ερωτηση για mp5

Ξεκίνησε από DARKDOG, 16 Mar 2010, 14:10:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

DARKDOG

γεια σας παιδια. εχω ενα ΜΡ5 της cyma και ειναι στα 370 fps  τι χρειαζετε να κανω για να το παω τουλαχιστον μεχρι τα 430-440fps ???  λιγη βοηθεια????

Horus

καλησπερα φιλε. η πιο φτηνη λυση ειναι να του αλλαξεις ελατηριο, αλλα θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις.
αν το πας 430, παιζει μονο σε woodland. κ θα παιξεις woodland με ΜΡ5?? με τοσο κοντη καννη κ κινεζικο hop up μαλλον θα ριχνει στο γαμο  :)
αλλαξε του καλυτερα ελατηριακι κ καντο 340 να μπορεις να παιζεις ΠΑΝΤΟΥ, κ αν περισσευουν φραγκα αργοτερα παρε ενα Μ16/ΑΚ 47 να το εχεις για woodland. 
enemies..we need more enemies!!

Teacherdick

λοιπόν φίλε μου θα συμφωνήσω με τον Ηοrus.Δεν αρκούν μόνο τα πολλά fps.Πρέπει να αλλάξεις κάνη με μια μακρύτερη και στενότερη, να βρεις καλό hop up κτλ.Δεν αξίζει τον κόπο.Κράτα το για cqb και urban και πάρε κανα άλλο για woodland.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

δεν θα καταλαβω ποτε την εμμονη με τα πολλα fps.ειναι ο μυθος οτι παει πιο μακρια η μπιλια?θες να ποναει ο αντιπαλος?ο καλος παιχτης δεν εχει αναγκη ουτε fps ουτε high cap γεμιστηρες.επισης θεωρω λαθος το σκεπτικο σου εξ αρχης γιατι εχεις ενα οπλο cqb με ηδη ανω του επιτρεπτου οριου fps και θες να το πας πιο πανω? ::)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

DARKDOG

ρε παιδια επειδει ειμαι καινουργιος ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι οσο πιο μεγαλο το fps τοσο πιο μακρυα φτανει η μπιλια

Palladin

Εγώ πήρα προχθες ένα ίδιο με το δικό σου και θέλω να του αλλάξω ελατήριο για να το χαμηλώσω και να παίζει παντού. Είμαι και εγώ της άποψης για μεγαλύτερα FPS πάρε άλλο όπλο, ή τα σκας μια και καλή και τσακώνεις ένα marui και καθαρίζεις.

Kallistos

Οπως λεει ο Teacherdick. Χαμηλωσέ το στα 340-350 και κανε οικονομία.
Παρε καποια αλλη στιγμή ενα καλής ποιοτητας με τα ιδια fps και πολύ καλύτερο εσωτερικό και δε θα σε ξαναπροβληματίσει το θεμα. Και παντου θα παιζεις και με καλό-αποδοτικό εξοπλισμό.
Ready... Steady... Fire...!!!