14/02/2010 Ελευσίνα ....

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 16 Φεβ 2010, 16:27:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

Παρακαλούνται όσοι κύριοι δεν θέλουν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους, να με ενημερώσουν με π.μ.

Leonardo-Swordfish

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

φωτο απο την φασαρια υπαρχει >:(
πλακα κανω!!
μπραβο για την τρελη φαντασια σας παιδια
αμα ειναι την επομενη φορα να φερω εστορα για μινιμι απο την δουλεια χε!χε!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

κι εγω θα ηθελα να δω τι ζημια ακριβως επαθε το παληκαρι... :(
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  16 Φεβ 2010, 16:46:53 ΜΜ
κι εγω θα ηθελα να δω τι ζημια ακριβως επαθε το παληκαρι... :(

8α αστειευεστε βέβαια......  ;D
προσπα8ω να μη ποσταρω με τα 1000 ζόρια για το παιχνίδι στην Ελευσίνα...και θές να ανεβάσω και φωτος απο τα επεισόδια?  ;D ;D ;D ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  16 Φεβ 2010, 17:07:19 ΜΜ
8α αστειευεστε βέβαια......  ;D
προσπα8ω να μη ποσταρω με τα 1000 ζόρια για το παιχνίδι στην Ελευσίνα...και θές να ανεβάσω και φωτος απο τα επεισόδια?  ;D ;D ;D ;D
ναι ρε συ Λεο,το λεω γιατι αυτο πρεπει να φανει και να μας στεναχωρησει και προβληματησει ολους...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Leonardo-Swordfish

δε χρειαζεται..... συνεχίζουμε...... ;) ;D

kukuras7

Ισως μια φωτο του φονεα-πονηριδη PITBULL για διαπομπευση  ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: kukuras7 στις  16 Φεβ 2010, 17:54:26 ΜΜ
Ισως μια φωτο του φονεα-πονηριδη PITBULL για διαπομπευση  ;D ;D

Δεν είναι η καλυτερη λύση αυτή..... αρκετα ακουσε....

jumbo

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  16 Φεβ 2010, 17:46:58 ΜΜ
δε χρειαζεται..... συνεχίζουμε...... ;) ;D

αυτο θα μας φαει στο τελος.... η συνεχεια :-\ :-\ :-\
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: jumbo στις  16 Φεβ 2010, 17:58:45 ΜΜ
αυτο θα μας φαει στο τελος.... η συνεχεια :-\ :-\ :-\

Λευτέριους.... συνεχιζουμε για να βρούμε λύσεις ..... 8α συνεχίσουμε να παίζουμε αιρσοφτ...όσο το πλατιάζουμε με κρίσεις και απόψεις τα πραγματα θα γίνονται ποιο περιπλοκα..... Ο LOU .. μετά από 100 ποστ έδωσε την ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ απάντηση όσο αναφορά το πρόβλημα που δημιουργηηθηκε στην Ελευσίνα...... πηγαινε και διαβασε το.......

Καταλαβαίνω ότι είσαι εξοργισμένος.... Η Υπομονη και η ψυχραιμία φερνουν καλύτερα αποτελέσματα ..να το ξέρεις αυτό.

Δε θέλω να ποσταρω για το τι εγινε χθές.... γιατι θα γίνω παλι κακός.....
τις λαλακίες στα public παιχνίδια πέφτουν να τις κατακρινουν όλοι...
γιατί σε κάποιο "άλλο" παιχνίδι..... ΔΕΝ αναφέρθηκε το παραμικρό.....πολυ ποιο επιλήψιμο....αντε μην ανοιξω το στόμα μου και γίνουν όλα φουτάνα......

