Ανέβασμα στα fps

Ξεκίνησε από desperado, 23 Φεβ 2010, 14:25:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

desperado

Καλησπέρα παιδιά... 'Ηθελα να ρωτήσω για να ανεβάσεις τα fps σε AEG εκτός απο αλλαγή ελατηρίου υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο χρειάζεται αλλαγή...φανταστείτε ότι εχω ένα AEG στα 295fps και θέλω απλά να το πάω στα 340-350, κάπου εκεί.....

Aeronflame

Θεωρητικά χρειάζεσαι ενα m100 ελατήριο που θα σε πάει στα 330 fps.Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα καθώς δεν είναι δυνατό σαν ελατήριο ώστε να συζητάμε για αλαγή gearbox.Παρόλα αυτά όμως πες μας τι όπλο έχεις μήπως και γνωρίζει κανείς τυχόν προβλήματα με τη συγκεκριμένη σειρά!
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

skotostras

Βαλε και μια κανη ακριβειας 6,04.... και κερδιζεις και μερικα ελαχιστα επιπλεον fps...  αλλα οχι μονο βεβαια...

Maleficus

υπάρχουν πολλοί τρόποι να αυξήσεις το βεληνεκές του AEG σου χωρίς να ανεβάσεις τα ΦΠΣ
ΧΟΠ ΑΠ κάννη ακριβείας π.χ
δεν θυμάμαι να στα πώ όλα , αλλά αυτά τα δύο και μόνο βοηθάνε

dash

Ozymandias

Ασε το εκει που ειναι και παιξε με καλυτερο hopup και κανη ακριβειας.....

desperado

το όπλο που σκεφτομαι να πάρω είναι της tokio maruy το mp5 sd6.....απλά ρώτησα γιατί τα fps μου φαίνονται λίγα....παίζω και milsim paintball βλέπετε και με αυτά τα fps παίζω paintball όπου η μπίλια είναι πιο βαριά....οπότε αναρωτιόμουν τι θα γίνεται απο άποψη ευθυβολείας και βεληνεκούς....

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

τα marui λογω της ποιοτητας τους δεν χρειαζονται πολλα πειραγματα..αν αρχισεις να το σκαλιζεις θα χασεις τισ αρχικες ρυθμισεις..εγω εχω ενα g36 tm και με 285 παιζει μια χαρα,αλλωστε το οπλο που θες δεν ειναι οτι καλυτερο για woodland ωστε να θες πολλα fps.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...