KSC USP TACTICAL GBB

Ξεκίνησε από drkostas, 28 Φεβ 2010, 15:56:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

drkostas

Για χαρα ειμαι καινουργιος στο forum και εχω μια απορια ...εχω προσφατα αγορασει  ενα ksc usp tactical το οποιο κατα τη λειτουργεια του
παρουσειαζει το εξης ...1)βαζω αεριο στο γεμιστηρα με τα bbs
                                    2) τοποθετω το γεμιστηρα στο οπλο και τραβω το κλειστρο μεχρι τερμα δηλ οπλιζω
                                    3) τραβω σκανδαλη ...τιποτα
                                    4) αφαιρω γεμιστηρα  επαναφερω το οπλο στην αρχικη του κατασταση  .
                                        οπλιζω χωρις τον γεμιστηρα .. βαζω τον γεμιστηρα μετα και  μπαμ ριχνη αψογα με φοβερη δυναμη???
                                   ειναι αυτο φθσιολογικο η εχει καποιο προβλημα
ευχαριστω

Dtq

Με το δικό μου πιστόλι αερίου, απλά γεμίζω οπλίζω ρίχνω! Κοίταξε αν υπάρχει κάτι στον γεμιστήρα ή στο όπλο που να μπλοκάρει κάποια λειτουργεία. Επίσης, συντηρείς αρκετά το όπλο σου? Λύσιμο και λάδωμα πχ.. Τι αέριο παίρνει το όπλο?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

drkostas

το οπλο φιλε μου εχει 10 μερεσ που το πηρα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα συντηρησης για τον γεμιστηρα δεν ξερω αν ειχε προβλημα απλα δεν θα εριχνε δεν μπορω να καταλαβω και το manual μηπωσ κανω κατι λαθος γιατι η λειτουργεια του ειναι απολυτοσ ρεαλιστικη

Dtq

Tι αέριο παίρνει το όπλο σου? Εγώ ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιώ, μια στις τόσες, το λύνω και το ψεκάζω με σπρέι σιλικόνης! Θα προτιμούσα ειδικό λάδι αλλά δεν έβρισκα. Άλλωστε και αυτό κάνει καλή δουλειά!
Δοκίμασε το, ίσως κάτι να κολλάει αν είναι πολύ "στεγνό" και γι αυτό να σου εμφανίζει το πρόβλημα! Λίπανέ το καλά και δες αν το κανει πάλι αυτό.
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

drkostas

χρησιμοποιω ενα πρασινο αεριο απο  δεν ξερω να το λυνω θα μου ειναι λιγο δυσκολο να το κανω

Dtq

Green gas... Αυτό έχει ήδη μέσα σιλικόνη... Για να το λύσεις, πρέπει να γράφουν οι οδηγίες, μόνο το κλείστρο να βγάλεις κ τ γεμιστήρα χρειάζεσαι και να λιπάνεις τα πάντα. Πρόσεχε μην χάσεις το ελατήριο ή τπτ άλλο! Α! και... λίπανε και τ γεμιστήρα καλού κακού όπου μπορείς!
Κάτι δεν πάει καλά...