Airsoft... Μία νέα αρχή.

Ξεκίνησε από Goodspeed, 17 Mar 2010, 18:04:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

deadlock

1. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε στο να υπάρχει ένα κοινό κείμενο κανονισμών. Την δική μας προσπάθεια μπορείτε να την  πάρετε για "μαγιά" -είναι τα κείμενα που έχουμε συντάξει ήδη στο hellas airsoft- και να προσθέσετε- αντιπροτείνεται όπου χρειάζεται τις δικές σας ιδέες, τεκμηριωμένες προς συζήτηση. Θα χαρούμε να παραθέσουμε γνώμες επάνω στη διατύπωση αν μας ζητηθεί

2. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να υπάρχει και μια "σύντομη" εκδοχή των βασικών κανονισμών -επίσης κοινή- για την ανάρτηση στα παιχνίδια και την ενημέρωση των παιχτών -ιδιέτερα των νεότερων- στο πεδίο.

Τα υπόλοιπα όμως μου ακούγονται κάπως γραφειοκρατικά και μη εφαρμόσιμα σε βάθος χρόνου (μίλαγα για "συνέπεια" αλλά στοχεύω και στη "συνέχεια" αν θυμάστε). Το θέμα δεν είναι από την μια μέρα στην άλλη να αλλάξουμε το σύμπαν και να χρειάζεται να έχουμε τήρηση αρχείων κλπ. Γιατί πριν φτάσουμε στο άλλο άκρο δεν προσπαθούμε πρώτα να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα, αλλά πλέον να το κάνουμε σωστά και με σύστημα.

Πιθανό πρόβλημα στην σύνθετη λύση που προτείνετε:
(Και για να απαντήσω και στον ROOKYJO από το ανάρπαστο "άλλο" topic) Οι χρόνοι που διαθέτουμε στο άθλημα δεν είναι σε όλους ίδιοι. Προσωπικά πλέον τους έχω μειώσει αρκετά με αποτέλεσμα να μην περισσεύει χρόνος για να τρέχω να καλύψω τέτοιου είδους ανάγκες αν και παλιότερα το έκανα. Όπως και οι υπόλοιποι χόμπι το έχω και όχι επάγγελμα και ως εκ' τούτου δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να δώσω περισσότερα από ένα παιχνίδι στα "τόσα".

Όταν λοιπόν έλεγα ότι το χόμπι έχει "αλλάξει χέρια" εννοούσα αυτό ακριβώς. Έχετε την όρεξη, είναι αναγνωρισμένο!! Υιοθετήστε και ένα σύστημα απλό αλλά ξεκάθαρο, το οποίο να μπορέσετε να το μεταφέρετε με απλούς τρόπους και εσείς στους επόμενους όταν θα έρθει η ώρα (πιθανότατα σε αυτό το σημείο ήταν που κάναμε το δικό μας λάθος, δεν εφεύραμε δηλαδή τον τρόπο διαιώνισης μιας απλής, ολοκληρωμένης, άρτιας διοργάνωσης)

Εδώ να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε ως επισκέπτη. Θέλω να λέω ότι θα ξαναπεράσω να τα πούμε επάνω σε μια επόμενη δημιουργική συζήτηση
Καλή συνέχεια και θα τα λέμε -με αρκετούς- στα πεδία
Σπύρος

Whiskey

Παράθεση από: deadlock στις  17 Mar 2010, 21:30:31 ΜΜ
1. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε στο να υπάρχει ένα κοινό κείμενο κανονισμών. Την δική μας προσπάθεια μπορείτε να την  πάρετε για "μαγιά" -είναι τα κείμενα που έχουμε συντάξει ήδη στο hellas airsoft- και να προσθέσετε- αντιπροτείνεται όπου χρειάζεται τις δικές σας ιδέες, τεκμηριωμένες προς συζήτηση. Θα χαρούμε να παραθέσουμε γνώμες επάνω στη διατύπωση αν μας ζητηθεί

2. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να υπάρχει και μια "σύντομη" εκδοχή των βασικών κανονισμών -επίσης κοινή- για την ανάρτηση στα παιχνίδια και την ενημέρωση των παιχτών -ιδιέτερα των νεότερων- στο πεδίο.

