OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

queef

Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.
Επί του θέματος τώρα,
τομκατ ο άνθρωπος δεν είπε ότι δεν είσαι αιρσόφτερ,είπε ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο,άρα και όχι όλοι για όλα.
Giokrik κι εγώ έπαιζα milsim paintball αλλά από τη στιγμή που γνώρισα το οργανωμένο αιρσοφτ δεν κοίταξα στιγμή πίσω.Πληροφοριακά στο pbzone είμαι ο chremos,λογικά με θυμάσαι ;)

Henno

Θα ηθελα και γω με την σειρα μου να πω καποια πραγματα δεν συνηθιζω να γραφω αλλα σημερα θα το κανω.
Κατα την γνωμη μου στο περιστατικο αυτο η ευθηνη βαρυνει πρωτον την ομαδα που δεν γνωριζε τον εξοπλισμο του παιχτη δευτερον τους οργανωτες που δεν το βρηκαν.
 Ο συγκεκριμενος παιχτης δεν γνωριζε κανενα κανονα οπως και καποιοι αλλοι που εβγαζαν τα γυαλια τους και γενικος εκαναν του κεφαλιου τους (τυφλες βολες , βολες ριπες απο 3-4 μετρα κλπ).
Καλο θα ηταν να κοιταξουμε ολοι  τα λαθη που εχουμε κανει κατα το παρελθον  να σκεφτουμε εστω και μια << παρατυπια>> που διαπραξαμε   και τελος τι ακριβως θελουμε απο το hobby μας.
 Δεν μου αρεσε  ουτε το παιγνιδι ουτε το στησιμο του για τοσα ατομα , πολλα κενα και χαμενος χρονος.

we bury our mistakes

transporter

καλησπέρα σε όλους.Δεν νομίζετε οτι το έχουμε τραβήξει πολύ το θέμα αυτό....δεν λέω ότι το θέμα δεν είναι σοβαρό,αντιθέτως είναι πολύ σοβαρό αλλά το να κάνει post ο καθένας με τα προβλήματα που υπήρξαν σε ένα παιχνίδι νομίζω ότι δεν τα λύνει αλλά δημιουργεί καινούργια.Ο κάθε νέος ή ο κάθε  επισκέπτης της σελίδας που μπαίνει για να δει τι είναι airsoft αλλά και να καταλάβει αν το κλίμα είναι θερμό για να ξεκίνήσει το άθλημα αυτό νομίζω οτι θα αποθαρυνθεί και δεν θα κάνει τον κόπο να το δει live.Απλά το θέμα των τραυματισμών,των αδικιών και των αθανάτων ΔΕΝ λύνεται μέσα από ένα side,χρείαζονται πιο δραστικά μέτρα και όχι απλά να καθόμαστε μπροστά από μια οθόνη και να γράφουμε.Να ξέρετε οτι δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον με αυτά που έγραψα,απλά λέω την γνώμη μου..

Maleficus

το κακο ειναι οτι 24 ωρες τωρα δεν εχουμε σταματησει να μιλαμε πανω στο περιστατικο και το οτι υπηρχαν τοσα προβληματα δειχνει μονο ποσο πισω ειμαστε ακομα οχι μονο σε υποδομη αλλα και σε νοοτροπια....

the_sharpshooter***

Sorry, αλλά αν κοιτάξετε τα πιο πάνω post πόσοι λένε για πριβέ, τότε θα καταλάβουμε όλοι ότι έτσι είναι.

Τα open είναι το μπάχαλο, είναι τα παιχνίδια που μαζεύονται ΟΛΟΙ, άρα μην περιμένετε ποτέ να στρώσει η συμπεριφορά, οι μανούρες, οι τσακωμοί, οι πονηριές, κτλ.

Το ποιος φταίει και το γιατί, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, και σηκώνει πολύ κουβέντα.

