M4 Problem!

Ξεκίνησε από Stevakuzo, 16 Mar 2010, 20:20:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Stevakuzo

Καλησπερα Παιδες!! Εχω ενα Μ4 τησ JG http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=801  και προσφατα σταματησε να λειτουργει..πρεπει να συνεβαλε παρα πολυ σε αυτο το γεγονος οτι υπερεκτιμισα το οτι δεν ειναι αληθινο οπλο και ετσι ψεκαζα και ψεκαζα με αποτελεσμα να μην δουλευει τωρα το οπλο και οταν τραβω σκανδαλη, νιωθω πως  μενει λιγο κολλημενη και μετα παλι επανερχεται... τι λετε να εχει συμβει οσον αφορα τα μηχανολογικα του μεσα? ευχαριστω πολυ!!!!
I have not yet begun to fight!

Maleficus

μπαταρία κοίταξες?
ασφάλεια?

Stevakuzo

Ναι ναι τα εχω χιλιοκοιταξει... :(

vipergr

Οταν πατάς σκανάλη και κολλάει κοίτα αν ζεσταινεται η μπαταρια=το μοτερ εχει φυγει απο τη θεση του και μαγκωνει τα γραναζια
αν πατας σκανδαλη και γυριζει ανεξελενκτα=κουρεψες κεφαλη μοτερ
ακομα παιζει να εχει λιωσει η επαφη της σκανδαλης, να εχει κοπει καποιο καλωδιο και βραχυκυκλωνει.......γενικα θελει μαστορα ;D και καλο θα ηταν καθε ψεκασμα να μη διαρκει πανω απο 2-3 δευτερολεπτα για τη μακροζωια του gearbox...

Stevakuzo

Κοιτα, τωρα που εκανα αυτα που μου ειπες για να καταλαβω..δεν νιωθω πως ζεσταινεται η μπαταρια και ομως ουτε τιποτα δουλευει μεσα...για τη σκαναδαλη πιστευω κατι φταιει γιατι οταν την πατω, δεν κολλαει ακριβως αλλα κανει ενα κλικ την ωρα που επανερχεται...αυτο τι να ειναι?

vipergr

Κοιτα να δεις σε παρομοιο προβλημα με το δικο σου, τουλαχιστο στο δικο μου ΑΕG, παταγα σκανδαλη και δεν εκανε τιποτα. Οταν ανοιξα το gearbox ειχα φυγει η μια επαφη της σκανδαλης απο μεσα και ηταν στον αερα. Το σιγουρο ειναι πως πρεπει να το ανοιξεις, αν το κανεις μονος σου ψαξε και κατεβασε σχετικα videos για να εχεις ενα μπουσουλα του τι παει που, φραπεδια και πολυ ψυχραιμια και υπομονη. Η πρωτη φορα θα τη θυμασαι παντα ;D

Stevakuzo

το εχω επιχειρισει ως ενα σημειο αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο μηπως κανω τιποτα εκει με τα καλωδια....αλλα μ'αρεσει πολυ να ασχολουμε...καποιο σημειο που 8α πρεπει να προσεξω οσο θα ειμαι στο γκιαρμποξ?

Whiskey

Μεσα στο gearbox του AEG υπαρχει ενας διακοπτης. Οταν πατας την σκανδαλη ο διακοπτης κλεινει επαφη και το AEG σου δουλευει ενω οταν αφησεις την σκανδαλη σταματαει να πληττεται ο διακοπτης, ανοιγει η επαφη και κοβεται το ρευμα.

Αν σπασει το κομματι του διακοπτη που κινηται απο την σκανδαλη μπορει να κολλαει σε fire mode.

Γενικα μπορει να ειναι προβλημα εσωτερικα στο gearbox του AEG σου οποτε χρειαζεται ανοιγμα και ψαξιμο.

Εναλλακτικα και καταρχην ριξε μια ματια σε ολη την καλωδιωση μηπως εχει καπου φθαρει και κανει σωμα με τα μεταλικα σημεια απο οπου περναει.

Whiskey

Goodspeed

Το πιό πιθανό είναι να χρειάζεσαι καινούριο Switch assembly. Αν είναι αυτό και παραγγείλεις καινούριο, πρόσεξε να βγάζει την καλωδίωση όπως και αυτό που έχεις.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Stevakuzo

Και τι θα χρειαστω για το switch assembly? ευχαριστω παρα πολυ!!

Whiskey

Παράθεση από: Stevakuzo στις  18 Mar 2010, 15:59:36 ΜΜ
Και τι θα χρειαστω για το switch assembly? ευχαριστω παρα πολυ!!

Ενα switch assembly για εμπροσθια ή πισω καλωδιωση (αναλογα το gearbox σου) και ανοιγμα gearbox με τοποθετηση του switch (σου εδωσα video σχετικα με το gearbox).

Περαν αυτων απλα εργαλεια και προσοχη κατα το ανοιγμα του gearbox μην σου πεταχτει το ελατηριο και χτυπησεις.

Τελος υπομονη κατα το κλεισιμο - δεσιμο του gearbox (με μερικες προσπαθειες θα το ανοιγεις και θα το κλεινεις για πλακα αν πιανουν λιγο τα χερια σου).

Αυτα.

Whiskey

ααα ξεχασα το πιο σημαντικο ... μπορεις να ζητησεις βοηθεια απο οπου αγορασες το AEG σου ;)

Horus

παιδια καλησπερα,

εχω προβλημα σε ενα v.2 gearbox που μοιαζει σχετικο κ θα ηθελα την αποψη σας.
βασικα το οπλο δεν ριχνει πια semi...
κ οταν μερικες φορες γυριζω την ασφαλεια απο safe σε semi/auto, χωρις να πατησω τη σκανδαλη ριχνει απο μονο του.

λετε να οφειλεται στο switch assembly ή μηπως ειναι το selector plate??
enemies..we need more enemies!!