Τα υπόλοιπα όμως μου ακούγονται κάπως γραφειοκρατικά και μη εφαρμόσιμα σε βάθος χρόνου (μίλαγα για "συνέπεια" αλλά στοχεύω και στη "συνέχεια" αν θυμάστε). Το θέμα δεν είναι από την μια μέρα στην άλλη να αλλάξουμε το σύμπαν και να χρειάζεται να έχουμε τήρηση αρχείων κλπ. Γιατί πριν φτάσουμε στο άλλο άκρο δεν προσπαθούμε πρώτα να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα, αλλά πλέον να το κάνουμε σωστά και με σύστημα.

Πιθανό πρόβλημα στην σύνθετη λύση που προτείνετε:
(Και για να απαντήσω και στον ROOKYJO από το ανάρπαστο "άλλο" topic) Οι χρόνοι που διαθέτουμε στο άθλημα δεν είναι σε όλους ίδιοι. Προσωπικά πλέον τους έχω μειώσει αρκετά με αποτέλεσμα να μην περισσεύει χρόνος για να τρέχω να καλύψω τέτοιου είδους ανάγκες αν και παλιότερα το έκανα. Όπως και οι υπόλοιποι χόμπι το έχω και όχι επάγγελμα και ως εκ' τούτου δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να δώσω περισσότερα από ένα παιχνίδι στα "τόσα".

Όταν λοιπόν έλεγα ότι το χόμπι έχει "αλλάξει χέρια" εννοούσα αυτό ακριβώς. Έχετε την όρεξη, είναι αναγνωρισμένο!! Υιοθετήστε και ένα σύστημα απλό αλλά ξεκάθαρο, το οποίο να μπορέσετε να το μεταφέρετε με απλούς τρόπους και εσείς στους επόμενους όταν θα έρθει η ώρα (πιθανότατα σε αυτό το σημείο ήταν που κάναμε το δικό μας λάθος, δεν εφεύραμε δηλαδή τον τρόπο διαιώνισης μιας απλής, ολοκληρωμένης, άρτιας διοργάνωσης)

Εδώ να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε ως επισκέπτη. Θέλω να λέω ότι θα ξαναπεράσω να τα πούμε επάνω σε μια επόμενη δημιουργική συζήτηση
Καλή συνέχεια και θα τα λέμε -με αρκετούς- στα πεδία
Σπύρος

Απολυτα σεβαστο απο εμενα ολο το κειμενο και σε ευχαριστω.

Αποστολος

vagelis521

Επιτελους αντε να παμε μπροστα.
Θα θελαμε να σας προτεινουμε τα παρακατω
α. βιβλιο καταχωρησης παικτων σε αγωνα και συμβαντων. (εκει στο τελος τις καταχωρησης θα γραφονται τα συμβαντα του αγωνα )
β. υπευθηνη δήλωση που θα αναγραφονται τα βασικα στοιχεια του παικτη του οπλου σημετοχης με τα fps που θα μετρηθη στο πεδιο κ απο πισω τους κανονες του ΑΙΡΣΟΦΤ. ΟΠΩς ΦΩΤΟ
[/quote]

Πολύ σωστός ο φίλος.... ;)υπόψιν όμως ότι αύτο το βιβλίο θα πρέπει να είναι ένα για όοοοοοολη την αττική,η κάθε ομάδα θα το παραλαμβάνει πριν απο κάθε παιχνίδι και(1 με 2 ημέρες) ώστε να έχει στα χέρια της όλα τα πρακτικά του προηγούμενου παιχνιδιού  και να τσεκάρει πιθανόν λάθη,παραβάσεις παικτών,κακές συμπεριφορές κτλ.Τ΄ρα αν είναι δύο παιχνδια ταυτόχρονα κατι θα σκεφτούμε γι αυτό.καπως έτσι το έχω στο μυαλό μου και εγώ..μπράβο ρε φιλοαράκο 8) 8)

vagelis521

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  17 Mar 2010, 21:06:13 ΜΜ
1. Δημιουργία από το 0 ενός και μόνο κοινού post στο οποίο θα αναφέρονται όλοι οι κανόνες που διέπουν το παιχνίδι-hobby-άθλημα που λέγεται Airsoft. Αυτό το post θα αναρτηθεί και στα 3 public forum ( Hellas Airsoft, ,  ) και θα αποτελεί την Βίβλο των κανόνων του Airsoft.

