15-2-2009 Woodland Καισαριανή

Ξεκίνησε από akis, 09 Φεβ 2009, 11:37:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

woodland 15-2-2009

ora:  10:30

Σενάριο: ''Killing fields''

Ο Πρόεδρος της χώρας Γ πληροφορήθηκε ότι μια ομάδα ανταρτών της χώρας Β πρόκειται να ανατινάξει ένα εργοστάσιο με βιοχημικά όπλα. Ο κόσμος ρίγυσε από φόβο στην ιδέα μιας καταστροφικής δύνης. Μετά από μέρες τεταμένων διαπραγματεύσεων, η χώρα Α αποφάσισε να βοηθήσει τη χώρα Γ ώστε να ξεπεράσει μια θανάσιμη γι' αυτήν απειλή.
Η A στέλνει μια ομάδα αλεξιπτωτιστών κοντά στους λόφους, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο με τα βιοχημικά όπλα. Η αποστολή της ομάδας αυτής, είναι να προστατεύσει το εργοστάσιο και να εξουδετερώσει τους αντάρτες.

--------------------------------

Το σενάριο-μάχη είναι Deathmatch.
Οι ομάδες θα ειναι Γ , Α και Β.
Ο αριθμός καθε ομάδας θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

Ειδικο πλαισιο σεναριου:

Η ομάδα της χώρας Α θα ονομάζεται Team Alpha, και της χώρας Γ Team Charlie. Οι δυο συνεργάσιμες ομάδες θα χωριστούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς ο αντίπαλος να ξέρει το σημείο εκκίνησής τους αλλά ούτε και τις πορείες τους. Οι δυο ομάδες θα επικοινωνούν μέσω ασυρμάτων.

Η ομάδα των ανταρτών (χώρα Β) επιβάλλεται να ξεκινήσει από τη ρεματιά, αλλά ο εχθρός δεν θα ξέρει τις επόμενες κινήσεις ή πορείες κι επίσης οι αντάρτες έχουν το δικαίωμα να κινηθούν σε όποια κατεύθυνση θέλουν σε αντίθεση με τις ομάδες Alpha και Charlie που η κάθε μια θα έχει καθορισμένη πορεία για περίπολο. Οι αντάρτες μπορούν (αν θέλουν) να στείλουν ένα μικρό κομμάτι <<ανιχνευτών>>(scouts) 3-5 άτομα το πολύ, στους λόφους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

( mia prosfora tou filou "falcon" )

simetoxes edo:

jackson
falcon (+1 ? )
RAMIREZ
camouflage
akis993 
MAG 
Siegfried  (+3)
ZINJA
Filakio 8 (+1)
Fanioles
George35
pit
theon
Hargyr
dawg
Kallistos
Ark93 (+1)
ted ( ? )
CostasV
RIDE_BMX
Atsalakotos (+1)
FOX
Kostantin
HARRY70 (+1)
kanibal 
alexz
papaflesas
loxias
badass
Alex3para
noob

40 simetoxes
WARLORDS

Falcon

Θα παιξω κι εγω παρακαλω...
ειμαι μεσα

Επισης γινεται να πεξουμε κι ενα δικο μου σεναριο?

Ακη, στρατολογησα και τον πατερα μου, οποτε βαλε διπλα στο ονομα μου ενα (+1?) κι ερωτηματικο μαζι με το ενα, γιατι ποτε δε ξερεις... -edit- Του εβγαλα και ψευδονυμο. Θα λεγεται Old Navy.

Διεγραψα το παρακατω μυνημα για να μην υπαρχει χωρις λογο εφοσον εγινε το edit. ;) Kαι παλι ενα ευχαριστω στον Ακη που δεχτηκε να ανεβασει το σεναριο μου

Το σεναριο, θα το αναλυσουμε και την Κυριακη, πριν ξεκινησει ο αγωνας, ωστε να μην υπαρχουν αποριες.

RAMIREZ

μέσα και εγω και ο camouflage(αδερφός μου)

akis993

κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου ;D :) ;)

MAG

μέσα και εγώ αλλά  με μια μικρή επιφύλαξη
my name is death

Siegfried

Γιατί η ώρα συνάντησης από 11:00 έγινε 10:30;

akis

Παράθεση από: Siegfried στις  10 Φεβ 2009, 10:34:34 ΠΜ
Γιατί η ώρα συνάντησης από 11:00 έγινε 10:30;

gia na pexoume perisotero , 8a er8is?
WARLORDS

Siegfried

Θα έρθω. Θα φέρω και άλλους 3 εγκαινιάζοντας τη νέα ομάδα Paulaner Kommando Spezialkräfte

ZINJA

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ+1 ΔΑΣΟΣ ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;D ;D ;D ;D 8) :P
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

filakio 8

KALISPERA MESA KAI EGW MAS ELEIPSE TO VOUNO TWRA 2 KYRIAKES

fanioles

Μέσα με μια επιφύλαξη.. ( ξερει κανείς αν έχει επισκεπτήριο στον Αυλώνα τη Κυριακή ???? )

george35

SAPPER

Παράθεση από: fanioles στις  10 Φεβ 2009, 15:55:50 ΜΜ
Μέσα με μια επιφύλαξη.. ( ξερει κανείς αν έχει επισκεπτήριο στον Αυλώνα τη Κυριακή ???? )
Συνηθως τις Κυριακες ειναι τα επισκεπτηρια ιδιος αν ειναι κεντρο.

FanIsHere

Παράθεση από: akis στις  09 Φεβ 2009, 11:37:32 ΠΜ
Το σενάριο-μάχη είναι Deathmatch.
Οι ομάδες θα ειναι Γ , Α και Β.
Ο αριθμός καθε ομάδας θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

Λογικά, το παιχνίδι, απ' το σενάριο και μόνο, θα είναι Team Deathmatch και όχι απλό Deathmatch/Free For All... ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

pit

kalispera paidia mesa kai egw na dokimaso epitelous kai to kainourgio apoktima!! ;D

ZINJA

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

fanioles

ΝΑ δω ποιος θα βρεθεί στο σταυρόνημα του GODZILA !!!!     :P

filakio 8

kalhspera tin kyriaki vlepo Ba pezoune kenourgia opla apo merikous pextes pantos to nousas se fanioles me to kanoni kai me zinja me tis xlapa  xloupa kai oxi kato apo dentra poli wra  ;D ;D ;D ;D ;D

theon

ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

hargyr

PLAY FAIR