ΣΟΥΝΙΟ URBAN 11/04/2010

Ξεκίνησε από pit, 26 Φεβ 2010, 18:39:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit

συμετοχες και εξοπλισμο παιδια οι ομαδες θα βγουνε την τεταρτη ..

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

baldcoyote

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

morfeus1712

Morfeus1712 with    M733 (m16a2) + Glock g18 (ΑΕP) + VSR10 Gspec

Joker with    M15A1

και πολλα πολλα BBs   8) 8) 8)

Palladin

Salamine τι δε βλέπεις δηλαδή?? Ολόκληρο ξενοδοχειακό συγκρότημα ακριβώς δίπλα στο βέλος έχει!!! Με τα κτηριά του, με τα δέντρα του, με τα δρομάκια του, με τα όλα του!!

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=37.659159,24.026231&sll=37.0625,-95.677068&sspn=50.777825,114.169922&ie=UTF8&ll=37.659087,24.028725&spn=0.003126,0.006968&t=h&z=18

air-sfiga

θα φερω και αλλα δυο ατομα, εγω εχω m4a1 και θα προτιμησω τη μερια των αμερικανων, μασκες εχω για ολους οποιος μπορει ας φερει κανα παραπανω οπλο για τα +2 ατομα που θα φερω.

Goodspeed

H T.A.S. μέσα με την πλευρά των Xe Inc. και civilian dress code   8)

Θα ακολουθήσει ενημέρωση με τα μέλη που θα παρευρεθούν στο παιχνίδι καθώς και τον εξοπλισμό που θα έχουμε.

Προς το παρόν

Leonardo
Goodspeed
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

fanioles

Το καλύτερο πεδίο στην Αττική...

Πετράν μέσα κι εγώ.  Θα ενημερώσω για τι  aeg θα χρησιμοποιήσω..

pit

Tο πεδίο ειναι πάνω στη Σουνίου, και πιο συγκεκριμένα πάνω στο διαχωρισμό που κάνει ο δρόμος που πάει προς το ναό, η που συνεχίζει προς Λαύριο. Το συγκρότημα ονομάζεται "Belvedere" και έχει και πινακίδα απέξω που το λέει.
Σημεία συνάντησης δεν είναι απαραίτητα γιατί το πεδίο ειλικρινά κάνει μπάμ.

*Ορίστε και το σημείο πάνω στο χάρτη: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.658522,24.029074&spn=0.005835,0.010557&z=17

Powerplant

Θα μπορούσες να μας πεις τι ώρα θα πρέπει να είμαστε εκεί;

ALEX

Μεσα  και  εγω  με  τον  ανθυπασπιστη
ΕΛ  ΛΑΣ

pit

καλησπερα στης περισοτερες συμμετοχες δεν εχετε βαλει τι εξοπλισμο εχεται οποτε θα ερθει η τεταρτη που θα βγουνε οι ομμαδες και θα μου λετε μετα οτι δεν εχεται αυτη τιην στολη δεν θελω να λερωσω το τζιν μου και τετοια........ οποτε απο εδω και κατω συμμετοχες μαζι με τον εξοπλισμο σας για να σας βαλω σε καποια ομαδα   παρακαλω οχι ασχετα post

Goodspeed

Πέτρο, μπορείς να μου πεις τι εξοπλισμός χρειάζεται ( εκτός του dress code που είναι σαφέστατο ) για να ενταχθεί μία ομάδα στους Xe Inc. π.χ.

Ευχαριστώ

Dtq

Σόρρυ που απαντάω στο άσχετο ποστ πιτ.

Επικοινώνησε με την ομάδα που θέλεις. Goodspeed, μερικές ομάδες δεν απαιτούν τίποτα και άλλες πολλά! Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

pit

δεν θελω ρουχισμο εξοπλισμο θελω για να σας ενταξω σε ομαδα και μετα απο κει και παρα αναλογα τιν ομαδα που θα ειστε θα βαλετε και τα αναλογα ρουχα.... ειναι πολυ απλος ο ρουχισμος για ολεσ της ομαδες

Goodspeed

Παράθεση από: Dtq στις  01 Mar 2010, 23:29:40 ΜΜ
Σόρρυ που απαντάω στο άσχετο ποστ πιτ.

Επικοινώνησε με την ομάδα που θέλεις. Goodspeed, μερικές ομάδες δεν απαιτούν τίποτα και άλλες πολλά! Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο!

Δεν ψάχνω να μπώ σε ομάδα φίλε Dtq. Όπως μπορείς να δεις στο avatar μου είμαι στην T.A.S.  ;)

Αυτό που ρώτησα τον Πέτρο είναι το τι χρειάζεται βάσει σεναρίου για να ενταχθεί η T.A.S. στους Xe Inc. στο προσεχές παιχνίδι στο Σούνιο, εκτός από το civilian dress code  ;)

Dtq

Ooops! Sorry,δεν το πρόσεξα αυτό!
Εκτός από το dresscode και τα όπλα, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο!
(Αν υπάρχουν κενές θέσεις στην ομάδα, αφού η κάθε ομάδα θα έχει συγκεκριμένο αριθμό. Αλλά αν πείτε προτιμάμε να είμαστε μαζί εκεί, δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα!)
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Rocks

Από BRAVO 3 ZERO 12 άτομα
Οπλισμός, κυρίως 7-8 M4, 1-2 G36C, 1 SCAR, 1 G3, 1 MP 5

you can run, but you can not hide

Haroth

Μέσα μαζί με Τάλων και πιθανότατα άλλους 2 (Coupas, Passenger - θα ξέρω μέσα στην εβδομάδα)

Απο οπλισμό 3  M15A4, 1 ΑΚ-47

Αν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή θα προσπαθήσω να ενημερώσω όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

baldcoyote

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...