Για να μπορεί κάποιος "νέος" να συμμετάσχει σε Public, θα πρέπει να έχει πάρει μέρος σε 2 από αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια. Με την συμπλήρωση 2 παιχνιδιών θα δίνεται σε κάθε έναν από αυτούς "κάτι" ( υπάρχουν αρκετές ιδέες ) το οποίο θα πρέπει να έχει μαζί του στο πρώτο Public που θα παρευρεθεί και θα το δείχνει στους διοργανωτές ώστε να διασφαλίζεται η γνώση και καλή εφαρμογή των κανόνων.

Επιτελους αντε να παμε μπροστα.
Θα θελαμε να σας προτεινουμε τα παρακατω
α. βιβλιο καταχωρησης παικτων σε αγωνα και συμβαντων. (εκει στο τελος τις καταχωρησης θα γραφονται τα συμβαντα του αγωνα )
β. υπευθηνη δήλωση που θα αναγραφονται τα βασικα στοιχεια του παικτη του οπλου σημετοχης με τα fps που θα μετρηθη στο πεδιο κ απο πισω τους κανονες του ΑΙΡΣΟΦΤ. ΟΠΩς ΦΩΤΟ

Whiskey

Να διευκρινησω κατι ... δεν εμφανιστηκαμε ξαφνικα σαν απο μηχανης Θεοι να φτιαξουμε το airsoft στην Αττικη.

Μελεταμε αυτα που εσεις οι παλαιοτεροι εχετε σαν εμπειρια και θελουμε απλα να συμβαλουμε ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Υποθετω οτι εφοσον το ολο θεμα το βλεπουν ολοι με καλη διαθεση δεν θα σνομπαριστει απο κανεναν.

Υπαρχει μια "εταιρεια" που λεγεται airsoft και ολοι ειμαστε υπαλληλοι εκει. Καποιοι ειναι παλιοι υπαλληλοι καποιοι νεοι. Η "εταιρεια" εδειξε οτι ισως δεν παει καλα οποτε χρειαζεται η συμβολη και η ενοτητα ολων προκειμενου να βγει απο το τελμα στο οποιο περιηλθε.
Το ποιος φταιει δε μας ενδιαφερει τωρα ... ολοι φταιμε με τον τροπο μας.

Το θεμα ειναι να σωσουμε την "εταιρεια" ωστε να συνεχισει να υπαρχει σε καλη και ανταγωνιστηκη βαση.

Καπως ετσι ...

spiros.k

λεωνιδα μπραβο ρε φιλε,δεν θελει πολλα λογια ουτε πολλη σκεψη.καντε οτι καλυτερο να μπορουμε να παιζουμε ασφαλες παιχνιδια.ειναι πολλες ομαδες αιρσοφτ που παιζουν χρονια,ευχομαι να ειναι διπλα σου και να σε στυριξουν στο να μαθουμε κατι παραπανω για το αιρσοφτ ολοι κανουν λαθη αλλα πρεπει να ειναι καποιος να σου πει  οπ φιλε το εκανες λαθος.ειναι καλο να ξερεις τι πρεπει να κανεις σε ενα παιχνιδι απ την αρχη μεχρι το τελος.ευχομαι τα καλυτερα και να πανε ολα καλα.......

salamine153

Οχι οτι δεν χρειαζονται καποια απο αυτα, αλλα απαιτηται πολλη προσπαθεια απο τους διοργανωτες για να γινουν τοσες διαδικασιες. Το ασχημο ειναι οτι ορισμενοι κινδινευουν να χασουν και καποιους αγωνες ετσι, πχ εγω την πρωτη φορα στο τσακ προλαβα τον Sapper  πριν κλεισει στις 5-12-09 για να παρω το οπλο και τα υπολοιπα και την επομενη ηδη επαιζα στο Χοτελ
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

kaliostro

Ελπίζω τα όρια να πάνε στα 350 και να μείνουν εκεί...γιατί είχαμε ξεφύγει λίγο με κάτι 450 όρια σε AEG κ δεν μπορούσα να το πιστέψω
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

salamine153

Για τα ορια μπορουν να γινουν και λιγοπιο συνθετοι οι κανονες, αυτο το ειχα ηδη προτινει - ενα κομματι με ανω του 350 ας παιξει αλλα με περιορισμο στην αποσταση, με πιστολι για τα σπιτια και χωρις ειδικα σκοπευτικα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Τάλων

