Λαμία 28/02/2010

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 01 Mar 2010, 14:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CostasV

Γεια σου ρε flower! Ήταν ψιλό pwned!!! η απάντηση σου...

Και με ξεδίψασες και με ξεστράβωσες! Έχω να παίξω σε public παιχνίδι από τον καιρό του Νόε, για πολλούς από τους λόγους που αναφέρεις και για ένα τσουβάλι άλλους τόσους.
Ο σκοπός του μηνύματος δεν ήταν να εκφράσω παράπονο γιατί δεν με παίζουν τα άλλα τα παιδάκια, αλλά προασπίσω το δικαίωμα του καθενός να παίζει με όποιους θέλει, όπως πολύ σωστά περιέγραψες και εσύ (κίνηση που κάποτε στο παρελθόν είχε κριθεί κατακριτέα, και παράδειγμα προς αποφυγήν), χωρίς να κινδυνεύει να λέγετε παρτάκιας, ελιτιστής, και ότι άλλη χαζομάρα έχουμε ακούσει κατά καιρούς(ζήλος μήπως?)...

Φίλε μαζί σου είμαι.
Απ' αλλού ξεκίνησε (ομολογώντας ότι κάποιες παραμέτρους δεν τις γνώριζα), αλλά κατέληξε εκεί που περίπου στόχευα.

Beware... Θα περιμένω την επόμενη ευκαιρία. :)

@fanioles. Ρε φίλο μακάρι το ταλέντο που έχεις στην φωτογραφεία, να το είχες και στο airsoft ρε φίλε, θα σε έσ(π)ερνα και στην ομάδα LOL.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

SAPPER

Εγώ να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές για τον κόπο τον χρόνο και τα χρήματα που έβαλαν από την τσέπη τους για να περάσουμε εμείς καλά ένα σαββατοκύριακο ερχόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος, ακόμα και αυτοί που ήρθαν εσκεμμένα για να χαλάσουν το παιχνίδι των παιδιών (κατά την γνώμη μου) και μερικοί να καταχραστούν και την φιλοξενία φεύγοντας χωρίς να πληρώσουν κιόλας (ταβέρνα).

Εγώ πιο πολύ γούσταρα που γνώρισα άτομα που πολλές φορές μιλάγαμε από τα φόρα και τελικά βρεθήκαμε κάπου στην μέση της Ελλάδας για να διασταυρώσουμε μπιλάκια, όχι για να νικήσουμε.. αλλά για να συναγωνιστούμε σε αυτό που αγαπάμε, και ο μόνος λόγος που μας ξεχωρίζει από άλλα χόμπι η αθλήματα όπως το Paintball και πρέπει να το διαφυλάξουμε είναι το Fair play.

Επιπλέον.. τσαμπουκαλήδες δεν χωράνε στην κοινότητα μας (Για αυτόν που τσαμπουκαλέυθηκε στον διαιτητή όταν του είπε ότι είναι έξω) εγώ σεβάστηκα τους διοργανωτές όπου ο "Medic κολοτούμπας" γλύτωσε το κιβώτιο με τις κλοτσιές που ήταν συστημένο για πάρτι του.
Εγώ και η ομάδα μου GHOST RECON παρότι από την Αθήνα μπήκαμε με τους Θεσσαλονικείς (και τους βγάζω το καπέλο) συγκεκριμένα τα παιδιά από την Tactical Solution και ο Cromson που με αυτά που είδαμε αποχωρήσαμε όπως και μια ομάδα από Πελοπόννησο που έφτασε τυχαία στην θέση μας και μας ενίσχυσε.
Σχεδόν 10 άτομα στην μέση του παιχνιδιού φύγαμε γιατί δεν υπήρχε νόημα, ο Χαιλάντερ γιατρός κολοτούμπας τους ζωντάνευε όλους και κανένας δεν βρέθηκε να του πει τι κανείς ρε $%#&^* από την ομάδα του... να τον χαίρονται.

Κοντά στην βάση των "Μπλε" όπου καθόμασταν και περιγελούσαμε αυτούς που βλέπαμε να περνούν απτόητοι και να προελαύνουν είπαμε στον διαιτητή να πλησιάσει από κοντά για να εξακριβώσει και μόνος αυτά που όλο και περισσότεροι επιβεβαίωναν φτάνοντας και εγκαταλείποντας στην βάση μας, και πιστεύω ότι έχει βγάλει τα συμπεράσματα του...

Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω την άψογη γεωγραφική θέση του πεδίου την ιδιομορφία του εδάφους και τα πλεονεκτήματα συνδυάζοντας ποτάμι πεδιάδα και λόφους όπου μπορούν να διοργανωθούν φοβερά σενάρια και παιχνίδια.
Εύχομαι τα καλύτερα και αναμένουμε το επόμενο με αγονία.

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω του διοργανωτές για το σακίδιο που έψαξαν και βρήκαν στο πεδίο με τον εξοπλισμό μου που ξέχασα και κόστιζε πάνω από 2000 ευρώ, και για τις καλές τιμές που μας έκλεισαν για φαγητό και διαμονή.

skotostras

Να παρω κι εγω μερος σαυτο μιας που ξερω πως είναι αυτα, παρολο που δεν συμετείχα στο παιχνιδι αυτο...
respect στους διοργανωτες οποιοι και να`ταν εαν οντος εκαναν τετιο κοπο
και disrespect σε οσους προσπαθησαν και χαλασαν το παιχνιδι, και εκαναν βλακειες οποιοι και να`ταν αυτοι.   >:(

salamine153

παντως, την αλλη φορα να με καλεσετε)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

flowerboy

Leonardo-Swordfish

Πάρτε και ένα 2ο πακέτο φωτογραφιών από Λαμία (Lost Case)  ;D

ghost-71

Παράθεση από: ZINJA στις  02 Mar 2010, 13:46:15 ΜΜ
ρε καθικι καταρχην ευχαριστω για τις φωτο!
αλλα δεν κοιμομουνα σε ολη τη διαδρομη τισ επιστροφης ρε καθικι!
αλλα φταιω εγω που κρατισα 30 ατομα μονος μου και δεν μας πηραν τη σημαια ρε καθικι!
και κατι αλλο....τελικα ωραια μπουτακια εχω ε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D εχουνε φοτογενια!

τώρα που τα βλέπω τα ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ σου ,νομίζω πώς της julias τελικά δεν πιάνουν μπάζα μπροστά τους  :D :D :D :D :D :D