Μαζεμα στο πεδιο της Ελευσινας!!!!!!!! ----------SOS----------

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Φεβ 2010, 17:51:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Περνω αυτη την πρωτοβουλια μετα το τραυματισμο 2 παιδιων στο πεδιο
της Ελευσινα σημερα 28/02/2010 ειδικα του Γιαννη (Firestriker) που τελικα ειναι αρκετα ασχημα
και θα χρειαστει επεμβαση δυστυχως,δεν θυμαμαι το ονομα του δευτερου παιδιου.
Ολοι ξερουμε καλα οτι ειναι το πεδιο που μαζευει τον ποιο πολυ κοσμο στην Αθηνα
τα ατομα εκει εχουν περασει αρκετες φορες και τα 100,μπορουμε ολοι μας
να χτυπησουμε γιατι υπαρχουν τρυπες μεσα στην μεση του πεδιου,σιδερα
που προεξεχουν, σπασμενες σκαλες σε κτηρια που ουτε καν 8α επρεπε να παταει
ανθρωπος εκει...
Για αυτο θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ οσους φιλοτιμηθουν να κανονισουμε
μια μερα απο ενα Σ/Κ να παμε να κλεισουμε τις τρυπες με λιγο χωμα (εχει πανω απο 10)!!!
και οτι αλλο μπορουμε να κανουμε εκει.
Οι μισοι απο ενα μεγαλο παιχνιδι να παμε δεν θα μας παρει ουτε μια ωρα!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων

salamine153

Περαστικα στο παλικαρι! Τι εγινε και χτιπησε; Το οτι πρεπει να φτιαχτουν εκει ορισμενα πραγματα - πρεπει, οντως
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Dtq

Πρέπει αλλά δεν βλέπω να λες θα έρθω! Με το να συμφωνούμε μόνο δεν βγαίνει κάτι! Θα ερχόμουν αλλα πέφτει πολύ το 8 ώρες ταξίδι! Το έχετε ποστάρει και σε άλλα φόρουμ?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

StarScream

Παράθεση από: salamine153 στις  28 Φεβ 2010, 18:32:09 ΜΜ
Περαστικα στο παλικαρι! Τι εγινε και χτιπησε; Το οτι πρεπει να φτιαχτουν εκει ορισμενα πραγματα - πρεπει, οντως
Eφυγε σε μια τρυπα που ηταν αναμεσα σε χορτα και δεν φαινοταν
επαθε εξαρθρωση στο δεξι ποδι και θα χρειαστει  επεμβαση
Το αλλο το παιδι μια απο τα ιδια αλλα οχι τοσο μεγαλη ζημια.
Αν μπορεις να ερθεις οταν το κανονισουμε
με το ζορι δεν γινετε τιποτα απλα ολοι παιζουμε εκει και θα ηταν καλο...
(γενικα το λεω οχι σε εσενα) :)

Παράθεση από: Dtq στις  28 Φεβ 2010, 18:41:49 ΜΜ
Πρέπει αλλά δεν βλέπω να λες θα έρθω! Με το να συμφωνούμε μόνο δεν βγαίνει κάτι! Θα ερχόμουν αλλα πέφτει πολύ το 8 ώρες ταξίδι! Το έχετε ποστάρει και σε άλλα φόρουμ?
σε αυτο που λες εχεις πολυ δικιο φιλε μου ολοι το ξερουν για το πεδιο
αλλα οπως ειπα και πριν,το θεμα ειναι ποσοι απο τους 100+ που παιζουν εκει
θα φιλοτιμηθουν να ερθουν...
Το εχω και σε αλλο Forum

salamine153

Οταν την πρωτη φορα (Χουε) ηρθα Ελευσινα ενα παιδι εσκασε το λαστιχο στο αμαξι του μπαινοντας σε μια τριπα απεναντι απο τον πυργο. Επισις πρεπει να σκεφτουμε να μπουν μερικα δεντρα σε καποια σημεια

Palladin

Πολύ ευχαρίστως και εγώ να έρθω αλλά μόνο για Κυριακή γιατί το ωράριο στη δουλειά είναι καταστημάτων (δουλεύω και Σάβατο  :(). Κατά τη γνώμη μου το πρώτο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι μια καταγραφή των "προβλημάτων" και τι χρειάζεται για να διορθωθούν.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

morfeus1712

Οντως το να μαζεψουμε τον χωρο στον οποιο εμεις οι ιδιοι παιζουμε και ο οποιος ειναι αν μη τι αλλο επικυνδηνος για εμας τους ιδιους πρωτα ειναι κατι το οποιο επρεπε να ειχε γινει πολυ καιρο τωρα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο!!!
Το θεμα οτι λογω των φρεατιων που υπαρχουν διασκορπα στο πεδιο και λιγο πολυ ολοι μας εχουμε βρεθει αντιμετοποι (εγω αρκετες φορες) ολοι θα εχουμε πει την ατακα "ο μα.... μου παραλιγο καλα που την ειδα" !!!  να ομως που σημερα 2 παιδια δεν την ειδαν ,τι να κανουμε συμβαινουν αυτα, και ο ενας ειναι ασχημα το αλλο παιδι την σκαπουλαρε με ψυκτικο (και ελπιζω να μην εχει πρηξημο μετα) !!! Εγω προσωπικα εφαγα μια χολυγουντιανη τουμπα λογω κατι πετρων (καλα αυτο ας το βαλουμε στην ακρη)!!!!

