"Burn The Flags" 21-03-2010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 11 Mar 2010, 21:52:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Engineer

Παράθεση από: Engineer στις  16 Mar 2010, 20:24:15 ΜΜ
Jim
General
Engineer
I4  Team

Μέσα  ;D Βάλε μας όπου θες

Δυστυχώς άκυρες οι συμμετοχές ....... :-[

wildweasel

Οι Panzer Division για τεχνικούς λόγους δεν παρευρέθηκαν στο πεδίο της Ελευσίνας. Οπότε οι ''παρατάξεις'' ήταν ελαφρώς αποδυναμωμένες από 4 green και 3 yellow:

Yellow: Emperor - Wildweasel - Eagle

Green: SS Slayer - Doctor - Astor - Φωτογράφος

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνωμη για την όποια αναστάτωση φέραμε στους διοργανωτές για το στήσιμο των παρατάξεων και του σεναρίου λόγω της αργοπορημένης ανακοίνωσής μας.
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

•   Operation Time/Day: 9:45,  21 Μαρτίου 2010
•   Πεδίο: Eλευσίνα (Urban)
•   Στίγμα: 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E
•   Ώρα συγκέντρωσης: 09:30
•    Προετοιμασία - Ενημέρωση - Μετρήσεις A.E.G.: 09:40 - 10.15
•    Έναρξη Σεναρίου: 10:45
•    Λήξη Σεναρίου:……..

Καταρχην τα Συγχαρητηρια μου στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ του GAME ηταν πολυ καλο (Μπαβο leonardo) ;D :D
ΚΑΙ παλυ ενα μπραβο σε ολους που ηρθαν γνωστους κ αγνωστους κ νεους.
κ μια ρουφιανια ο zιnja ηταν καμπερης με  minimi και μου πηρε το σκαλπ. το θελω πισω καθαρμα. μπραβο σου ωραια αμυνα ειχες κανει.

Να πουμε κ τα στραβα του, ρε παιδια οταν λεμε 9:30 να ειστε 9:30 για ακομα μια φορα αρχησαμε 12:00  :o ελεως πια. ??? :-[ :'(
Και αυτοι η προδοτες τις ΑΕΚ, εφυγε ο ντέμης που εγλυφε των κοκαλη και σηκωσαν κεφαλι  ;D θα τα πουμε κ με σας.
τα λεμε ξανα σε πεδιο. :) :)
να ειστε ολοι καλα.

Maleficus

ποιος νίκησε ρε παιδιά?
πείτε μου δεν αντέχω άλλο στην αναμονή ....

Palladin

Μια πανέμορφη Κυριακή! Τέλειος καιρός, πολυ καλό σενάριο, πολύ καλή διοργάνωση, άψογοι παίκτες. Μπράβο ρε παιδιά! Μπράβο μας γιατί αποδείξαμε ότι αν θέλουμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Δεν θα σταθώ σε μικρότητες οπαδικές, άλλωστε δεν νομίζω να στάθηκε κανένας μέσα στο παιχνίδι σ' αυτό, παίχτηκε ένα ωραιότατο παιχνίδι που πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Κανα-δυο μικροψεγάδια που έπεσαν στην αντίληψη μου είναι ως μη γενόμενα...

Παράθεση από: Maleficus στις  21 Mar 2010, 15:02:13 ΜΜ
ποιος νίκησε ρε παιδιά?
Για την ιστορία και μόνο (επειδή ήμουν με τους ΑΕΚτζηδες) οι κίτρινοι μετά από 1 ωρα παιχνιδιού ενώθηκαν με τους πράσινους και όπως ήταν φυσικό οι κόκκινοι έφτασαν στο σημείο να μη μπορούν να βγούν από το safe house τους. Μετά αποσύρθηκα και δεν ξέρω τι έγινε.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Leonardo για το παιχνίδι και όσους τον βοήθησαν για να γίνει και όλους τους συμπαίχτες ανεξάρτητα από ομάδα.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στον ρώσο λόγω αδιαθεσίας ενός από τα παιδιά μου αλλά θα επανορθώσω σε επόμενο παιχνίδι.
Να είστε καλά όλοι.