Πριν λίγο καιρό ο Θάνος είχε ξεκινήσει ένα θέμα σχετικό με ταυτότητα.
Επειδή θεωρώ ότι η δημιουργία ενός αρχείου-βιβλίου-πρακτικού είναι λίγο αν όχι γραφειοκρατική, κουραστική μπορεί να υπάρξει το εξής.
Μια ταυτότητα (φυσικά χωρίς προσωπικά στοιχεία) οπού εκεί επάνω θα μπορεί να σημειωθεί :
το ψευδώνυμο
αν ανήκει σε κάποια ομάδα
πότε ο παίκτης πήρε την άδεια ελεύθερης συμμετοχής
τυχόν ποινές του
και γενικά κάποια άλλα πεδία στοιχείων που θα επιλεγούν μετά  από περισσότερη σκέψη.
Μια μικρή κάρτα ευκολόχρηστη θα έλεγα.
Τώρα για τον εξοπλισμό δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος καταγραφής αφού κάποιος μπορεί να έχει αρκετόν και ποικίλω και σε κάθε παιχνίδι να φέρνει κάτι άλλο.
Θάνο ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψεις και να μας πεις αυτά που έχεις δουλέψει.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ) ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ AIRSOFT
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

mirrage

Το θέμα της χαρτούρας πέρα από γραφειοκρατικό έχει και οικονομικούς περιορισμούς αλλά
και οργανωτικούς.Αν αύριο ο  Goodspeed πχ την κάνει για Αυστραλία ποιός θα βρεθεί να
τον αντικαταστήσει και να αναλάβει εκτυπώσεις και άλλα τέτοια?Τα βιβλία ποιος θα τα κουβαλάει?
Αν όμως το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα thread όπου θα γράφουμε σύμφωνα με το παράδειγμα
ακολουθεί όλα θα είναι  εύκολα και απλά.Άντε να χρειαστούμε ένα χαρτί για να γράψουμε τα ονόματα
στο πεδίο και μέχρι να τα περάσουμε στα fora.

Παράδειγμα...

Πιστοποιημένοι παίκτες (ηλικία και γνώσεις κανονισμών)
mirrage        12/2/10
goodspeed  12/3/10
Τάλων          12/3/10
Easy            12/4/10

Τάλων

Όμως πάνω από όλα (και ζητώ συγνώμη που δεν ξεκίνησα με αυτό) θέλω να παρακαλέσω  και να πω στους παλιούς παίκτες ότι ήρθε η ώρα τους.

Η ώρα που πρέπει να δώσουν την δεύτερη ευκαιρία πρώτα και πάνω από όλα στο παιχνίδι. Έπειτα σε εμάς τους νεότερους να μάθουμε καλύτερα να γίνουμε σωστότεροι , ποιητικότεροι......... κλπ.

Ας ενωθούμε και ας κάνουμε το θαύμα μας.

Θεωρώ ότι  σωστή αρχή μόνο όλοι μαζί.