Το να μην αναφέρονται στα στραβά, είναι χειρότερο, το αν έρθει ΑΚΟΜΑ ένας να αδειάζει ότι έχει στο κορμί του καθενός, με ότι έχει και ότι να είναι, είναι το πρόβλημα?
Η ότι το απότομο "φούσκωμα" του παιχνιδιού μπορεί να φέρει και το σφοδρό και απότομο "ξεφούσκωμα" που τότε θα το χάσουν όλοι?

Όπως είπε και και πιο πάνω ένα παλικάρι "δεν κάνουν όλοι για όλα", βάλτε λοιπόν ένα φρένο για αρχή σε ποίους καλείται και που το διαφημίζεται, και ποίους αποδέχεστε στα παιχνίδια, και μετά το συζητάτε για επιτροπές που θα αποφασίζουν ποίος θα παίζει και τι ποινές θα φάει, και ποίος θα κατασχέσει την περιουσία (όπλο-εξοπλισμός) του καθενός κτλ.

Αν έχει κάποιος παρακολουθήσει όλη την σκηνή στα φόρουμ ανά την Ελλάδα που αφορούν το παιχνίδι, θα δει ότι οι παλιότεροι δεν φαίνονται πουθενά το τι κάνουν που και πότε, και από ότι ακούγεται από πολλούς για πριβέ παιχνίδια, μάλλον είναι το φάρμακο για περιπτώσεις σαν αυτή που συζητιέται εδώ τώρα.

Μόλις γίνει ένα πεδίο γνωστό καταστρέφεται από τα open παιχνίδια, όσο γίνετε γνωστό το παιχνίδι τόσο μαζεύονται ΠΟΛΛΟΙ, ΚΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, τόσο λοιπόν θα κινδυνεύετε και σωματικά την ακεραιότητα σας, και άλλο τόσο θα κινδυνεύετε να χάσετε επίσημα αυτό που βρήκατε από πριν.

Ήταν η δεύτερη φορά που έκανα το κόπο να πατήσω σε παιχνίδι και σίγουρα ήταν η τελευταία. Προσωπικά θα προτιμήσω μέσα από τις λίγες γνωριμίες που είχα, να επιλέγω παιχνίδια όποτε μπορώ με λιγότερους αλλά μετρημένους σε συμπεριφορά παίχτες.

Ι. Δημήτριος.

ZINJA

(1) καποιος ειπε για το ΤΖΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙ   <Ι-4> ΤΕΑΜ!!!απο την αρχη δυλωσαμε πως θα ειμαστε 3 ατομα αθανατοι και αυτο ειχε σα συνεπεια να τρωμε ββς με το τσουβαλι και ολοι μα ολοι να εχουμε αφανταστα συμαδια!ενοηται οτι το ξεραμε ομως!και ενοηται πως το αναφεραμε στην αρχη του παιχνιδιου και συνφωνησαν ολοι μα ολοι αν δεν κανω λαθος!και αναφαραμε πως οποιος μπορεσει και ρυξει μεσα τσο αυτοκινιτο χειροβονβηδα τοτε βγενουμε για ρισπον!και ο ΛΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑς ΠΑΡΑΦΗΛΑΓΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΡΕΙΧΝΕ ΟΒΙΔΕς!

(2)  οσον αφορα το παιχνιδι ητανε πολυ καλο το σεναριο και αξιος ο διοργανωτης!

(3)   μετα απο ψυφοφορια που εγινε απο τους ι-4 τεαμ ο ΤΣΑΜΠΟ εφαγε μια αγωνιστικη και θα την εκπειρωση παιζοντας ενα παιχνιδι σαν διετιτης και παρατιριτης!και αυτο για την αναρμωστη συμπεριφορα που εδειξε!και αυτο γιατι αν λεω αν δεν ητανε αυτος δεν θα ανακαλυπταμε τον ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙς 30ΑΡΕς.