Undertaker

Συγχαρητήρια πραγματικά για την άψογη διοργάνωση, το εξαιρετικό σενάριο και την καλή διάθεση που έδειξαν όλοι!!!
Ήταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστηθήκαμε όλοι κι ελπίζω στο μέλλον να εκλείψει και το φαινόμενο με τους αργοπορημένους...
Για την ιστορία... νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα τουΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ!!!
(Ήταν πιστεύω αναμενόμενο!!!!)
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Save your self and a penny for the ferryman....

passenger

Συγχαρητήρια και απο  εμεναστα παιδια για ενα πολύ ωραίο παιχνίδι

Papis

Καλησπέρα πολύ καλό το παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα και οι λίγες εξαιρέσεις ήταν πραγματικά αναξιές λόγου,το πεδίο ήταν απο τις λίγες φορές που χρησιμοποιήθηκε όλο και το σενάριο ήταν καλα στυμένο και βοήθησε και αυτό ώστε να αξιοποιηθεί!!Συγχαρητήρια στο Leonardo και τον ευχαριστώ για το ωραίο αυτό παιχνίδι!!!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Maleficus στις  21 Mar 2010, 15:02:13 ΜΜ
ποιος νίκησε ρε παιδιά?

Φαντασου οτι η ομαδα μας η RED ξεκινησε με 22 ατομα η GREEN με 25 κ η  κιτρινη με 12+
οποτε κατα τις 1  εφυγαν 4 RED εγω δηλαδη με κατι φιλους,  και η κιτρινη ομαδα (προδοτες ) πηγαν με τους πρασινους.

Predator

Το παιχνίδι το ευχαριστήθηκα πολύ,ήταν καλη επιλογή όλο το πεδίο και τα περιορισμένα πυρομαχικά και όλα αυτά υποστηρίχτηκαν με ένα πολύ καλό σενάριο.

salamine153

Μπορω να πω οτι αμα ριχνουμε χωρις ριπες, τα σφαιρακια αρκουν για παρα πολυ ωρα, αυτο ομως ειναι προτιμωτερο στα Μεγαρα, οπως και καναμε
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

XARAMADAS

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν να στήσουν αυτό το σενάριο και να ετοιμάσουν με κάθε λεπτομέρεια το χώρο για τη διεξαγωγή του. Βέβαια στην πορεία οι κίτρινοι είχαμε τη λιγότερη συμμετοχή λόγω αλληλοσπαραγμού των αιωνίων μέχρι την ενσωμάτωσή μας στους πράσινους, αλλά δε βαριέσαι αφού το σενάριο κύλησε ομαλά και δεν υπήρξαν τίποτα παρατράγουδα όλα καλά. Goodspeed είχες δίκιο για τα σουβλάκια του Ρώσου, ήταν υπέροχα όπως και η παρέα. Πάντα τέτοια παιδιά.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Leonardo-Swordfish

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους που παρευρεθησαν στο παιχνίδι
και για την άψογη συμπεριφορά τους σε αυτό.
-Ευχαριστώ τον Bereta & Vagelis521, Spiros.K & Mitsigun για την πολυτιμότατη βοήθεια τους πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
-Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο "κάθαρμα" ΖΙΝΖΑ  για την ΑΨΟΓΗ & ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ μέτρηση των aeg.
-Tα καταστήματα στο Μοναστηράκι "ΜΠΑΛΛΗΣ", "MILIPOLIS" & "SURVIVAL" για την ευγενική προσφορά τους
σε δώρα τα οποία κληρώθηκαν όλα στους συμμετέχοντες.
-Το AirsoftCenter για την ευγενική του προσφορά στα bbs του παιχνιδιού.
-Την Ομάδα Ι4 για την προσφορά των σημαιών.
Και τέλος να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μας "Harvester" για την ευγενική του προσφορά στις 3 χειροβομβίδες
αερίου που κληρώθηκαν στους συμμετέχοντες.

Η προσπάθεια όλων των παικτών συνετέλεσε να κυλήσει το παιχνίδι ομαλά και με επιτυχία.

Το σύστημα "Medic" πρέπει να δουλευτεί λίγο ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα σε μεγάλου έκτασης πεδία.