Φανταζομαι οτι ολοι θελουμε την ασφαλεια μας οταν παιζουμε - οκ οσο κομαντα και να ειμαστε  Άνεση - αλλα ακομα και τα κομαντα ανθρωποι ειναι και τραυματιζωνται!!!

Το να μαζεψουμε πιστεψτε με δεν ειναι τιποτα !!!  2 καροτσια για πετρες 3-4 φτιαρια η και χερια και μπολικο χωμα!!!!
Και η δουλεια εγινε στα μπαμ και παμε και για καφε Ελευσινα με τις Multycam!!!

Το θεμα ειναι να ερθει κοσμος ....  Και προσωπικα αν καποιος δεν ερθει (το ξεκαθαριζω απο τωρα) δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω να πω κοιτα να δεις εγω καθαριζα μου εφυγε ο κ...ς και αυτος ερχεται και παιζει....!!!   
Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος γιαυτο βαζουμε μπροστα το θεμα της ασφαλειας του καθενος (προσωπικα το βλεπω συλλογικα οποιοσδηποτε ομως δικαιωμα του να το δει για την παρτη του και καλα θα κανει ...!!! ;)

Ειναι σαν να συστηνουμε σε καποια παιδια να παιζουν με full face για τα BBs που χτυπανε στο προσωπο  8) για  την ασφαλεια τους!!!
Δεν υπαρχει λογος να ζηλευουμε τα Ξενα πεδια στην Σκωτια οταν μπορουμε να οργανοσουμε καλιστα τα δικα μας!!!!

Εγω λοιπον μεσα για οταν θα οργανωθει!!!!!!!!!!

Φιλικα  ΠΑΝΤΑ  !!!!!!   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mitsigun

StarScream

Ωραια λοιπον ας πουμε τις ιδεες μας για το τι πρεπει να γινει και
αν μπορουμε  Σαβ. (και πιο σαβ) για να μην ειναι πανω σε παιχνιδι κυριακης
και ας δουμε ποιος μπορει να ερθει.

morfeus1712

το να ριξουμε χωμα παντως ειναι ισως η καλυτερη λυση καθως αν βαζαμε παλετες η ξυλα που σκευτικα αφενως θα πρεπει να καρφωθουν για να μην φυγουν και αφετερου ειναι ενα ακομα εμποδιο!!!

εγω εκτος αυτου του σαββατου δεν εχω κανενα θεμα αλλα και παλι αρκει να ειναι νωρις γιατι καθε σαββατο στις 1 δουλευω οποτε μπορω να φευγω απο ελευσινα στις 12:30 το πολυ για να ειμαι ρεντη!!!

ας κανονισουμε ομως και βλεπω ... το σιγουρο οτι κατι θα κανω  :) :) :)

επισης με καποια μεγαλη σκουπα να ανοιγαμε τους διαδρομους μεσα στα toll (απο τα πολλα τουλαχιστων οχι να ξυριζομαστε στο πατωμα)  8) απο χωματα πανια και διαφορα αντικειμενα!!!  χρησιμο εννοειται και ενα δυο καροτσια!!! πρεπει να εχω ενα!!!

πως θα γινει να υπολογισουμε ποσα κιλα χωμα θα χρειαστουμε  ??? ??? ??? ???

kaliostro

Οι τρύπες ήταν σχεδόν όλες καλυμένες με λάστιχα,παλέτες κλπ κλπ που ήταν σαν να λέμε ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ...Βέβαια κάποιοι αυτές τις παλέτες κ τα λάστιχα τα πήραν απο τις εν λόγο τρύπες για να κάνουν.....Θέσεις μάχης και καλύψεις...βάλαμε τα χέρια μας κ βγάλαμε τα μάτια μας εν ολίγης.Όποιος έχει προσέξει μερικές τρύπες έχουν αρκετά μεγάλο βάθος οπότε το να τις βουλώσουμε με χώμα είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο.Δεν θα έλεγα όχι να κάνουμε κάτι ανάλογο (ίσως κ να μαζέψουμε κ ότι συρματόπλεγμα υπάρχει πεταμένο πέρα δώθε) αλλά καλό θα είναι να κοιτάμε την ασφάλεια μας λίγο κ όχι μόνο το πώς θα βγάλουμε τον αντίπαλο...Δευτέρα όλοι πρέπει να πάμε για δουλειά δυστηχώς,οπότε....ματάκια 400 και ας πούμε ένα παραπάνω ΕΞΩ
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παδια το θεμα δεν ειναι να δουμε το πιος  προσεχει κ πιος δεν προσεχει.
Το πεδιο ειναι γεματο ΒΒ, σκουπιδια, διαφορα υλικα, κ πρεπει να μπει μια ταξη.
Οπιως θελει ερχεται, εαν μπορει βεβαια, κ φερνει κ κανα υλικο για να γινει σωστη δουλεια
τα αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο.