(4)ΟΣΟΝ αφορα τον κυριο ΠΙΤΜΠΟΥΛ αποφασιστικε και παλι με ψηφοφορια πως δεν προκιται να ξαναπαιξει μαζι μας για κανενα λογο!

(5)ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟς ΚΥΡΙΟς!

(6)ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ πως η ομαδατου συγκεκριμενου κυριου δεν φταιει σε τιποτα και δεν παραπεμπτεται πουθενα!ισα ισα που τους αναγνωριζουμε και τους συμπαθουμε απολυτα!
                        ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙς ΚΥΝΗΣΕΙς ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ      ΑΞΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

(7)εεεεεε ρεμαλια καθικια θελω φωτογραφιες και βιντεο! :D :D :D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salamine153

Την αλλα φορα ισως να αναλαβω και φωτογραφος, αλλα νομιζω οτι οι πιο πολλλες φωτογραφιες πρεπει να γινονται πριν το παιχνιδι και στα διαλυματα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

fanioles

Οχι ρε γμτ..   για το μόνο που μετανιώνω που δε παίζω πια είναι να πετύχουμε κανα λαλάκα σα τον προαναφερθέντα να κεράσουμε καμια φάπα..  Αλήθεια δε τον έδειρε κανείς αυτόν?

Μα καλά τωρα..  ρε σείς... Καλά τα παιδιά που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι.. δε ξέρουν και θέλουν να παίξουν.

Εσείς οι παλιοί.. Πάτε καλά  ???      Ρε Θανάση και B3Z γενικότερα.. Σας έλειψαν τα παιχνίδια και πάτε σε ανοιχτό ???  ΚΑΙ μαλιστα οταν το διοργανώνει κάποιος άσχετος??  

Ήταν και ο Ιωνάς εκεί ??? και ο easy ?  ρε τι έχασα πάλι...

ΥΓ. Ο jumbo τι έκανε και έφαγε αποβολή αγωνιστικής ??  (πείτε μου οτι τον άρπαξε)

Teacherdick

Κύριοι καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Αρχικά να πω περαστικά στο παιδί που τραυματίστηκε.Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση,το ξενέρωμα και το θυμό που πρέπει να νοιώθει, μιας κι εγώ έχω ένα ράμμα απο bb στο σαγόνι μου, ενθύμιο απροσεξίας.....

Επίσης να πω ότι λυπάμαι για τον Pitbull.Θέλω να πιστύω ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματήσει κανέναν, όμως το έκανε και πρέπει τώρα να δεχτεί τις συνέπειες της πράξης του.Ήταν μια άτυχη στιγμή, αλλά δεν έκανε τίποτα για να την αποφύγει.

Όσο αφορά το παιχνίδι, παρά την καλή θέληση και την προσπάθεια του διοργανωτή, δεν ήταν καλό.Τραυματισμός παίχτη, λογομαχίες, αθάνατοι κτλ......Κύριοι, σε αυτό φταίμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Φταίει η νοοτροπία μας που μας επιβάλει να έχουμε έναν μπαμπούλα πάνω απο το κεφάλι μας για να συμπεριφερθούμε σωστά.Φταίει ο διοργανωτής κάθε παιχνιδιού που δεν μετρήθηκαν όλα τα όπλα, ή μήπως φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που πάμε αργοπορημένοι και μέτα φωνάζουμε " Άντε ρε ........., τί θα γίνει, θα ξεκινήσουμε καμιά φορά?"Σκεφτείται λίγο και θα δείτε ότι όλοι μας το έχουμε κάνει.Επίσης, φταίει ο εκάστοτε διοργανωτής αν κάποιος δε φοράει γυαλιά?Αν οι ίδιοι δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, ποιος θα το κάνει για εμάς?Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουμε είναι ότι το airsoft ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Είναι ένα EXTREME SPORT Η HOBBY, το οποίο πρέπει να το παίρνεις στα σοββαρά.Κατά τη διάρκεια της μάχης, όλοι λειτουργούμε ενστικτοδώς, άρα αν δεν εφαρμοστούν αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας, κάποιος θα χτυπήσει....Δε φταίνε τα όπλα που είναι δυνατά, φταίμε εμείς που τα αντιμετωπίζουμε σαν παιχνίδια.