όταν 8α έρ8ει η ώρα 8α μπούν σε τάξη αρκετοί.... ;D ;D ;D ;D ;D

Συνεχιζουμε.......... ;)

jumbo

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  16 Φεβ 2010, 18:15:21 ΜΜ
Λευτέριους.... συνεχιζουμε για να βρούμε λύσεις ..... 8α συνεχίσουμε να παίζουμε αιρσοφτ...όσο το πλατιάζουμε με κρίσεις και απόψεις τα πραγματα θα γίνονται ποιο περιπλοκα..... Ο LOU .. μετά από 100 ποστ έδωσε την ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ απάντηση όσο αναφορά το πρόβλημα που δημιουργηηθηκε στην Ελευσίνα...... πηγαινε και διαβασε το.......

Καταλαβαίνω ότι είσαι εξοργισμένος.... Η Υπομονη και η ψυχραιμία φερνουν καλύτερα αποτελέσματα ..να το ξέρεις αυτό.

Δε θέλω να ποσταρω για το τι εγινε χθές.... γιατι θα γίνω παλι κακός.....
τις λαλακίες στα public παιχνίδια πέφτουν να τις κατακρινουν όλοι...
γιατί σε κάποιο "άλλο" παιχνίδι..... ΔΕΝ αναφέρθηκε το παραμικρό.....πολυ ποιο επιλήψιμο....αντε μην ανοιξω το στόμα μου και γίνουν όλα φουτάνα......

όταν 8α έρ8ει η ώρα 8α μπούν σε τάξη αρκετοί.... ;D ;D ;D ;D ;D

Συνεχιζουμε.......... ;)

απλα διαφωνω...καποια στιγμη η υπομονη και η ηρεμια πρεπει να δινουν την θεση τους στις πραξεις και στην δραση και να παραμεριζουν την συζητηση,την ηρεμια και την υπομονη...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

salamine153

Ναι, αλλα αυτη η πραξη πρεπει να ειναι η τηρηση των κανονων και ο αυτοσεβασμος. Με τον ανεμο και εγω ειχα προβλημα, αλλα δεν ξεκινησα να πειραζω το οπλο μου
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Τάλων

"Έρχεται κάποια στιγμή όπου η μεγαλειότητά μας, ο εαυτός μας είναι ανάγκη να περάσει στην Αίθουσα του θρόνου, με τους αυλικούς του, το νου και την καρδιά του, για να αποφασίσει επάνω στον καταστατικό χάρτη της ζωής του..."

Μέχρι τότε χαρείται τις φωτογραφίες, και ναι Λεωνίδα μην το κάνεις συμφωνώ μαζί σου συνεχίζουμαι......
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ZINJA

ρε ρεμαλι ευχαριστω για τις φωτο!να τις βλεπουν στη σκωτια και αγγλια και να μας ζηλευουν! ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Τάλων

Παράθεση από: ZINJA στις  17 Φεβ 2010, 14:41:16 ΜΜ
ρε ρεμαλι ευχαριστω για τις φωτο!να τις βλεπουν στη σκωτια και αγγλια και να μας ζηλευουν! ;D ;D ;D ;D ;D

Ο ZINJA με το τζιμπακι του και το βαρύ του οπλισμό τώρα και στην Ευρώπη.
Σύντομα και σε λαμπάδα πασχαλινή. Χαμός θα γίνει όλα τα πιτσιρίκια αντί για τον BATMAN BATMOBILE θα θέλουν ZINJAMAN THE WARRIOR IN THE JEEP.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Υ.Γ. Βασίλη χωρίς παρεξήγηση πλάκα κάνω αν σε ενοχλή πές μου να το σβήσω.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Emperor

Πολύ καλές photo φίλε Lonardo. Όλες είναι αυτό που λένε "μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις"!!!!!

Μπράβο σε όσους έβαλαν τη δική τους πινελιά στην ατμόσφαιρα του σεναρίου. Σε όσους έβαλαν και ήταν στο τζιπ, σε όσους βάφτηκαν σομαλοί ;D ;D ;D ;D ;D και γενικότερα σε όλουε που ήρθαν με καλή και δίκαιη διάθεση. Keep it up!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

PILOT

;Dπολυ καλες μπραβο παιχταρα... :o
Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.