Nέος, με κλίση στο Sniping, ρωτά...

Ξεκίνησε από DarthCovah, 05 Μαρ 2010, 04:22:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Weasel V

Να σου πω... Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να πας στα όρια του κάθε παιχνιδιού. Για αυτού του τύπου τα όπλα, επιτρέπεται όριο μέχρι 550 FPS. Εγώ θα συνιστούσα να βρεις κάτι πιο δυνατό, γιατί μην ξεχνάς η μπίλια θα διανύσει κάπια απόσταση μέχρι να βρει τον στόχο τις.

Maleficus

τι εννοεις να βρει κατι ποιο δυνατο επειδη η μπιλια θα διανυσει μια αποσταση μεχρι να βρει το στοχο της?
σε ολα τα οπλα ακομα και τα αληθινα διανυει το βλημα μια αποσταση μεχρι να βρει το στοχο του ....

mirrage

Αν εννοεί κάτι στο στυλ..."φτιάχτο στα 650 ώστε όταν χτυπήσει στόχο να έχει πέσει στα 550"
τότε κάτι δεν πάει καλά....

kaliostro

Πιστεύω οτι, όπωε όλοι μας στην αρχή, νομίζει οτι τα πολλά FPS δίνουν μεγαλύτερο βεληνεκές...δεν είναι έτσι ακριβώς όμως.έχω δει όπλο με 290 FPS να έχει βεληνεκές 70+μέτρα πριν αρχίσει το σφαιρίδιο να πέφτει.κάνη ακριβείας κ ένα καλο hopup μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

Παράθεση από: mirrage στις  18 Φεβ 2010, 00:21:22 ΠΜ
Αν εννοεί κάτι στο στυλ..."φτιάχτο στα 650 ώστε όταν χτυπήσει στόχο να έχει πέσει στα 550"
τότε κάτι δεν πάει καλά....
το γνωριζω αυτο αλλα εγω ρωταω μπας και εχει καμμια καλη δικαιολογια να μας πει ....

@Κalliostro
εχω ακουσει και εγω για αυτο το ΑΚ εκτος και αν λες για καποιο αλλο!

jumbo

Παράθεση από: Weasel V στις  17 Φεβ 2010, 23:10:40 ΜΜ
Να σου πω... Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να πας στα όρια του κάθε παιχνιδιού. Για αυτού του τύπου τα όπλα, επιτρέπεται όριο μέχρι 550 FPS. Εγώ θα συνιστούσα να βρεις κάτι πιο δυνατό, γιατί μην ξεχνάς η μπίλια θα διανύσει κάπια απόσταση μέχρι να βρει τον στόχο τις.

λαθος φιλε μου..τραγικο κιολας..πας για να παιξεις και οχι να κυνηγησεις αγριογουρουνα... :-\ ποτε δεν πας στα ορια του παιχνιδιου, γιατι θετεις σε κυνδινο τους συμπαικτες σου...το ανωτερο που μπορει να φτασει ενα sniper ειναι ναι μεν 550fps αλλα με 0,20g ΒΒς...μην προκαλειται την τυχη σας με πιο δυνατα <<παιχνιδια>>...

παντα φιλικα Λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