για ριχτε μια ματια

Ξεκίνησε από Eragoth, 22 Mar 2010, 19:53:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eragoth

Λοιπον  επιδει ειμαι στη φαση ψαξιματος και δεν εχω μεγαλη εμπιρια...
αλλα αποτι διαβαζω εδω στο forum πρεπει να εχω τυφλη εμπιστοσινη ( που λεει ο λογος ) στην εταιρια ΤΜ
το ιδιο ισχυει κ για την G&G?
πιο συγκεκριμενα http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1152 το γουσταρο πολυ!!!
θα αντιπροσοπευει ολα αυτα που περιγραφει?τι λετε?
ολες οι γνωμες + εμπιριες =  δεκτες & χρησιμες

Dtq

Απ' το κοντάκι ως την νεκροκεφαλή μ'αρέσει... Το υπόλοιπο όχι!
Τι έχεις ως προτεραιότητα? Τα λεφτά, την ομορφιά ή την ποιότητα?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Stathis

Παρα πολυ καλο το εργαλειο οπως ολα τα G&G, το προτεινω ανεπιφυλακτα  ;)
Airsoft is Life!

Eragoth

ψαχνω κατι μεχρι 350Ε κ λογο οτι μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ( ομορφια )  και ιδιετερα
για την εξοδο της κανης που ειναι σαν ενσοματομενος σιγαστιρας...  το εβαλα για να μου πειτε αποψεις... κ ξεπερασα λιγο το οριο..
συνεπως... σε θεμα ομορφιας.. ειναι ηδη 10/10
ποιοτικα?
ευθηβολια?
πειτε μου τιποτα γι αυτα... :)

Dtq

Φαίνεται καλό σε ποιότητα αλλά δεν το έχω οπότε δεν μπορώ να σου πω περισσότερα...
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Powerplant

Ποιοτικά πάρα πολύ καλό και η G&G είναι μία από τις πιο "ευθύβολες" εταιρείες.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

οπλαρα,δεσε τα ματια σου και παρτο!!! 8) :o
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Eragoth

αα κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι.. οτι το θελω για woodland, ενδικνιτε αυτο για woodland?

Kallistos

Κοιτα εχει περίπου 300+ χιλ. κανη που δεν ειναι και τοσο μεγάλη. Αρα ισως εκει να έχεις ενα θέμα καθως πιο μακρυκανα οπλα προτιμούνται για δασος.
Το οπλο ομως για κάθε τύπου παιχνίδι, έχει καλό μηχανισμό και θα σε ικανοποιήσει η αποδοσή του.
Ready... Steady... Fire...!!!