Βοήθεια σε Νέο Προσεχώς Παίκτη ! Aeg?

Ξεκίνησε από Red, 15 Mar 2010, 21:51:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Red

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ! Προέρχομαι και εγώ απο τον ταλαίπωρο χώρο του Paintball...
Είπα να δοκιμάσω το airsoft και σκέφτομαι να αγοράσω ένα AEG. Σας παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας για 2 και αυτά είνα ιτα κάτωθι :

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1165

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1161

Guys αλήθεια θα χρειαστώ τη βοήθεια σας !

Ραντεβού στα πεδία λοιπόν !  ;D

Powerplant

Aναμφίβολα το πρώτο (GR16R4) λόγω rail και stock. Απο εκεί και πέρα πρέπει να δεις και τι είναι στα "μέτρα" σου, αν και πιστεύω ότι δεν έχουν διαφορά.
Υπολόγισε ότι στις αναγραφόμενες τιμές έχεις έκπτωση 15% σαν μέλος του φόρουμ.
Για την συγκεκριμένη μάρκα, πιστεύω ότι έχει τα πιο συγκροτημένα σύνολα και για τα χρήματα αυτά είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε πολλές μάρκες, απλά από αυτά που βλέπω στα πεδία και με συμπαίκτες που συζητάμε. Έχω "δουλέψει" AEG της συγκεκριμένης μάρκας και με εντυπωσίασε.

Red

Για να είμαι ειλικρινής και εγώ προς το πρώτο πηγαίνω ! Αλλά το Stock είναι αυτό που με χαλάει ! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και αναμένω και για άλλες απόψεις-εντυπώσεις !

Θα παρακαλούσα τον φίλο Sapper να με ενημερώσει αν υπάρχει διαθεσιμότητα των παραπάνω μοντέλων μιας και η εργασία μου δεν μου επιτρέπει να έχω χρόνο ούτε για τηλέφωνο !

Powerplant σε ευχαριστώ ωστόσο για την άμεση απάντηση !

skotostras

1. @ Powerplant
Η εκτπωση μετραει εαν εισαι γραμενος και ενεργος στο φορουμε για ενα μηνα :D
2. @Red
ΤΟ ΠΡΩΤΟ!
αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι σε χαλαει το στοκ?
χωρις πλακα ειναι ομορφο σαν εμφανιση....
3. Κοιτα , στο δευτερο εαν εβαζες ραγες, η μπαταρια θα επρεπε να πεταγοταν εξο και θα επρεπε να βαλεις κατι να προσαρμοστει στη ραγα....να μην κρεμετε κιολας... ;D
Ενω στο πρωτο εχεις και ραγες και στοκ πουπερνουν μπαταριες....
4. Εαν φτανουν τα ευρω παρτο... καντο σε ατοκες δωσειςη ξερω γω... αλλα κατα δικια μου αποψη.. το πρωτο.

ξεχασα να προσθεσω πως τα g&g και ειναι πολυ καλα.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ευγε νεε μου,για σενα που επελεξες να ξεκινησεις χωρις να πεσεις στην πλανη των κινεζικων το μελλον φανταζει λαμπρο!!το πρωτο λεω κι εγω...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Horus

αν δεν τίθεται θεμα χρηματων, παρε το πρωτο που ανηκει κ στην "proline" σειρα της G&G.
τα extra ευρω σου αγοραζουν full metal κατασκευη κ καννη ακριβειας!  ;)
enemies..we need more enemies!!

Kallistos

Ασυζητιτή το 1ο. Θα μεινεις ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα στο τομεα των accessories
Περιμενε και ένα μήνα για να έχεις και την εκπτωση και εισαι καλά... α τωρα πια είναι 10%.
Ready... Steady... Fire...!!!