Φιλικά Τάλων.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

kaliostro

Όσο κυνικος κ αν γίνομε πρωσοπικά θέλω να σταθώ σε 2 κανόνες...ο ένας είναι (όπως είπα κ πριν) τα όρια FPS να μην είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.Να λάβουμε υποψιν μας οτι δεν βαράμε αγριογούρουνα αλλά ανθρώπους κ δεν παίζουν μόνο οι κομμάντο κ οι μπεταζίδες που "αντέχουν" αλλά μπορεί να παίζει κ κάποιος πιο ευαισθητος που χτυπάει-ματώνει εύκολα καθώς κ άνθρωποι που στην δουλειά τους συναναστρέφονται με κόσμο κ δεν γίνετε να πάνε στην δουλειά τους με συμαδεμένες μούρες-χέρια απο ΒΒ'ς.Δεν θα αρματωθούμε για να παίξουμε...αν θέλεις αποδόσεις θα τα σκάσεις όπως τα σκας στο τουτουδι σου για να πηγαινει πιο γρήγορα κ δεν θα την γλυτωσεις αλλάζοντας ένα ελατήριο πηγαίνοντας το AEG σου στα 450 FPS για να έχεις κ καλά βεληνεκές...???
Ο εξής δεύτερος κανόνας ο οποίος καταπατήτε συνέχεια είναι τα κολογυαλιά κ η μανία μερικών να τα βγάζουν επειδή το παιχνίδι σταματησε πρωσορινα για κάποιον άλλο "τυφλό" στο πεδίο,επειδή έγινε κάποια διαμάχη,επειδή ακόμα μετράμε κ άλλα χαζά...απο την στιγμή που είμαστε στο πεδίο κ βγήκαμε απο το κολοάμαξο μας βάζουμε τα κολογυαλάκια μας γιατι υπάρχουν μερικά κολοΒΒ'ς που τους αρέσει να σουλατσάρουν πέρα δώθε στον χώρο και αν σου μπει κανένα στο ματάκι δεν θα σου αρέσει(νομίζω?).Για εμένα ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ!!!
Σε αυτούς τους 2 κανόνες ειλικρινά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ούτε μια ελαστικότητα.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Sniper_Gr

Και έρχομαι και συμπληρώνω...
Έχω στα χέρια μου ένα αρχείο με 134 παίχτες με πλήρες στοιχεία...

Προτείνω...
Η κάθε ομάδα όποια και εαν είναι αυτή να τηρεί ένα βιβλίο αγώνων και ένα βιβλίο fps...
Βιβλίο αγώνων θα συμπληρώνεται απο άλλους για την ενγένει συμπεριφορά της ομάδας που κατέχει το βιβλίο αγώνων και το βιβλίο FPS θα συμπλωρώνεται με τα nicknames των παιχτών και τις μετρήσεις του...

Για να μην μανουριάζουμε με γραφειοκρατία και τέτοια μπορούμε πολύ απλά να φτιάξουμε ένα forum για όλους μας...
Διαχειριστής στο εν λόγω forum ένα άτομο απο κάθε ομάδα...
Το οποίο όμως αυτό άτομο θα γράφει και θα απαντάει μόνο και εφόσον έχει συννενοηθεί με την ομάδα του..
Η ομάδα του κάθε Διαχειριστή θα μπορεί να μπαίνει ...να ελέγχει εαν έχει γράψει ότι έχει σμφωνηθεί ή όχι....
Δεν θα μπορεί όμως κανένας άλλος απο την ομάδα πλην του Διαχειριστή να εκφέρει γραπτή γνώμη για να αποφεύγουμε σελίδες επί σελίδων...

Προτείνω επίσης ...
Πανελλήνιο Ημερολόγιο Παιχνιδιών έτσι ώστε να μην πέφτει κανείς επάνω στον άλλο και γίνεται μανούρα ότι εγώ έστηνα παιχνίδι και εσύ μου την κάνεις για σπάσιμο και τέτοια...
Στο Ημερολόγιο θα αναγράφονται ΟΛΑ ...ΜΑ ΟΛΑ τα παιχνίδια εκτός των κλειστών...
Μπορείτε...μπορούμε σε μια Κυριακή να έχουμε και τρείς διαφορετικές διοργανώσεις..
Καλό είναι όλοι μας...όλοι σας να περάσετε απο όλα τα πεδία...

H Airsoft Fthiotidas Team και εγώ προσωπικά είναι στο πλευρό σας σε ότι και εαν μας ζητηθεί...

Πρέπει να γίνουμε σωστοί airsofters....

Δύσκολο αυτό που θα αλλά...
Ας βάλουμε όλοι μας νερό στο κρασί μας ή ακόμα καλύτερα ας ξεχάσουμε ότι πίναμε κρασί μέχρι τώραγιατί δεν ήταν καλής εσοδείας...
Πλέον ας τρυγήσουμε και ας γευτούμε όλοι μαζί τους καρπούς αυτού του νέου ξεκινήματος...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στον GoodSpeed....
Και ελπίζω αυτή η πρωτοβουλία να είναι όνομα και πράγμα GoodSpeed...

