ΠΕΔΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ AIR SOFT

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 14 Mar 2010, 23:48:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Θα ηθελα να ξεκινησω  ενα θεμα για τα πεδια που μαζευομαστε κ πεζουμε, με  αποψεις σας γενικα επι αυτων.

salamine153

Συνολικα ξερω 5 ενεργα πεδια - Ελευσινα, Καισαριανη, Μαλακασα, Μεγαρα, Σουνιο. Απο αυτα στα δυο πρωτα εχω παιξει και η Καισαριανη με βολευει απο την αποψη οτι ειναι πολυ κοντα και εχει ενα αποδεκτο δασος με σχετικα λιγα σκουπιδια. Μειωνεκτει ως προς την εκταση. Η Ελευσινα ειναι πολυ καλη απο την αποψη οτι ταιριαζει για διαφορα σεναρια, αναλογως ποσο κοσμο εχουμε, ειναι μεγαλη. Αλλα για μενα να ερθω Μεγαρα ειναι πιο απλο

Γενικα, νομιζω οτι αξιζει να βρουμε καποια πεδια ακομα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Υπαρχουν κι αλλα που δεν προκειται να βγουν ποτε στα public για τους γνωστους λογους..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ολα τα πεδια που αναφερεις πλην των Μεγαρων στο οποιο δεν εχω παιξει προσφερονται για ολων των ειδων τα σεναρια,θα σου ελεγα να βαλεις μεσα και το hotel που "εκλεισε"....................!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Maleficus

μιάς και εχω παίξει στη Ελευσίνα το ζήτημα είναι πως γνωρίζουμε το μέρος και δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον εκει...
είχαμε πεί
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1767.0.html

BoBKiD

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  15 Mar 2010, 10:03:55 ΠΜ
...θα σου ελεγα να βαλεις μεσα και το hotel που "εκλεισε"....................!

Αν είναι ρε παιδιά να σας δώσω τα κλειδιά. Μην κόβετε σύρματα και πηδάτε περιφράξεις.  ;D ;D

Αλλά έτσι είναι ο ελληνάρας... μια ζωή το μυαλό πάνω από το κεφάλι! ...αν και το ΑΝ εχει μυαλό είναι υπό συζήτηση...  ;D

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

tRappED7

,θα σου ελεγα να βαλεις μεσα και το hotel που "εκλεισε"....................!

Αν υπάρχουν αυτοί....
αν ισχύει κάτι τέτοιο, επειδή πολύ έχει αρχίσει και παίζει στο παρόν φόρουμ αυτή η ατάκα περί παίξιμου στο Χοτέλ....

Προφανώς και μιλάμε για συνειδητοποιημένους έλληνες πολίτες που θέλουν το καλό των γύρω τους,
που θέλουν το καλό του airsoft στην Ελλάδα , την εξάπλωση και την διάδοσή του,
που θέλουν το καλό του κοινωνικού συνόλου,
που θέλουν την ασφάλεια των παιχνιδιών airsoft και των ίδιων των παιχτών....

Για να μην πω ότι
Προφανώς μιλάμε για συνειδητοποιημένους ενήλικες έλληνες πολίτες,
οι οποίοι κατηγορούσαν "διάφορους" ότι ήθελαν να οικειοποιηθούν τον εν λόγω χώρο και να παίζουν μόνοι τους....
και που τώρα.....

Έτσι θα πάμε σίγουρα μπροστά το airsoft....παίζοντας σε ιδιωτικούς περιφραγμένους χώρους!!!
ένας θα βρεθεί.... και τότε...άντε γεια!!!

salamine153

Η Ελευσινα ειναι το καλητρο, σαν ενας μεσος ορος, πεδιο αυτη τη στιγμη. Το οτι λετε εδω ορισμενοι πως το βαρεθηκατε, ειναι επιδη  ολοι οι αγωνες εκει καταληγουν σε deathmatch, αλλα για αυτο δεν φταιει το πεδιο. Εχω γραψει 3 σεναρια για το πεδιο αυτο και αν θελετε, τα συζηταμε. Σχετικα μετο συμμαζεμα - πρεπει να ξερουμε τι ακριβως θελουμε να φτιαξουμε, ασφαλως πρεπει να γινει ενας εκτεταμενος καθαρισμος, αλλα χωρις να χαθει και ο αερας της παλαιας βασης. καλο θα ηταν π.χ. να μπουν ορισμενα δεντρα εκει. για το χοτελ δεν πολυσπαζομαι καθως εχουμε τα Μεγαρα και τη Καισαριανη

SAPPER

+ 1 Bobkid
+ 1 Trapped 7

Όταν ανακοίνωσαν τα παιδιά ότι έκλεισε πάει να πει ότι έκλεισε και αυτό ισχύει για όλους.

