OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Παράθεση από: dash στις  11 Φεβ 2010, 12:08:33 ΜΜ
εκανα αναφορα για τα αληθινα.550 ειναι υπερβολικα πολλα για semi-automatic γιατι θα σου ριξει 2-3 φορες ο αλλος και αν η πρωτη σε πετυχει οταν θα λες εξω θα φτανει και αλλη στα 550.τελως παντων.ο καθε διοργανωτης βαζει οτι ορια θελει και οποιος θελει πηγαινει ,κατα 90 % θα τα πουμε εκει.επισης αν διαβασεις καλυτερα το περιστατικο που ανεφερα αυτο λεω.οτι το μ4 δεν μπορεις να το λες sniper αν του πεταξεις διοπτρα ..

Είναι στο χέρι καθενός το πόσο προσεχτικός θα είναι.τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα σε γαζώσουν με 550 fps, όπως και τίποτα δεν εγγυάται ότι δε θα σου ρίξουν με sniper ελατηρίου απο τα 5 μέτρα.Ο κάθε παίχτης πρέπει να μάθει να φροντίζει για την ασφάλεια των συμπαιχτών του, όπως φροντίζει και για τη δική του.Όσο αφορά το παράδειγμα του Μ4, σε υποστήριξα απόλυτα, δε διαφώνησα μαζί σου.
Αρκετά όμως με τα offtopic.Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι,χωρίς έτκτροπα και παρεξηγήσεις
Si Vis Pacem, Para Bellum.

metallpontios

μετα απο πολλους αιωνες θα ειμαι μεσα και εγω και μαλλον με τους αμερικανους λογω εξοπλισμου (m16,m.e.u.,woodland στολη)

kakos lykos

ZWAN TEAM reloaded   (www.zwanteam.gr)

Μέσα για τους

GEGEOR - MAGLA -KAKOS LYKOS- LIAKOPOULOS- PSYCHO

μετά από πολύ καιρό ας ελπίσουμε ότι τα οπλα θα δουλεύουν και οι μπαταρίες θα είναι ζωντανές. Αλλιώς θα φέρουμε σφεντόνες  :)

kukuras7

mag10jm

καλησπέρα, υπολογίστε και εμένα μέσα. ;D

Aspondos

Airsoft FTW!!!

aroutha

Μέσα κι εγώ με ελληνική lizard  και το μωρό μου που φαίνεται στην διπλανή εικόνα. ;D Ααα.. και κατά προτίμηση με τους Αμερικανούς.

atrotos1

NA ROTISO KATI YPARXEI PROVLIMA ME ELLINIKI PARALAGI???

eloxim1

Παράθεση από: atrotos1 στις  11 Φεβ 2010, 23:44:13 ΜΜ

οχι φιλε μου κανενα προβλημα
leave no man behind

Gus

Τελικα αν γινεται βαλτε μας στην πλευρα των Σομαλων.
Θα ειμαστε ολοι με civilian look!
Ευχαριστω...

marboo

Παράθεση από: atrotos1 στις  11 Φεβ 2010, 23:44:13 ΜΜ

Κατόπιν παράκλησης πολλών μελών τα Greeklish απαγορεύονται.

Όσοι δυσκολεύονται να γράφουν Ελληνικά, μπορούν να απευθυνθούν εδώ:

http://services.innoetics.com/Greeklish/

Post γραμμένα σε Greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση

SaTuRn

Chemical

Μέσα και οι Lost Patrol με τα παρακάτω μέλη:

Chemical
CountX
FearFree
Genocide
Bope

Haramadas ?

Ελπίζω ο καιρός να μας βοηθήσει να έχουμε ένα καλο παιχνίδι.
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Emperor

Μέσα oί:

- Emperor
- Doctor
- Wildweasel
- Fotografos
- SS Slayer
- Astor

Equipment: Woodland camo/m4-m16
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

antonio330

Μεσα κ εγω, (παντα με μια μικρη επιφυλαξη) :-\

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Mandis

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ  ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΗΜΕΤΟΧΗ; ΑΠΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ή ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ;

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις. (Διεθνής κανόνας Forums)
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

Dtq

Λες εδώ ότι θα είσαι εκεί και απλά πας και εμφανίζεσαι όταν πρέπει!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

El Griego

Βασιλακη μια χαρα θα περασουμε...... Αντε δεν Να δουμε το προτο μας σεναριο που φτιαχνουμε..... Μακαρι να πανε ολα καλα.....

SaTuRn