθεση να συμμετασχουμε σαν ομαδα αλλα ...

Καλο παιχνιδι να εχετε.
Και εμείς το ίδιο  :-\

Patriot

God Save The Queen.........

air-sfiga

οποιος μπορει ας φερει και κανα περισευουμενο γεμιστηρα m4 γιατι εχασα τον δικο μ.

Doc

Παράθεση από: air-sfiga στις  03 Απρ 2010, 00:40:01 ΠΜ
οποιος μπορει ας φερει και κανα περισευουμενο γεμιστηρα m4 γιατι εχασα τον δικο μ.

Ευχαρίστως να σου εφερνα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή.

pit

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θα παρακαλούσα όλοι να επιβεβαιώσετε τις συμμετοχές σας, μεχρι τη Πέμπτη, 8/4, για λόγους οργάνωσης.

Επίσης κάτι αυτονόητο, παρακαλώ να τηρηθούν οι ώρες που αναγράφονται στο αρχικό ποστ. Δεν θέλω να μπώ στη δύσκολη θέση του να μην αφήσω κάποιον να παίξει για αυτό το λόγο, αλλά αν χρειαστεί θα γινει.

Ευχαριστώ, Πέτρος.

Leonardo-Swordfish

Λόγω το ότι δε κατέστη έγκαιρα ο εξοπλισμός Όλης της ομάδας της TAS σε  low & mid cap γεμιστήρες
αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στο παιχνίδι.

Ζητούμε Συγνώμη για την αναστάτωση και Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με εκτίμηση
Leonardo Sunbird

air-sfiga

επιβεβαιωνω τη δικη μου συμμετοχη,

απλως αμα εφερνε καποιος κανα δευτερο mid cap γεμιστηρα για να χρησιμοποιησω το m4 θα το εκτιμουσα,

διοτι εχασα τον δικο μου σε προηγουμενο παιχνιδι.

dash

επιβεβαιωνω τις συμετοχες
dash και Ghilie

ZINJA

Ενοηται και οι ι-4 τεαμ ειναι μεσα!ευχαριστουμε!

Ι-4

Τάλων

Επιβεβαιώνω τις συμμετοχή των :  Haroth
                                                      Coupas
                                                      Τάλων
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

kaliostro

100% μέσα.Θα τα πούμε στο πεδίο
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

pit

Λόγω ακύρωσης κάποιων συμμετοχών, άνοιξαν κάποιες θέσεις για συμμετοχές. Επίσης θα παρακαλούσα να υπάρξει λίγος σεβασμός στο κόπο του διοργανωτή και οι συμμετοχές να γίνονται με λίγο πιο πολύ υπευθυνότητα, όπως άλλωστε αρμόζει σε σοβαρές ομάδες του χώρου. Ευχαριστώ.

------------------------------------------------
Οι συμμετοχές ξανά είναι ανοιχτές για περιορισμένο αριθμό, απο σήμερα, 6 Απριλίου, 9.50μμ.
------------------------------------------------

geoairsoft

Καλημερίζω όλο τον καλό το κόσμο. Αν και εγώ δεν θα έχω την χαρά να παραβρεθώ στο παιχνίδι (άτομα απο την ομάδα μας όμως θα βρίσκονται εκεί) σας ενημερώνω πώς το Σάββατο θα βρέχει όλο το βράδυ στο Σούνιο και Κυριακή πρωί θα έχει κάποιο σχετικό ψιλόβροχο. Επίσης ο αέρας για το παιχνίδι σας και θα κυμανθεί στα 4-5 beaufort (αρκετός θα έλεγα) το πρωί και θα πέσει στα 2 (βόρειος πάντα) προς το μεσημέρι.
Οπότε αν μη τι άλλο να κατεβείτε οργανωμένοι για βρεμένο έδαφος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια εξέλιξη προς το χειρότερο θα ενημερώσω.

tomc4t

και εγω μεσα για την κυριακη
Jolly Roger lead the way...

BoBKiD

Καλημέρα σε όλους,

τέσσερις (4) Sandmen θα είμαστε εκεί:

• BoBKiD
  • tRappED_7
  • Shadowjack
  • DeusXT

Καλές μπίλιες να έχουμε όλοι!

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

ZINJA

Μετα λυπης μου αναφερω,οτι τελικα οι ι-4 τεαμ δεν μπορουνε να παρουσιαστουν στο παιχνιδι την κυριακη,διοτι εχουμε ελειψη των γεμιστιρων,και οπλων (δεν εχουνε τα καταλοιλα φπς) και καποια ατομα λογω κολληματος δεν μπορουνε να ερθουνε!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!

Ι-4

bomber

Παράθεση από: air-sfiga στις  06 Απρ 2010, 00:57:50 ΠΜ
επιβεβαιωνω τη δικη μου συμμετοχη,

απλως αμα εφερνε καποιος κανα δευτερο mid cap γεμιστηρα για να χρησιμοποιησω το m4 θα το εκτιμουσα,

διοτι εχασα τον δικο μου σε προηγουμενο παιχνιδι.

Και εγώ μέσα για την Κυριακή αν υπάρχει θέση. Γεμιστήρα έχω φίλε να σε δανήσω

tRappED7

Παράθεση από: ZINJA στις  07 Απρ 2010, 13:38:51 ΜΜ
Μετα λυπης μου αναφερω,οτι τελικα οι ι-4 τεαμ δεν μπορουνε να παρουσιαστουν στο παιχνιδι την κυριακη,διοτι εχουμε ελειψη των γεμιστιρων,και οπλων (δεν εχουνε τα καταλοιλα φπς) και καποια ατομα λογω κολληματος δεν μπορουνε να ερθουνε!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!

Πολύ κρίμα καλέ μου zinja.
ήθελα να σε δω ξανά από κοντά μετά από τόσο καιρό στο Σούνιο.

Όμως μου δημιουργήθηκε ένα ερωτηματικό προ ολίγου με την απάντησή σου.
Όταν λες δεν έχετε όπλα με τα κατάλληλα fps πώς το εξηγείς?

Η Ελευσίνα και το "εξοχικό" και το Ελαιουργείο θεωρούνται urban το πρώτο και cqb fields το 2ο και το 3ο.
Εκεί παίζετε με άνω των 350 fps aegs?
Διότι και το Σούνιο 350 fps έχει όριο.

Να'σαι καλά και ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάντως σε κάποιο επόμενο παιχνίδι. :)