OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: liongreek στις  16 Φεβ 2010, 14:55:01 ΜΜ
εμμ...προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να υποθέσω ότι παίζεις με single bolt action sniper έτσι;

για να μην νομίζει κανείς ότι είναι θεμιτό το να είσαι με 480 fps με AEG...
ο Pit παιζει σχεδον παντα σε ρολο και με οπλο ελευθερου σκοπευτη..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

pit

οπως ειπε ο παυλος μελας παιζω παντα με bolt action  δεν ηταν aeg... τωρα κατι αλλο!! ρε παιδια τι δεν καταλαβαινεται απο το sniper aeg το εχουμε πει και ποιο παλια  sniper aeg θεορουνται τα  svd  m14  sr25  και μετα απο αυτα οποιο ειναι διαμορφομενο ετσι γιαυτο το ρολο και οταν λεω διαμορφομενα δεν λεω να του βαλεις μια διοπττρα πανω και εγινε sniper aeg  ειναι απλο ...

Laetius

Παράθεση από: pit στις  16 Φεβ 2010, 17:01:11 ΜΜ
οπως ειπε ο παυλος μελας παιζω παντα με bolt action  δεν ηταν aeg... τωρα κατι αλλο!! ρε παιδια τι δεν καταλαβαινεται απο το sniper aeg το εχουμε πει και ποιο παλια  sniper aeg θεορουνται τα  svd  m14  sr25  και μετα απο αυτα οποιο ειναι διαμορφομενο ετσι γιαυτο το ρολο και οταν λεω διαμορφομενα δεν λεω να του βαλεις μια διοπττρα πανω και εγινε sniper aeg  ειναι απλο ...

φιλαράκι το ξέρω και μαζί σου είμαι αλλά έχω ακούσει πολλά για αυτό ρωτάω και ξαναρωτάω.Πολλοί μου έχουν πει ότι το μ-14 πέζει και αυτόματα γιατί έχει και αυτή την λειτουργία στα αλήθεια  ισχύει? εγώ semi -ayto την χρησιμοποιώ .Και την svd που είχα της ξήλωσα το selector switch γιατι μου λέγαν ότι φοβόντουσαν  οτι θα βαράω αυτόματα (τέλος πάντων με αυτό). Απλά δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις και ποιον όχι ώρες ώρες
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

pit

οχι ολα τα sniper aeg  παιζουν μια μια και εχουμε πει οτι για να ριξεις την  δευτερη βολη να περιμενεις να παει ι αλλη στον στοχο της
Παράθεση από: Laetius στις  16 Φεβ 2010, 17:20:10 ΜΜ
Και την svd που είχα της ξήλωσα το selector switch γιατι μου λέγαν ότι φοβόντουσαν  οτι θα βαράω αυτόματα (τέλος πάντων με αυτό). Απλά δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις και ποιον όχι ώρες ώρες
εχει το svd auto ?  μαλλον δεν εννοεις της real sword

Laetius

όχι άμα είχα της rs θα έπεζα μόνο με αυτή ;D jing gong
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Haroth

Ή ιδέα με το jeep ήταν παρα πολυ καλή και έδωσε άλλη διάσταση στο παιχνίδι.

Εδικά όταν μας ήρθε πάνω στο woodland και άρχισε να μας γαζώνει είχε πολύ σασπένς  :)

Σε μελλοντικά παιχνίδια πάντως θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να βγαίνει κάπως πιό εύκολα για respawn.

Γενικά για το παιχνίδι απογοητεύτηκα από τις άπειρες περιπτώσεις αθανασίας κάτι που δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Κρίμα

Όσον αφορά για την επίμαχη φάση θα πώ μόνο τι καλα που κάνω και εδώ και 1 χρονο που παίζω δεν έχω βγάλει την full face. 

