Λαμία 28/02/2010

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 01 Mar 2010, 14:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

ΕΤΟΙΜΕΣ ....

Leonardo-Swordfish

Πριν ανέβουν οι φωτογραφίες (173 σύνολο) θέλω να αναφερθώ λίγο στο όμορφο Σ/Κ που περάσαμε.

Καταρχήν , θέλω να ευχαριστήσω
το Μιχάλη -Allien Produce για ότι έκανε το Σάββατο βράδυ για να έχουμε μία ανετη διαμονή στις σκηνές.
Τον Δημήτρη -Sylvester Mitsone ο οποίος μας κράτησε ,όχι μόνο παρέα αλλα και μας βοήθησε και μας παρείχε τα απαραίτητα
για την διαμονή μας... Ξύλα, εργαλεία, χωριάτικο ψωμί και ένα θεϊκό κρασί-Νέκταρ

Vagelis Sniper_Gr, τον Petritso για τις αξιοθαύμαστες προσπαθειες τους της οργάνωσης και εκτέλεσης του παιχνιδιού που διεξήχθει
και όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Μία πραγματική Airsoft μάχη...πολλά bbs ιδρώτα και αδρεναλίνη.

Αirsofters σχεδόν απ'όλη την Ελλάδα... Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Πάτρα, Καβάλα, Κέρκυρα, Αθήνα κ.α

Λίγα παράπονα..αλλα και αναμενομενα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη ροή του παιχνιδιού.

T.A.S & ΗADES με υποδειγματική συνεργασία και τακτική βρήκε  τη βαλίτσα και ασφάλισε την περιοχή καθώς επίσης στο 2ο κομμάτι του σεναρίου με υποδειγματικές κινήσεις η δεξία πλευρά του πεδίου σαρώθηκε στην κυριολεξία και απείχε λίγα μέτρα απο τη Πτελέα...  ;D ;D και ομάδα commando  έσπασαν τη γραμμή της επίθεσης και βρέθηκαν λιγα μέτρα πίσω από την Μπλε Σημαία του στρατοπέδου χωρίς να τους καταλάβει κανένας   ;)

Αποτελεσματικ;oτατα τα σκόπευτρα της Cobra A.T

Αριστουργηματική άμυνα του στρατοπέδου απο τους Κόκκινους Κύκλους(RED CIRCLES) , BRV3-0 κλπ.....

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ στον Zinja(Ι4) ο οποίος με ομαδική συνεργασία τα αποτελέσματa του ήταν ΑΡΙΣΤΑ!!!!
(είδες τι ωραία παίζεις αν δε καμπερωνέσαι ..Καθαρμααααα... ;D ;D ;D ;D )

και κλείνω ως εξής:

I LOVE THIS GAME !!!

Leonardo-Swordfish

Leonardo-Swordfish

Leonardo-Swordfish

Leonardo-Swordfish

Leonardo-Swordfish

Leonardo-Swordfish

ZINJA

ευχαριστω απο βαθη καρδιας! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δε θα το ξεχασω ποτε αυτο το παιχνιδι!
να εισαι καλα,καλε μου φιλε!
αυτα θα μας μηνουν!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Palladin

Μπράβο παιδιά, πραγματικά ζήλεψα... :'( :'( :'(

WAR ANGEL

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΚΑΘ....... ερμ τον Zinja ηθελα να πω... ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΙLLS KAI TA MEΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ..... ;D ;D ;D ;D ;D
Περασαμε υπεροχα πανω στην Λαμια και ναι η αμυνα με τον Zinja θα μου μεινει ΑΞΕΧΑΣΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΤΑS , HELL RECIES , RED CICLES , B3Z , MLS και τις υπολοιπες ομαδες που μου διαφευγουν αυτην την στιγμη για το ωραιο παιχνιδι...

Συνχαρητηρια επισης στους διοργανοτες για την πολυ καλη οργανωση και φιλοξενια...

παντα τετοια....

WAR ANGEL

ZINJA

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  01 Mar 2010, 16:22:33 ΜΜ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΚΑΘ....... ερμ τον Zinja ηθελα να πω... ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΙLLS KAI TA MEΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ..... ;D ;D ;D ;D ;D
Περασαμε υπεροχα πανω στην Λαμια και ναι η αμυνα με τον Zinja θα μου μεινει ΑΞΕΧΑΣΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΤΑS , HELL RECIES , RED CICLES , B3Z , MLS και τις υπολοιπες ομαδες που μου διαφευγουν αυτην την στιγμη για το ωραιο παιχνιδι...

Συνχαρητηρια επισης στους διοργανοτες για την πολυ καλη οργανωση και φιλοξενια...

παντα τετοια....