Πρίν λοιπόν αρχίσουμε να καταδικάζουμε συμπεριφορές και πρόσωπα, όποια κι αν είναι αυτά, ας αναλογιστούμε μήπως και εμείς κάνουμε τα ίδια λάθη, μήπως και εμείς πέφτουμε σε παραβάσεις, έστω και μικρές και τις θεωρούμε ασήμαντες.

Αυτά απο εμένα.Συγνώμη αν σας κούρασα...
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ZINJA

Παράθεση από: fanioles στις  16 Φεβ 2010, 10:31:24 ΠΜ
Οχι ρε γμτ..   για το μόνο που μετανιώνω που δε παίζω πια είναι να πετύχουμε κανα λαλάκα σα τον προαναφερθέντα να κεράσουμε καμια φάπα..  Αλήθεια δε τον έδειρε κανείς αυτόν?

Μα καλά τωρα..  ρε σείς... Καλά τα παιδιά που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι.. δε ξέρουν και θέλουν να παίξουν.

Εσείς οι παλιοί.. Πάτε καλά  ???      Ρε Θανάση και B3Z γενικότερα.. Σας έλειψαν τα παιχνίδια και πάτε σε ανοιχτό ???  ΚΑΙ μαλιστα οταν το διοργανώνει κάποιος άσχετος??  

ΥΓ. Ο jumbo τι έκανε και έφαγε αποβολή αγωνιστικής ??  (πείτε μου οτι τον άρπαξε)

ναι τον αρπαξε αλλα λαθος τους που τον σταματισανε!εγω οταν εμαθα τη εγινε με κραταγανε 5 ατομα και με βαλανε μεσα στο τσιπακι και με εξαφανισαν!ειχα αφινιασει!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Καλημερα κ απο εμενα απο το κρεβατι του πονου!! :'( :'( :'(
Θα πω κ εγω κατι πανω στο θεμα: πρωτα για την ομαδα κ την παρεα του ZINJA, οτι οποτε εχω παει σε αγωνα τα παιδια τα δινουν ολα για περασουν καπιοι καλα, κ οτι κανουν το κανουνε για να περασουμε  ολοι καλα. ;D ;D ;D
    Παντα θα υπαρχει καπιος που θα κανει μ.....α ??? για το λογο οτι εμεις δεν του δωσαμε να καταλαβει που βρισκεται, τι θα κανει  πωσ θα το κανει, απο την ατομικη προπαρασκευη ενδυσης κ υλικων, την σωστη χρηση του οπλισμου την τακτικη στο πεδιο.
Και οτι δεν παμε για κυνηγι γουρουνιου, η για να παρουμε κεφαλια ,δεν ξερω τι ακριβως εγινε στο πεδιο δεν ειμουνα εκει κ σιγουρα ο πιτμπουλ θα το εχει μετανιωσει (πιστευω) αλλα να του παρει η ομαδα το οπλο ειναι λαθος (εκτος κ εαν το οπλο ανηκει σε αυτην), ο αποκλισμος του απο καπια παιχνιδια ειναι μια σωστη ποινη για αρχη.
Ο ZINJA ειχε 1 βιβλιο καταχωρησης ατομων κ οπλων που περναγαν απο τον ελεγχο FPS, μηπως πρεπει να το καθιερωσουμε σε καθα αγωνα!!!!!!!!!!1

Rocks

Παράθεση από: fanioles στις  16 Φεβ 2010, 10:31:24 ΠΜ

ειδες τι χανεις χρηστο??? :)

μηπως φταινε και οι παλιοι παιχτες που εχουν σταματηση τα δημοσια, ωστε οι νεοι παιχτες να μαθουν να παιζουν σωστα, ομορφα, τιμια και σε ωραια στημενα σεναρια και παιχνιδια?