Υ.Γ. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπήρχε μονάχα 1 περίπτωση αρκετά δυνατού όπλου στο πεδίο

salamine153

Το θεμα ειναι το εξης - τα οπλα πρεπει να τα διαλεγουμε για την τιμη και την εμφανηση τους. Και να σταματησει αυτη η γελιοτητα με τους σναιπερ. Υπαρχουν τα ορια, τα οποια πρεπει να τα λεμε για την καθε πιστα. Και επιδη τωρα οι πιστες ειναι μικρες λεω να εχουν μονο οι σναιπερ το οριο 550 και 350 - ολοι οι υπολοιποι. Οσοι δεν χωρεσουνε στο 350, ας παιξουνε αλλα για μεσα σε σπιτι η αναμεσα στα σπιτια πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει το πιστολι. Αυτο εχει ηδη γραφτει σε τοσα σεναρια, τι τον ανακαλυπτουμε το τροχο;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

CostasV

Χυδαιότητα, και ασέβεια στο μάξιμουμ... Εμένα αυτές οι γεύσεις μου μένουν.

Παιδιά, αφού έχετε την όρεξη να ασχολείστε με αυτό το hobby, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά κάποιους κανόνες που έχουν να κάνουν με την δικιά σας ασφάλεια. Σαν επισκέπτης σε αυτό το forum (πλέων) έχω κατά καιρούς διαβάσει ανησυχίες για το εάν πρέπει να βαράμε με 1 joule, ή με 350, ή για εάν τα 400 θα ήταν καλό να μετονομαστούν σε 450 fps.

Φίλοι μου δεν προσπαθώ να σας το παίξω εξυπνάκιας και παντογνώστης, αλλά θα πρέπει να σέβεστε την σωματική ακεραιότητα του συμπαίκτη σας...Από ότι διάβασα, αλλά και από ότι πληροφορήθηκα, είχατε αίματα από πληγές στα μούτρα, και σπασμένα δόντια! Ρε παιδιά το αιρσοφτ δεν είναι fight club...  

Συγνώμη, αλλά νιώθω ότι πρέπει να σας εξηγήσω τα αυτονόητα, κάθε φορά που είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε την σκανδάλη πρέπει να ξέρουμε που στοχεύει το ---edit by admin-------- το όπλο μας, εάν είναι κεφάλι δεν  βαράμε έστω === και εάν χάσουμε ===, εάν είναι ποπός, πλατούλα, γενικά κορμός βαράμε.... τόσο απλό είναι... μην νομίζετε... και με τα λίγα fps μπορεί να γίνει ζημιά... Το θέμα είναι ο καθένας από εμάς να καταλάβει ότι παίζει ένα Hobby στο οποίο πρέπει να έχει κατανοήσει έστω και τα βασικά...

Παιδιά προσοχή !!!! Εάν τις προάλλες χάσατε δόντια, αύριο η μεθαύριο ας μας φυλάει ο θεός να μην χυθούν τα μάτια σας στα χώματα...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