Η αριθμητική υπεροχή, μετά την συμμαχία Green & Yellow Warriors είχε τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα
στην έκβαση του παιχνιδιου.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ AIRSOFT !!!!! ( και ο Ρώσσος ;D ;D ;D)

ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!

***Για τους περίεργους

Στα 60 aeg , μόνο 3 σημάνθηκαν με κοκκινη ταινία για την απαγορεύση τους εμπλοκής
μέσα στα κτίρια και από κοντινές αποστασεις (355, 362, 370 fps αντίστοιχα),
όπως επίσης και σε 2 νέους παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά airsoft
παρ΄όλο που είχαν τα επιτρεπτά όρια -350 fps.

Goodspeed

Όσο και να μου άρεσε σήμερα, δεν θα πώ τίποτα για τη διοργάνωση, καθώς δεν θα είναι αντικειμενικός. Ένα "Well done Leonardo" είναι αρκετό.  ;)

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την πολύ όμορφη Κυριακή και από διάφορα που είδα στο πεδίο γυρίζοντας γύρω-γύρω, μπορώ να πώ ότι ήταν από τα πιό "fair play" παιχνίδια που έχουν γίνει στην Ελευσίνα.

Τις ευχαριστίες μου στα μαγαζιά που έδωσαν τα καλούδια για την κλήρωση και στον Γιάννη που έγραψε χιλιόμετρα με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι.  :D

Πολύ τρέξιμο, καθόλου ψεκάσματα, μηδαμινά καμπερώματα ( επιτέλους τα κτήρια χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα ), και πολλά άλλα θετικά που όλοι μας συναντήσαμε στο πεδίο σήμερα.

Το θέμα με την αργοπορία στην έναρξη των παιχνιδιών μου μοιάζει τελικά ότι θα είναι από τα πιό δύσκολα πράγματα που έχουμε να διορθώσουμε.

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες  ;)

Υ.Γ.

Ας μην κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ σήμερα και θα σας έβλεπα στο -2 μεταξύ σας όπως σήμερα που κάναμε την δουλειά σας στην Ελευσίνα πιό εύκολη, Βαζέλες  ;D ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

El Griego

παιδια ενα μονο λες............ ΑΠΙΣΤΕΘΤΟ game...................... σημερα ερωτευτικα το airsof......

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Θέλουμε  ;D ;D φωτογραφιες παιδια!! θα ανεβασεται καμια!!!!

Horus

παρα πολυ καλο το σημερινο παιχνιδι!! Συγχαρητηρια στον Leonardo για το σεναριο κ σε ολα τα παιδια που βοηθησαν στην διοργανωση!
Παντα τετοια να εχουμε!!  ;D
enemies..we need more enemies!!

Chemical

Αγαπητοί "συν-χομπίστες" πιστεύω ότι σήμερα παίξαμε ένα μοναδικό παιχνίδι.
Μετά από καιρό άρχισα να βρίσκω πάλι την ευχαρίστηση στο Airsoft.
Συγχαρητήρια στον Λεωνίδα αλλα και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν να στηθεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη διάθεση και τον άψογο χαρακτήρα που έδειξαν σήμερα.
Πραγματική ανταμοιβή για μένα και την ομάδα μου πιστεύω ότι είναι να συμμετέχουμε, αλλα και να βοηθάμε όσο μπορούμε, τόσο μοναδικές διοργανώσεις. Μπράβο σε όλους σας....
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

panosmaster

Μπραβο παιδια,πολυ οργανομενο καλο σεναριο.φοβερο παιχνιδι.Αν και υπηρξαν μερικοι αθανατοι,αλλα τι να κανουμε,

την αθανασια πολλοι αγαπησαν,τον αθανατο κανεις
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

Mitsigun

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Leonardo Swordfish παρα πολυ καλό παιχνίδι ,,,άψογα οργανωμένο
και όλοι ηταν άψογοι.....

Και ένα  μεγάλο Μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά και φέρθηκαν άψογα κατα την διάρκεια του αγώνα !!!!

Να έχουμε μια καλή εβδομάδα!!!