Αν είναι να έκλεισε μόνο για ορισμένους τουλάχιστον να βγουν αυτοί και να πουν παιδιά.. εμείς το βρήκαμε πρώτοι, το θεωρούμε δικό μας, και δεν σας γουστάρουμε τέλος.
Θα το θεωρούσα πιο σωστό και προσωπικά δεν θα πάταγα σε σχέση με το είναι κλειστό αλλά εμείς παίζουμε στην ζούλα.

Shadow

θα σου ελεγα να βαλεις μεσα και το hotel που "εκλεισε"....................!

Καλό θα ήταν εάν γνωρίζετε κάτι να το πείτε στα ίσα καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ζήτημα για την κοινότητα. Εδώ δεν μιλάμε για αθανασίες η ο ΤΑΔΕ δε χωνεύει τον ΤΑΔΕ. Το θέμα είναι σοβαρό και αφορά ΟΛΟΥΣ μας κύριοι γιατί εάν τυχόν γίνει τσακωτός κάποιος εξυπνίδης κάποια μέρα θα έχουμε ιστορίες...
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

jumbo

Παράθεση από: Shadow στις  15 Mar 2010, 23:01:57 ΜΜ
Καλό θα ήταν εάν γνωρίζετε κάτι να το πείτε στα ίσα καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ζήτημα για την κοινότητα. Εδώ δεν μιλάμε για αθανασίες η ο ΤΑΔΕ δε χωνεύει τον ΤΑΔΕ. Το θέμα είναι σοβαρό και αφορά ΟΛΟΥΣ μας κύριοι γιατί εάν τυχόν γίνει τσακωτός κάποιος εξυπνίδης κάποια μέρα θα έχουμε ιστορίες...

απλα +1....και κατι ακομα... εχει καταντησει πολυ κουραστικο το θεμα του ΧΟΤΕΛ...οποιος ξερει κατι το λεει, ειδαλως δεν λεει τιποτα..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

alekoukos_kalashnikov

Η Ελευσινα ειναι ωραια αλλα εχει καταντησει κουραστικη
Τα Μεγαρα ειναι αθλια...πραγματικα δεν αξιζουν τοσα χιλιομετρα για αυτη την αηδια! :-X
Η Μαλακασα ειναι το αγαπημενο μου πεδιο γιατι ειναι woodland και μαλιστα με μπολικο πρασινο! ;)
Η Καισαριανη συμπαθητικη,καλη για σεναρια με λιγες συμμετοχες...
Το Σουνιο πολυ καλο μου φανηκε αλλα το λεω με επιφυλαξη γιατι ενα μονο παιχνιδι εχω παιξει εκει... :-\

οσο για το HOTEL για να το εβαλε ο Π.ΜΕΛΑΣ σε εισαγωγικα("πχ")σημαινει οτι μονο κλειστο δεν ειναι...οποτε αφηστε τους Sandmen να μιλησουν και μην πεφτετε απο πανω τους...για να μιλανε κατι θα ξερουν...
why so serious...?

BoBKiD

Παράθεση από: alekoukos_kalashnikov στις  20 Mar 2010, 17:15:39 ΜΜ
οσο για το HOTEL για να το εβαλε ο Π.ΜΕΛΑΣ σε εισαγωγικα("πχ")σημαινει οτι μονο κλειστο δεν ειναι...οποτε αφηστε τους Sandmen να μιλησουνκαι μην πεφτετε απο πανω τους...για να μιλανε κατι θα ξερουν...
Δεν νομίζω να μιλήσαμε διαφορετικά από ότι ο SAPPER, ο SHADOW ή ο JUMBO. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, αγαπητέ φίλε, που αναφέρεσαι ονομαστικά στους Sandmen;

Επίσης θα παρακαλέσω και εγώ με την σειρά μου τον φίλο Π.ΜΕΛΑ, εφόσον "ρίχνει" κάτι εδώ στο forum, να πει σε όλους μας για τι πράγμα μιλάει και με ποιά στοιχεία, στα πλαίσια των οργανομένων κινήσεων που γίνονται αυτές τις μέρες στο παρόν forum για το μέλλον του airsoft.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: BoBKiD στις  15 Mar 2010, 10:37:09 ΠΜ
Αν είναι ρε παιδιά να σας δώσω τα κλειδιά. Μην κόβετε σύρματα και πηδάτε περιφράξεις.  ;D ;D

Αλλά έτσι είναι ο ελληνάρας... μια ζωή το μυαλό πάνω από το κεφάλι! ...αν και το ΑΝ εχει μυαλό είναι υπό συζήτηση...  ;D

Λογω αυτου του ποστ...δεν εχω κατι προσωπικο με την ομαδα σας...και αν σας εθιξε αυτο που εγραψα ζητω συγγνωμη. ;)
why so serious...?