kaliostro

Φίλε μου Εκδρομε το θέμα είναι το ποιος προσέχει κ το ποιος όχι...αν το να βγάλεις τον άλλο σε ενδιαφέρει ποιο πολύ απο το να προσέχεις που πατάς τότε είσαι το λιγότερο αφελείς.Είναι σαν να περνάς την αττική οδό κάθετα με τα πόδια χωρίς να κοιτάς αν έρχετε αυτοκίνητο.Έλεος δηλαδή σε όλα φταίνε οι άλλοι κ ποτέ εμείς που είμαστε ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ υπεύθυνα άτομα.Κάποιος έκανε παρατυπία σε κανόνα με αποτέλεσμα να χτυπήσει κάποιος άλλος κ φταίει ο διοργανοτής επείδή λένε δεν το επισήμανε(ΟΧΙ δεν φταίει το κακόμοιρο το παιδί που έβαλε 0.30 ΒΒ για να βγάλει FPS στα όρια "δεν το ήξερε" οτι απαγορεύετε),χτυπάνε κάποια παιδιά σε κάποιο πεδίο και φταίει το πεδίο επείδή είναι ασυμάζευτο κ έχει τρύπες (δεν φταίνε οι ίδιοι που δεν βλέπουν που πάνε ούτε ο παραδίπλα τους που πήρε το κολολάστιχο που βάζω συνέχεια σε μια τρύπα απέναντι απο το κτήριο με τον πύργο)μήπως να παίζουμε στα σαλόνια μας με σιδερένιες πανοπλίες και να κυλιόμαστε σε περσικά χαλάκια?
Ας γίνουμε ενήλικες που έχουν μυαλό και ας παραδεχτούμε τα λάθοι μας μια φορά.Και όχι Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ δεν είναι ποτε ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ είναι ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!
ΝΑΙ να κλείσουμε τις τρύπες να συμαζέψουμε τα πεδία ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΧΤΑ
Υ.Γ. Συγνώμη εκδρόμε αν ήσουν η αφορμή για το ξέσπασμα αλλά τα κρατάω πολύ καιρό μέσα μου κ έχω ακούσει άπειρα "δεν το ήξερε","πρέπει το Α κ το Β" αλλα ποτέ το "πρέπει να μάθουμε να είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας".
Υ.Γ. περαστικά στα παιδιά που χτύπησαν θα ήθελα να είμαι μέσα για το συμάζεμα αλλά η έλειψη οχήματος με κάνει να είμαι μόνο ακόμα ένα χέρι βοηθείας.Πάντως είμαι μέσα αν κανονιστεί κάτι.(για ΣΚ πάντα)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

baldcoyote

περαστικα κι απο μενα στα παιδια.δυστυχως απο εξοπλισμο εχω μονο μια σκουπα να φερω αλλα αν διοργανωθει κατι σε συμμαζεμα ισως μπορεσω να καβαντζωσω κανα φτυαρι .για καροτσι δεν χωραει στο σμαρτ.περιμενω σημα σας κυριοι...
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

u5064247

Καλημέρα στην παρέα και να τους ευχαριστήσω για τις χρήσιμες συμβουλές τους ,τώρα στο θέμα το να κλίσουμε της τρύπες με χώμα είναι πολύ δύσκολο ,το καλύτερο είναι να επισημανθούν με κάποιον τρόπο (παλιά λάστιχα),και πρέπει οπός έγραψε ένας φίλος να προσέχουμε είμαστε μεγάλα παιδιά .

fanioles

Ευγε για τη πρωτοβουλία αλλα εχουμε κατα καιρούς απογοητευτεί απο την αδιαφορία των συμπαιχτών σε παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν.

Μακάρι να καταφέρεις να μαζέψεις κόσμο.  Πρίν λίγους μήνες σαρώσαμε το HOTEL ελάχιστα (κατω απο 10) άτομα.

StarScream

Μια ιδεα ηταν το χωμα οτι μπορουμε να κανουμε θα το κανουμε.Λιγο χωμα, κανα λαστιχο
η καμια κορδελα η τιποτα αλλο... κατα πασα θα ειναι το αλλο Σαβ. 13-3-10
ευχαριστω και παλι οσους εχουν πει οτι 8α ερ8ουν.
θα στειλω 1 PM οταν ειναι στον καθενα και οποιος μπορει ας ερθει.

salamine153

Το θεμα ειναι και το να ξερουμε τι ακριβως θελουμε να κανουμε

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

θα παμε θα κανουμε τις εργασιες κ μετα 1 ματσ ετσι για το γαμωτο