LAFINA

Γεια σας κι από μένα έστω και καθυστερημένα.
Ο λόγος που "απέχω" κατά κάποιον τρόπο από τα σενάρια τις "πολύ καλές διοργανώσεις" και τα "εύγε" και τα "μπράβο" που πέφτουν κατά κόρον κάθε - μα κάθε φορά που θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι, (πέραν του φόρτου εργασίας που έχω ειδικά αυτό το διάστημα με τις δηλώσεις), είναι αγαπητοί μου συμπαίχτες η υ π ο κ ρ ι σ ί α... . Δεν νοείται για μένα προσωπικά παιχνίδι που να πέφτουν κλωτσομπουνίδια, βρισιές και τα σχετικά ορντερβ και μετά να βγαίνουμε στο forum να γράφουμε τι εκπληκτικά που ήταν και τι φανταστικά που περάσαμε και μπράβο και εύγε κ.λ.π., κ.λ.π. και στην πραγματικότητα να'χει διαλυθεί το όλο σκηνικό απ'τα πρώτα δέκα - δεκαπέντε λεπτά της αρχής του παιχνιδιού. Κύριοι και κυρίες (βεβαίως - ευτυχώς ξεκινήσαμε να γινόμαστε πολλές) έχουμε ευθύνη ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί παρέα για τις συνέπειες των πράξεων διότι έτσι είναι σαν να κοροϊδεύουμε τον οποιονδήποτε ανυποψίαστο που μπαινει, διαβάζει στο forum τα "αγγελικά πλασμένα" ωραία πράγματα κι έρχεται μ'αυτήν την εικόνα στο μυαλό του και αντικρίζει το θέαμα που διαδραματίστηκε την Κυριακή.
Προσωπικά για μένα φταίνε και οι δύο αμφότεροι. Ο ένας μεν με τα fps και τις μπίλιες και ο άλλος που δεν φρόντισε για την ασφάλειά του και την προσωπική  - σωματική του ακεραιότητα!.
Τόσο δύσκολο είναι να σκεφτεί ότι Δ Ε Ν   Π Α Ι Ζ Ο Υ Μ Ε    Μ Ε   Γ Υ Α Λ Ι Α   Η Λ Ι Ο Υ ? ? ? ? ????????
Εδώ μάσκα φορούσα και πάλι κόντεψε να μου βγει το μάτι όχι με γυαλιά ηλίου.....! Και τόσο πανικό δεν έκανα γιατί ας πρόσεχα και καλά να πάθω να είχα καλύτερη-ασφαλέστερη μάσκα, όπως και φρόντισα μετά απ'αυτό. Και εμ πάσει περιπτώσει νομίζω ότι έχει χιλιοειπωθεί ο καθένας έρχεται με δική του ευθύνη ή κάνω λάθος?? Ότι κι αν συνεπάγεται αυτό..... Γιατί ζητάει τα ρέστα?
Και ας πάρουμε την περίπτωση ότι ο.κ.! αυτός που έχει τα πολλά fps δεν παίρνει χαμπάρι τι του γίνεται και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι πως θα "φάει" κόσμο...... Ο καθένας από μας που συμμετέχει δεν θα πρέπει να είναι λιγάκι υποψιασμένος με τόσα που συμβαίνουν σχεδόν κάθε Κυριακή και να κοιτάξει πως θα εξοπλιστεί καλύτερα  και πως θα προφυλάξει τον εαυτό του?
Και Δ Ε Ν αναφέρομαι σε εξοπλισμό όπλου μάρκας μοντέλου κ.λ.π. που το έχω δει κι αυτό και ειλικρεινά το σιχαίνομαι του στυλ κοιτα τι ωραίο είναι το δικό μου το όπλο και τι fps που βγάζει και πόσο γρήγορο είναι κ.λ.π. κ.λ.π.  H E L L L L L OOOOO!!!!!!! όταν αξίζεις και μ'ένα πιστολάκι του μπρελόκ την αξία σου την δείχνεις δεν χρειάζεται να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για την επίδειξη και μόνον..... Παρά να δώσει λεφτά για να πάρει την καλύτερη μάσκα που θεωρώ είναι το Νο1 απαραίτητο στοιχείο για ασφαλές airsoft. Διορθώστε με αν κάνω λάθος οι παλαιότεροι..
Παρατηρώ ότι κάθε φορά γίνεται όλο και περισσότερος χαμός με αποτέλεσμα η κάθε Κυριακή που χαλαλίζω με την ψευδαίσθηση ότι ο.κ. δεν θα επαναληφθεί κάτι αυτή την φορά καταλήγει σε φιάσκο και όλη η Κυριακή πάει στράφι......
Μετά απ'όλα αυτά ειλικρεινά σας το γράφω έχω ξενερώσει άσχημα..... ???
Ξέρω ότι θα με "κόψει" η λογοκρισία και σίγουρα θα σβηστεί το post μου αλλά όσοι προλάβετε να το διαβάσετε αναλογιστείτε την ευθύνη που έχουμε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί παρέα.
Θεωρώ ότι κάτι πρέπει να γίνει.
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!