salamine153

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το σε τι ειναι τα Μεγαρα πιο αηδια απο τα υπολοιπα πεδια, ουτε πιο βρομικο δεν ειναι, ουτε και μικρο δεν ειναι το μερος. Σημερα που παιξαμε ειχε παρα πολλη φαση, αμα ειχαμε πιο πολυ κοσμο, ρεσπουν και σεναριο, θα ηταν ακομα καλητερα

tomc4t

Παράθεση από: SAPPER στις  15 Mar 2010, 19:20:07 ΜΜ
Αν είναι να έκλεισε μόνο για ορισμένους τουλάχιστον να βγουν αυτοί και να πουν παιδιά.. εμείς το βρήκαμε πρώτοι, το θεωρούμε δικό μας, και δεν σας γουστάρουμε τέλος.
Θα το θεωρούσα πιο σωστό και προσωπικά δεν θα πάταγα σε σχέση με το είναι κλειστό αλλά εμείς παίζουμε στην ζούλα.

Δεν θελω να παρεξιγηθω γιατι δεν εχω ιδεα απο το hotel που ολοι λετε μιας και ειμαι καινουριος και δεν εχω παιξει ποτε εκει.Οτι ξερω γιατο μερος αυτο ειναι μεσα απο τα ποστ εδω.Αλλα συγνωμη που θα στο πω αυτο φιλε Βασιλη αλλα διαφωνω μαζι σου αν το μερος δεν ανηκει σε καποιον δεν μπορει αυτος να διωξει κανεναν.Δλδ επειδη βρηκα εγω το μερος εσυ δεν μπορεις να ερθεις να παιξεις μιας και δεν μου ανηκει?Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με κανεναν εσεις ξερετε καλυτερα απο εμενα απλα δεν μου αρεσε αυτο το κομματι του ποστ
Jolly Roger lead the way...

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: salamine153 στις  20 Mar 2010, 21:50:35 ΜΜ
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το σε τι ειναι τα Μεγαρα πιο αηδια απο τα υπολοιπα πεδια, ουτε πιο βρομικο δεν ειναι, ουτε και μικρο δεν ειναι το μερος. Σημερα που παιξαμε ειχε παρα πολλη φαση, αμα ειχαμε πιο πολυ κοσμο, ρεσπουν και σεναριο, θα ηταν ακομα καλητερα

Μην το παιρνεις κυριολεκτικα...πες το ξενερωτο...το πρωτο παιχνιδι που επαιξα σε αυτο το πεδιο ηταν απλα παογοητευτικο,καμπερωμα του κερατα στα 2 κτισματα και η ομαδα της επιθεσης απλα τα εβρισκε παλουκια...καμπερωπεδιο μου φαινεται...ισως αν καποιος στο μελλον ανεβασει καποιο σεναριο που να κανει καλυτερο μοιρασμο του πεδιου στις 2 ομαδες να ελαττωθει αυτο το φαινομενο.Γενικα μου φαινεται πολυ λιγο για τα χιλιομετρα που κανουμε για να παμε εκει :)
why so serious...?

salamine153

Οχι μονο δεν ειναι καμπεροπεδο, αλλα δινει και τη δυνατοτητα να παιζουμε, χωρις να μας ενοχλουν η βροχη και ο ανεμος. Γενικα, ειναι ενα μερος Μοναδικο - που αλλου θα βρειτε ενα τοσο μεγαλο και προσβασιμο κτηριο, τοσο καθαρο και σε τοσο καλη κατασταση; Γενικα, εχει μια ατμοσφαιρα, που κανενα αλλο πεδιο μας δεν διαθετει, ενω αμα το οργανωσουμε, καθαρισουμε και βαλουμε καμποσα δεντρα, θα ειναι απλα ασυναγωσιστο)

SPIDER

Και εμενα μου αρεσει οταν βρισκομαι σε αυτο το πεδιο που δεν βρεχομαι οταν βρεχει και που δεν μου παιρνει τα μαλλια ο ανεμος οταν φυσαει.Θα συμφωνησω στο να τοποθετησουμε δεντρα στο πεδιο των Μεγαρων και μαλιστα κατα μηκος των διαδρομων.Ετσι θα ειναι πολυ δυσκολο στο να φτασεις στο ανοικτο μερος του πεδιου και θα κανουμε και το πεδιο urban για να μην καμπερωνoνται ολοι αυτοι που παιζουν cqb !!!
???
HERE COMES THE PAIN...

XARAMADAS

Παιδιά και εγώ θεωρώ ότι από όλα τα εν ενεργεία πεδία, το ελαιουργείο έχει τις μεγαλύτερες προοπτικές, και λόγω έκτασης και λόγω προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, και λόγω κατάστασης, αρκεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...