WAR ANGEL

και εσυ ησουνα αψογος αμινομενος!
οσο για το κιλλ το πηραμε μισο μισο! ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

eversman

Με τη σειρά μου......Λεωνίδα,ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες,την συνεργασία και την φιλία σας.Και εσάς και όλων των ομάδων και των παιδιών που παίξαμε εχτές.Πράγματι,ήταν μία πολύ καλή ημέρα για τις ομάδες μας,η συνεργασία σε ΟΛΑ τα επίπεδα ήταν πιό πάνω και από το "άριστη",το πεδίο εξωπραγματικό,τα kills αμέτρητα,οι στόχοι πραγματοποιήθηκαν γρήγορα και σχεδόν επαγγελματικά(από όλες τις ομάδες) και τα χαμόγελα στο τέλος του παιχνιδιού περίσσευαν!Respect σε όλους όσους έκαναν τα τόσα χιλιόμετρα,σε όλες τις ομάδες που συνεργαστήκαμε(T.A.S.,Hell Reckies,Bravo 3 Zero,M.L.S.,RED CIRCLES,FALLOUT RANGERS,COBRA AIRSOFT TEAM-Σπύρο έδωσες ρέστα,συγγνώμη άν ξέχασα κάποιον.),αλλά και στους αντίπαλους και στους διοργανωτές για την πολύ καλή εμπειρία που μας προσέφεραν.Πάντα τέτοια!

dash

ευχαριστουμε για τις καταπληκτικες φωτογραφιες

Powerplant

Πολλά ευχαριστώ και από εμένα για τη συνεργασία και την πολύ φιλική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα παιδιά από όλες τις ομάδες και την συμβολή τους να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και πάνω από όλα μπήκε ο κοινος σκοπός και όχι "χαζές" διαφωνίες που έχουν προκάλέσει στο παρελθόν προστριβές μέσα στο χώρο του airsoft.
Εύχομαι να αποτελέσει μια νέα αφετηρία και να βρεθούμε πολύ σύντομα όλες αυτές οι ομάδες σε κάποιο πεδίο γιατί όπως όλοι έιδαμε έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε παρά να χωρίσουμε.

Leonardo χίλια ευχαριστώ για τις φωτογραφίες! Πάντα άριστος!

Goodspeed

Μπράβο ρε Leonardo για τις φωτογραφίες. Άψογος  ;)

Τις ευχαριστίες μου στα παιδιά που έστησαν το παιχνίδι για όλους εμάς, σε ένα πεδίο που σηκώνει τρελλά σενάρια.

Άριστα για την φιλοξενία και την συμπεριφορά σας κύριοι. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα ανταποδώσουμε σύντομα   :D

Τα εύσημα σε όλες τις ομάδες που απαρτίζαμε την Άμυνα, και ένα Well done once again στην H.A.DE.S. για την συνεργασία μας στην Ά φάση.

Πριν ανεβάσω κάποιες λίγες φωτό από την μηχανή μου, δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτήν που ακολουθεί.
Ένας άνθρωπος που χαραμίζεται παίζοντας Airsoft και τον στερείται η παγκόσμια κοινότητα αγώνων αυτοκινήτου. Είναι ο άνθρωπος που όλοι οι οδηγοί αγώνων θα τον ήθελαν για συνοδηγό ώστε με την πολύτιμη βοήθειά του να στεφθούν πρωταθλητές. Τα λόγια είναι φτωχά να τον περιγράψουν. Απολαύστε τον....

Και μερικές από τα του παιχνιδιού

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

salamine153

Κριμα που δεν ηξερα να ερχομουν κι γω
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Whiskey

Ομορφο παιχνιδι και ομορφη παρεα. Απο την μερια μου και εκ μερος της ομαδας μου ευχαριστουμε ολες τις ομαδες που συμμετειχαν στην ομαλη διεξαγωγη του παιχνιδιου.

CostasV

Παράθεση από: salamine153 στις  01 Mar 2010, 20:34:52 ΜΜ
Κριμα που δεν ηξερα να ερχομουν κι γω

Και που να το ξέρεις φίλε μου? Έπεσε "σχεδόν" άκρα του τάφου σιωπή... Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι ήταν το πρώτο πανελλήνιο παιχνίδι που κύλησε στον μονόδρομο της prive διοργάνωσης... Ελπίζω να καταλαβαίνεις ποια είναι η κλίμακα των prive, και ποιος ο υπέρμαχος των public παιχνιδιών...

Περαστικά σε όλους από εσάς το παίζατε ιππότες των public παιχνιδιών, αλλά κατά βάθος ήσασταν  μεγάλες ξεκούμπωτες ρόμπες...

Ούτε το ψέμα δεν μπορείτε να κρύψετε...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: CostasV στις  01 Mar 2010, 21:30:32 ΜΜ
Και που να το ξέρεις φίλε μου? Έπεσε "σχεδόν" άκρα του τάφου σιωπή... Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι ήταν το πρώτο πανελλήνιο παιχνίδι που κύλησε στον μονόδρομο της prive διοργάνωσης... Ελπίζω να καταλαβαίνεις ποια είναι η κλίμακα των prive, και ποιος ο υπέρμαχος των public παιχνιδιών...

Περαστικά σε όλους από εσάς το παίζατε ιππότες των public παιχνιδιών, αλλά κατά βάθος ήσασταν  μεγάλες ξεκούμπωτες ρόμπες...

Ούτε το ψέμα δεν μπορείτε να κρύψετε...
ετσι οπως καταντησαν τα public ποιος δεν το σκεφτεται να παει να παιξει με τον καθε ψυχοπαθη και να μην ξερει αν θα γυρισει σπιτι με κατι λιγιτερο?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...