Βαγγέλης Κοντογεώργος

Remedy

Καλησπέρα.Έχω μία ένσταση στο θέμα του ποίος θα "διδάξει" σε ποιον τους κανόνες δεδομένου ότι σε κάποιο άλλο πολυσυζητημένο νήμα σχεδόν τα 2/4 των "παλιών" κατηγορίθηκαν για αθανασίες και επίσησς το γεγονός ότι κάποιος είναι παλιός δεν συμαίνει και έντιμος(μιλάω για το παιχνίδι πάντα) κλπ.
Αν είναι να κάνουμε κάτι από το 0 ελπίζω να το κάνουμε όλοι μαζί , γιατί αλλιώς ο διαχωρισμός "παλιοί"-"νέοι" δεν θα σταματίσει να υπάρχει ποτέ και στην ουσία κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας .

Με κάθε εκτίμηση Βασίλης  :)

vagelis521

Παράθεση από: Banath στις  17 Mar 2010, 23:50:54 ΜΜ
Καλησπέρα.Έχω μία ένσταση στο θέμα του ποίος θα "διδάξει" σε ποιον τους κανόνες δεδομένου ότι σε κάποιο άλλο πολυσυζητημένο νήμα σχεδόν τα 2/4 των "παλιών" κατηγορίθηκαν για αθανασίες και επίσησς το γεγονός ότι κάποιος είναι παλιός δεν συμαίνει και έντιμος(μιλάω για το παιχνίδι πάντα) κλπ.
Αν είναι να κάνουμε κάτι από το 0 ελπίζω να το κάνουμε όλοι μαζί , γιατί αλλιώς ο διαχωρισμός "παλιοί"-"νέοι" δεν θα σταματίσει να υπάρχει ποτέ και στην ουσία κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας .

Με κάθε εκτίμηση Βασίλης  :)

Βασιλάρα εδω μιλαμε όμως για θεώρια....στην θεωρία κανείς δεν είναι αθάνατος.. ;)

Remedy

Παράθεση από: vagelis521 στις  17 Mar 2010, 23:56:02 ΜΜ

Βασιλάρα εδω μιλαμε όμως για θεώρια....στην θεωρία κανείς δεν είναι αθάνατος.. ;)

Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα μείνουμε μόνο στην θεωρία αλλά θα πάμε και στην πράξη και εκεί είναι που τα χαλάμε τα πράγματα....

Goodspeed

Παράθεση από: Banath στις  18 Mar 2010, 00:02:18 ΠΜ
Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα μείνουμε μόνο στην θεωρία αλλά θα πάμε και στην πράξη και εκεί είναι που τα χαλάμε τα πράγματα....

Banath σε ευχαριστώ για το σκεπτικό σου. Πίστεψέ με όμως ότι πολλά θα φανούν από τα 6 παιχνίδια. Άστο μέχρι εδώ λοιπόν  ;)

Καλές οι ευχές και τα μπράβο αλλά ας κάνουμε λίγο κράτει στα post γιατί ακόμα περιμένουμε να συμφωνήσουν οι παλαιότερες και εμπειρότερες ομάδες.

Η πρόταση που έκανα θέλει βοήθεια και δουλειά από όλους. Αναμένουμε λοιπόν κύριοι.....
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

SAPPER

Άρε μπαγάσα Goodspeed μπράβο για το νήμα :)

Μόλις τώρα γύρισα και το είδα, χαίρομαι που βλέπω άμεση συμμετοχή από όλους.

Στο πρώτο Captains Meeting θα ανακοινώσουμε τις προτάσεις μας σαν ομάδα.

Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Airsoft.

Goodspeed

Παράθεση από: SAPPER στις  18 Mar 2010, 00:09:13 ΠΜ
Άρε μπαγάσα Goodspeed μπράβο για το νήμα :)

Μόλις τώρα γύρισα και το είδα, χαίρομαι που βλέπω άμεση συμμετοχή από όλους.

Στο πρώτο Captains Meeting θα ανακοινώσουμε τις προτάσεις μας σαν ομάδα.

Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Airsoft.

Να υποθέσω ότι πρέπει να σας κάνω " Checked " σε ότι αφορά τα 6 παιχνίδια ?
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...