Καπνίζουμε?

Ξεκίνησε από CostasV, 14 Δεκ 2008, 22:34:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ποια είναι η σχέση σας με την νικοτίνη?

Σιχαίνομαι το τσιγάρο, δεν θέλω ούτε καν να το βλέπω (και ούτε ποτέ θέλω να δοκιμάσω)....
Που και που....  Χριστούγεννα, Πάσχα ή με την παρεουλα μου όταν πάμε για καφέ κάνω και κάνα τσιγαράκι άμα λάχει (δλδ 1-5 την εβδομάδα ή τον μήνα)
Καπνίζω περίπου 5-10 τσιγάρα την ημέρα καθημερινά (γιατί μπορεί να γουστάρω την φούμα αλλά συγκρατώ τον εαυτό μου...)
Τι με λες τώρα...? Δεν καπνίζω απλά... καπνίζω όσο αντέχω... περισσότερο από 1 με 2 πακέτα την ημέρα...

Jocker

Καπνίζω περίπου 5-10 τσιγάρα την ημέρα καθημερινά (γιατί μπορεί να γουστάρω την φούμα αλλά συγκρατώ τον εαυτό μου...)

εκτός και αν είμαι νευριασμένος... τότε πάμε στο νούμερο 4!

πάντως αν και το άρχισα μεγάλος το εν λόγω άθλημα... έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι στα 30... θα το σταματήσω...

μετράω μήνες δλδ...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Remedy

Είχα δοκιμάσει στα 16-17 μαζί με την παρέα μου...Εγώ το σταμάτησα στα γρήγορα , ενω οι άλλοι το συνέχισαν.Από εκεί και πέρα έχω κάνει περιστασιακά ναργιλέ (μετράει πολύ ο άτιμος).
Για το θέμα του "είμαι αντικαπνιστής" και "δεν θέλω να καπνίζουν γύρω μου" και "να απαγορευτεί" δεν έχω να πω και πολλά δεδομένου πως σχεδόν όλοι στην οικογένειά μου καπνίζουν + η παρέα μου + γενικά ο ευρύτερος κύκλος μου οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές.

alegolas

Δεν καπνίζω. Συγκεκριμένα με ενοχλεί το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Είμαι από τους υποστηριχτές της νομοθεσίας περί απαγόρευσης σε όλους τους δημόσιους χώρους, αλλά δυστυχώς είδα να μην εφαρμόζεται, αντιθέτως όλοι ανεκτικά να παρανομούν και να επιτρέπουν το κάπνισμα κανονικά. Ούτε στοιχειωδώς χώρους για μη καπνιστές δεν έχουν κρατήσει.

Έχει πολύ ενδιαφέρον όμως το γεγονός ότι από 140 μέλη που έχουν ψηφίσει μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσής μου, περίπου 2 στους τρεις δηλώνουν μη καπνιστές, ενώ μόλις 1 στους 6 καπνίζει πάνω από ένα πακέτο.
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com

Weasel V

Το άθλημα αυτό έχει πολύ τρέξιμο, και η νικοτίνη μειώνει την φυσική αντοχή...  :)

MARKSMAN

Καπνίζω μέχρι να πάθει καρκίνο το τσιγάρο  ;D

gregkerkyra

χαίρομαι που βλέπω την πλειοψηφία να λέει ότι το σιχαίνεται...  ;) Μόνο αργιλέ κάνω σας φοιτητής που είμαι πιάνεται;  :P

VasiliaS

Εξαρταται τι βαζεις?? :D

Airetikos

Μία εικόνα χίλιες λέξεις....

Billy-eldyk

Το τσιγάρο θα λέει όταν το καπνίζεις,όχι όταν σε καπνίζει αυτό. Για αυτό μετραει σε συγκεκριμένες στιγμές με παρέα ρακόμελα... :o
Never In The Right Order

Dtq

Ο καρκίνος σκοτώνει το τσιγάρο!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Maleficus

Παράθεση από: Airetikos στις  14 Mar 2010, 11:05:27 ΠΜ

κίτρινα δόντια και νύχια...νλυχια όχι αλλά άμα δεν πλένεις τα δόντια σου θα το αποκτήσεις και αυτό
βρώμικη ανάσα...ουδέν σχόλιον
μειομένη αντοχή...τπτ και στα δύο ;D
ρυτίδες... στην ηλικία που είμαι με κάνει να φαίνομαι μεγαλύτερος και έτσι ψαρώνουν οι κοπελίτσες ;)
ισχυρές καπνοβιομηχανίες....δεν υπάρχει ενοχλητικός καπνιστής παρα μόνο ενοχλητικός αντικαπνιστής
μικρότερη διάρκεια ζωής .... θες να ζήσω για να δώ τον 3 παγκόσμιο πόλεμο ???
γερασμένο σώμα.... εμένα άλλα μου είπανε ...
τσιγαρόβηχα...nope δεν μου έχει τύχει και καπνίζω 7 χρόνια
εξάρτηση...τα κακά του "επαγγέλματος"

στη τελική μήπως ο καθένας δικαιολογεί τον εαυτό του....
καπνήστε όσο θέλετε αλλά υπάρχουν επιπτώσεις ...
λαχάνιασμα...γιατί όταν τρεχεις εσύ για πολύ ώρα τι κάνεις?
ρούχα που βρωμάνε ... H μητέρα μου χρησιμοποιεί Ariel(μα καλά δεν έχεις δεί τη διαφήμηση?)
άδεια τσέπη ... ότι πληρώνεις παίρνεις

Menidiatis-mou lees na kopso to krasi-Oute wra anavoli..

Billy-eldyk

Παράθεση από: Dtq στις  23 Mar 2010, 14:10:08 ΜΜ
Ο καρκίνος σκοτώνει το τσιγάρο!
Φίλε Dtq το κάπνισμα επίσης σε σώζει και απο τον αθλητισμό  :P ???
Never In The Right Order

Dtq

Παράθεση από: Billy-eldyk στις  23 Mar 2010, 16:58:25 ΜΜ
Φίλε Dtq το κάπνισμα επίσης σε σώζει και απο τον αθλητισμό  :P ???
Χεχε σωστόοος!!! ;D ;D ;D
Thumbs up!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Satyros

Δυο πακέτα την ημέρα χαλαρά,.....δυστυχώς.

nitrox

ΟΧΙ ευχαριστω δεν θα παρω .Σκεψου καθε παφ ποσες αναπνοες σου κοβει  ενω θα μπορουσαν να ειναι bbs και υγεια

Samael

Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ >>?????????????????? ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ BIG FUN του αθληματος.
Samael

Ατροτος

Αν δεν καπνιζεις δεν ζεις περισσοτερο,σου φενετε οτι ζεις περισοτερο γιατι δεν παρναει η ωρα με τιποτα.

Jayhawk

Αν και δουλευω σε περιπτερο και ειμαι μεσα στα τσιγαρα τους καπνους και τα πουρα, δεν εχω και ουτε θελω ποτε να καπνισω ;D

Jocker

το εχω κοψει εδω και ενα μηνα!!!!! ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ampelift

Παράθεση από: Jocker στις  13 Ιουλ 2010, 18:10:51 ΜΜ
το εχω κοψει εδω και ενα μηνα!!!!! ;D

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Εγώ εδώ κ 2 χρόνια κ ούτε να το βλέπω δεν θέλω ;)