εφαγε (ο pitbull) μερικες κλωτσιες απο τον jumbo και για αυτο οι Ι4 του "εδειξαν" καρτουλα!

edit

you can run, but you can not hide

Emperor

Καλή μέρα σε όλους και σε όλες. Είναι γνωστό σε όλους το τι έγινε τη Κυριακή και πόσο εύκολα μπορεί ένας να χαλάσει ολόκληρο παιχνίδι και να ξενερώσει 100+ άτομα που ήρθαν να διασκεδάσουν. Θα απαντήσω σε αρκετά θέματα που προέκυψαν από το σύνολο των αμέτρητων post με αφορμή το απαράδεκτο συμβάν.

1) Σίγουρα σηκώνει μεγαλύτερη οργάνωση ο τομέας της ασφάλειας και πρόληψης. Αυτό αρχικά πρέπει να αφορά τον εκάστοτε διοργανωτή και κατ' επέκταση τις ομάδες μόνες τους και τους μετά τους όποιους ανεξάρτητους, τους οποίους πρέπει να ελέγχουν οι υπόλοιποι πριν από κάθε σενάριο. Απαραίτητα τα γυαλιά, δοκιμές των όπλων σε προκαθορισμένο μέρος (μη κάνουμε το τσιγαράκι μας και ξαφνικά να σφυρίζουν ββς δίπλα από τα αφτιά μας).

2) Σίγουρα δε βοηθάνε μερικά πεδία την διεξαγωγή σεναρίων με μεγάλο αριθμό συμμετοχών

3) Ωραία και πίο αποδοτικά και διασκεδαστικά τα prive αλλά πιστεύω ότι μπορούν και τα open/public να γίνουν πολύ καλύτερα. Αρκεί να γίνεται σχολαστική δουλειά σε λεπτομέριες βασικές.

4) Είναι στο χαρακτήρα του καθενός το fairplay. Σε ένα post που διάβασα εδώ πως το paintball/milsim είναι καλύτερο κτλ κτλ, να πω πως η ομάδα μας δημιουργήθηκε από πρώην μιλσιμάδες paintball, λόγο ξενερώματος με τον εν λόγο "σπορ". Και σκεφτείτε πως εκεί ακούμπαγες και ταρίφα ένα 30άρι euro minimum στον διοργανωτή. Και εκεί φτωχότερο το fairplay τσακωμοί, κόντρες κτλ κτλ είναι σε μεγαλύτερο βαθμό πιστέψτε με...

5) Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε "παπάδες" εδώ και πρέπει να όλα να ξεκινήσουν από μέσα μας. Αν δεν κατανοήσει όποιος θέλει να παίξει, πως δεν είναι ντροπή να χτυπηθεί και να βγεί, πως δεν είναι σωστό να κάνει ό,τι δε θέλει να του κάνουν, πως πρέπει να σέβεται τους άλλους τότε δε θα γίνει ποτέ τίποτα. Μα τόσο δύσκολο είναι?

6) Αν συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα τότε πολύ λυπάμαι πως θα μένει κενή η κατηγορία αυτή του φόρουμ...χωρίς open/public σενάρια και ας αρχίσουν οι εκάστοτε "@@μαγκες που !$!%!μανε τα παιχνίδια να ρίχνουν σε κουτάκια τσίγκινα με τα όπλα τους.

Μπράβο στη συντριπτική πλειοψηφία όσον ήταν τη Κυριακή, μπράβο και στο "κάθαρμα"  ;D ;D ;D ;D ;D και τους Ι-4 για την υπέροχη ιδέα με το τζίπ και τις αμέτρητες ββς που έφαγαν και που το έκαναν για όλους μας για να περάσουμε όλοι καλά. Εύγε και πάλι 8)

Εύχομαι από εδώ και πέρα να περάσουμε σε άλλο επίπεδο με αφορμή τη περασμένη Κυριακή...λίγη σοβαρότητα και επιμονή σε βασικούς κανόνες θέλει...αλλά είναι ευθύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

EL-SPARTAN

Mε αφορμη το παιχνιδι της κυριακης και λογο της καταστασησ που δημιουργη8ηκε με τους α8ανατους και τα 350 fps  με tα 30αρια  σας παρουσιαζω τισ νεες παραλαγε του airsoft   http://www.grace-collection.com/medieval-armor.html  ;D  ;D  ;D  ;D

pit

πραγματικα θελω να μαθω το παιδι τι σκεφτοταν την ωρα που εβαζε μεσα 30αρες και πηγαινε να παιξει  η μαλλον τον τυπο που του ειπε βαλε 30αρες να "πεσει" το οπλο στα φπς που ειναι το οριο!! πραγματικα ξενερωσα απο μια φαση γιατι τοσο καιρο παιζω σε public game και με 480fps  παρακαλω ουτε 500 ουτε 600 ουτε 1000!!!! 480 και μαλιστα πολυ ικανοποιητικα πιστευω για τετοιες αποστασεις που  παιζουμε  δλδ τι επρεπε να κανω οταν εφτιαξα το οπλο να πω δεν πειραζει μωρε 560 φπσ βγαζει θα του βαλω 30αρες και εγω και θα  πεσει το οπλο στα φπσ που πρεπει και θα παιξω... ο φιλος εχει φαει ποτε στα μουτρα ριπη απο 400αρι οπλο να μας πει ποσο ωραια αισθανεσαι εκεινη την ωρα μαλλον οχι !!! ε αυτο επρεπε να κατσει να σκεφτει την ωρα που εκανε την πονηρια του η μαλλον ο φιλος που του ειπε να το κανει αυτο το πραγμα.... μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι εκει δεν παμε ουτε να πονεσουμε ουτε να ματωσουμε ουτε να χαλασουμε την μερα μας!!!! κυριοι βαλτε μυαλο να πηγαινουμε να περναμε καλα και να ερχομαστε μετα εδω να γραφουμε οτι πηγαμε και περασαμε καλα  και οχι οτι ο ταδε εκανε αυτο και εκανε εκεινο......  μεχρι τοτε prive δεν θελω να πηγαινω κυριακη να ξεσκασω και αντι γιαυτο να μου ανεβαινει η πιεση  και να μου χαλαει η μερα μου....

πετρος

liongreek

Παράθεση από: pit στις  16 Φεβ 2010, 12:13:43 ΜΜ
πραγματικα ξενερωσα απο μια φαση γιατι τοσο καιρο παιζω σε public game και με 480fps  παρακαλω ουτε 500 ουτε 600 ουτε 1000!!!! 480 και μαλιστα πολυ ικανοποιητικα πιστευω για τετοιες αποστασεις που  παιζουμε  ...

εμμ...προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να υποθέσω ότι παίζεις με single bolt action sniper έτσι;

για να μην νομίζει κανείς ότι είναι θεμιτό το να είσαι με 480 fps με AEG...

alegolas

Είτε το θέμα ξεκίνησε λόγω παραπληροφόρησης, είτε λόγω κακόβουλης σκέψης, υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο ίδιος αλλά και ολόκληρη η ομάδα του. Κυρίως ο αρχηγός. Δεν γνωρίζουν τα όπλα με τα οποία παίζει ο κάθε παίκτης? Εμείς έχουμε 30 όπλα τα οποία όλα είναι καταγεγραμμένα και κατηγορίοποιημένα και μάλιστα σε κοινή θέα. Αύριο που διοργανώνουμε CQB ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ποιο όπλο δεν παίζει.

Δεν υπονοώ ότι θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο αρχηγός ή η ομάδα, απλά θεωρώ ότι θέλει λίγη περισσότερη υπευθυνότητα από πλευράς της κάθε ομάδας και του κάθε αρχηγού.
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com

loubamboo

Αυτά τα δυσάρεστα συμβαίνουν, όταν από την αρχή δεν υπάρχει κανένας έλεγχος
  και καμία ουσιαστική επίβλεψη από τους διοργανωτές του παιχνιδιού - σεναρίου.

Τα ωραιότερα παιχνίδια της ημέρας ήταν τα δύο που ακολούθησαν μετά το τέλος
  του ... επεισοδιακού σεναρίου, και στα οποία συμμετείχαν λίγοι και έμπειροι παίκτες.

Και μια επισήμανση: Η ευθύνη για την κατάλληλη ενημέρωση - εκπαίδευση των νέων
  παικτών βαρύνει αποκλειστικά τους παλιότερους - εμπειρότερους.

Ας δραστηριοποιηθούμε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Freedom is more important than peace. USMC!

Laetius

Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς θα ήθελα να πω περαστικά στα πεδιά που τραυματίστκαν και γρήγορη ανάρωση .Το συμβάν δεν το είδα (είχαμε ξεμείνει 6 άτομα και πέζαμε μόνοι μας δεν καταλάβαμε τι παίχτηκε.Οσο για αθάνατους υπήρχαν και από τις δύο πλευρές.στα 6 μέτρα τις είδα να σκάνε στο γιλέκο του άλλου και μπίκε στο κτίριο σαν κύριος.Για τις ταράτσες που λέτε εμείς είμασταν καθηλομένοι τουλάχιστο 20-25 λεπτά από sniper στην ταράτσα και δεν πετάχτηκε κανείς να πει ότι απαγορεύετε αντίπαλος ή μη (εγώ νόμιζα ότι επιτρέπετε να πέξει κανονικά και συνέχισα το παιχνιδι).Σχεδόν όλοι όσοι χτύπησα(πλιν 4 ατόμων δεν κατάλαβα ποιοι είναι άλλα μπράβο τους) πηγέναν με τη μία στο spawn αντί να περιμένουν να τους φτίαξει νοσοκόμος βάση των κανόνων σεναρίου (ενώ εγώ και άλλοι που πέφταμε κάτω και περιμέναμε είμασταν τα κοροιδα φένετε).Αλλά για να τα λέω όλα σε μία φάση που με χτύπησαν στο πιστόλι και μ λέγαν ότι μου ρίξαν στο κεφάλι και τους  είπα ότι με βρήκαν στο όπλο με σχετικά έντονο τρόπο(δεν νομίζω να κάνει μεταλικό ήχο το κεφάλι μου  ;D) ,το παιδί μου είπε παρλέ κατευθείαν και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για το fair play του και να ζητήσω δημοσίως ΣΥΓΝΏΜΗ!!! επειδή σήκωσα τον τόνο της φωνής μου και ας είχα δίκιο .Να ρωτήσω κάτι παρεπιπτόντως το Μ-14 πέζει ως sniper τελικά η όχι ? πότε ναι πότε όχι ακούω .

Υ.Γ Δεν μπορεί να παίξει το μ-16 sniper  και μπορούσαν G-36? (παλιότερα τουλάχιστο  )
προς αυτούς που φοβούντε τα αυτόματα sniper  ρωτάω.
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Laetius

Παράθεση από: liongreek στις  16 Φεβ 2010, 14:55:01 ΜΜ
εμμ...προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να υποθέσω ότι παίζεις με single bolt action sniper έτσι;

για να μην νομίζει κανείς ότι είναι θεμιτό το να είσαι με 480 fps με AEG...

άμα είναι sniper  aeg σε μονή βολή δεν επιτρέπετε? μέχρι 550  όλα τα sniper έλεγε το σενάριο.
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια