OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

desperado

Καλησπέρα παιδιά...λοιπόν σκέφτομαι να αρχίσω το airsoft καθώς προς το παρόν παίζω milsim paintball. θα ήθελα να έρθω να δοκιμάσω μια φορά σε ενα παιχνίδι να δοκιμάσω άλλα δεν έχω όπλο ακόμα...τον υπόλοιπο εξοπλισμό τον έχω (παραλλαγές, μάσκα επιγονατιδές)...υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορέσει να μου δανείσει ενα όπλο για να έρθω στο παιχνίδι?

ZINJA

mesa και παλι μεσα!σιγα μην το εχανα!ευχαριστω για την παραμετρο του πολυβολου!
το εκτιμω πολυ! :D :D :D
εαν χρειαστεις οπαιαδιποτε βοηθεια χαλι θα γινω να με πατισεις!ευχομαι καλη αρχη σα σεναριογραφος! :D

<<<<,εγω θα ειμαι με το λεωνιδα να φιλαω τις νοσοκομες!>>>>>> ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Papis

Και εγώ μέσα για την Κυριακή.

Gus

Απο Bravo3Zero 6 ατομα , απο MLS 1 ατομο +2 φιλοι ,συνολο 9.
Ευχαριστω...  :)

Airetikos

φτου ρε ..... αυτήν την Κυριακή λόγο της αποκριάς δεν μπορώ  :-[ :-[ :-[
Κρίμα και μου άρεσε το σενάριο...

Ghillie

Παρακαλω ας γινει μια διευκρινηση για το διαχωρισμο Snipers-aeg. Ενα bolt-action με διοπτρα στα 550fps ειναι προφανως sniper, αλλα ενα Μ14 στην ημιαυτοματη βολη, 380-450 fps και διοπτρα μετραει εξισου?Γιατι προφανως ειναι εκτος οριου των AEG. Aς γινει ενας διαχωρισμος fps σε σχεση με τον τροπο βολης απο το διοργανωτη  ;)

dimitrisk

και οι FREEDOM FIGHTERS μεσα:
dimitrisk
pilot
alekoukos
ballian
bullet
sarotos
laretius

Eagle

Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς δεν θα βρίσκομαι Αθήνα από την Παρασκευή λόγω και της καθαράς Δευτέρας, ελπίζω να περάσετε καλα στο σενάριο,ρίξτε μπίλιες και για μένα   ;D ;D  θα είμαι στο καρναβάλι της Πάτρας μασκαράς  ;D ;D :P :P 

eloxim1

Παράθεση από: junior στις  10 Φεβ 2010, 19:06:31 ΜΜ
Παρακαλω ας γινει μια διευκρινηση για το διαχωρισμο Snipers-aeg. Ενα bolt-action με διοπτρα στα 550fps ειναι προφανως sniper, αλλα ενα Μ14 στην ημιαυτοματη βολη, 380-450 fps και διοπτρα μετραει εξισου?Γιατι προφανως ειναι εκτος οριου των AEG. Aς γινει ενας διαχωρισμος fps σε σχεση με τον τροπο βολης απο το διοργανωτη  ;)

1ον ενα sniper ειναι sniper  δεν αλαζει το δεδομενο οπλισμα μια σφαιρα και μετα παλι οπλισμα (εκτος και αν υπρχουν sniper  με ημιαυτοματη βολη δεν το γνωριζω αλλα δεν νομιζω )2ον ενα m14   αν ειναι 380 fps δεν παιζει κοβεται απλα το οριο ειναι το πολυ 358-360 (και δεν θα μετρησω την διοπτρα που εχει επανω) 3ον στο παιχνιδι παιζει και βολη κατα βολη και βολη κατα ριπας 
leave no man behind

eloxim1

Παράθεση από: tweeeety στις  10 Φεβ 2010, 14:27:26 ΜΜ
Καλησπέρα παιδιά...λοιπόν σκέφτομαι να αρχίσω το airsoft καθώς προς το παρόν παίζω milsim paintball. θα ήθελα να έρθω να δοκιμάσω μια φορά σε ενα παιχνίδι να δοκιμάσω άλλα δεν έχω όπλο ακόμα...τον υπόλοιπο εξοπλισμό τον έχω (παραλλαγές, μάσκα επιγονατιδές)...υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορέσει να μου δανείσει ενα όπλο για να έρθω στο παιχνίδι?

βεβεως και θα βρεθει 1 οπλο και εμενα μαλλον μου περισευει 1 νομιζω ελα εσυ φιλτατε να δεις την φαση μας και ποσο διαφερουμε και τα αλλα τα βρισκουμε καλη θεληση να υπαρχει
leave no man behind

Ghillie

Παράθεση από: eloxim1 στις  10 Φεβ 2010, 23:30:34 ΜΜ
1ον ενα sniper ειναι sniper  δεν αλαζει το δεδομενο οπλισμα μια σφαιρα και μετα παλι οπλισμα (εκτος και αν υπρχουν sniper  με ημιαυτοματη βολη δεν το γνωριζω αλλα δεν νομιζω )2ον ενα m14   αν ειναι 380 fps δεν παιζει κοβεται απλα το οριο ειναι το πολυ 358-360 (και δεν θα μετρησω την διοπτρα που εχει επανω) 3ον στο παιχνιδι παιζει και βολη κατα βολη και βολη κατα ριπας 
off topic:
Aκριβως επειδη υπαρχουν snipers με ημιαυτοματη γι'αυτο ρωτησα. Χαρακτηριστικα παραδειγματα ειναι τα dragunov, Gr25, m21(m14 scoped), καθως και καποια m16 και g3 scoped τα οποια βαλουν ημιαυτοματα και μερικα απ'αυτα και κατα ριπας. Την απαντηση μου την ελαβα παντως: αν ριχνει πανω απο 350 fps θα πρεπει να χρειαζεται επανοπλιση το οπλο αναμεσα στις βολες ανεξαρτητως διοπτρας κλπ. Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος, απλως το θεμα αυτο εχει απασχολησει αρκετο κοσμο και το μονο που δινει λυση ειναι η διασαφινηση απο τον διοργανωτη. ευχαριστω για την απαντηση.

spiv

δηλαδή όσοι έχουν ηλεκτρικά sniper δεν παίζουν?

dash

Παράθεση από: eloxim1 στις  10 Φεβ 2010, 23:30:34 ΜΜ
1ον ενα sniper ειναι sniper  δεν αλαζει το δεδομενο οπλισμα μια σφαιρα και μετα παλι οπλισμα (εκτος και αν υπρχουν sniper  με ημιαυτοματη βολη δεν το γνωριζω αλλα δεν νομιζω )2ον ενα m14   αν ειναι 380 fps δεν παιζει κοβεται απλα το οριο ειναι το πολυ 358-360 (και δεν θα μετρησω την διοπτρα που εχει επανω) 3ον στο παιχνιδι παιζει και βολη κατα βολη και βολη κατα ριπας  

Μ21, M110 SASS,SR-25,PSG-1,dragunov ,M107 Barett  κλπ ειναι semi-automatic sniper rifles .τα γραφω καθαρα για αναφορα. με τα sniper aegs καθε φορα υπαρχει ενα μπερδεμα για το ποια θεωρουνται κλπ οποτε καλα κανεις  και τα εχεις στα 350 γιατι θυμαμαι σε παλιοτερο public να εχω ακουσει απο ατομο να του βγαινει το μ4 410 φπς  και να του πεταει διοπτρα και να μου λεει μετα μεσα στο παιχνιδι το παιζω σαν sniper αλλα εκει για μενα δεν φταει αυτος αλλα ο διοργανωτης που τον αφησε

Λοξιτης

ειμαι μεσα με τους σομαλους!! ;D
χειροβομβιδες παιζουν?
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

Teacherdick

Απο Umbrella Trashsweepers προς το παρόν :

Paladin
Teacherdick
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Teacherdick

Παράθεση από: dash στις  11 Φεβ 2010, 00:31:47 ΠΜ
Μ21, M110 SASS,SR-25,PSG-1,dragunov ,M107 Barett  κλπ ειναι semi-automatic sniper rifles .τα γραφω καθαρα για αναφορα. με τα sniper aegs καθε φορα υπαρχει ενα μπερδεμα για το ποια θεωρουνται κλπ οποτε καλα κανεις  και τα εχεις στα 350 γιατι θυμαμαι σε παλιοτερο public να εχω ακουσει απο ατομο να του βγαινει το μ4 410 φπς  και να του πεταει διοπτρα και να μου λεει μετα μεσα στο παιχνιδι το παιζω σαν sniper αλλα εκει για μενα δεν φταει αυτος αλλα ο διοργανωτης που τον αφησε

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ηλεκτροκίνητα sniper rifles.Επομένως κατά τη δική μου γνώμη, πρέπει να ισχύουν για αυτά ότι ισχύει και για τα sniper ελατηρίου.Είναι αδικία κάποια παιδιά να αγοράζουν αυτά τα όπλα, και να τους απαγορεύεται να παίζουν με αυτά.Αυτά τα μοντέλα είναι SNIPER...Τα M4, M14, MP 5 κτλ, επειδή έχουν μια διόπτρα επάνω τους, δε σημαίνει ότι είναι sniper.Οπότε, ας γίνει διαχωρισμός σωστός επιτέλους.Αν το όριο είναι 550 fps για τα sniper rifles, τότε το όριο πρέπει να ισχύει για όλα τα όπλα αυτής της κατηγορίας, είτε μονής όπλισης είτε ηλεκτροκίνητα είτε αερίου.
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, και πιστεύω ότι πολοί θα συμφωνούν μαζί μου.......
Si Vis Pacem, Para Bellum.

eloxim1

Παράθεση από: spiv στις  11 Φεβ 2010, 00:29:46 ΠΜ
δηλαδή όσοι έχουν ηλεκτρικά sniper δεν παίζουν?

λοιπον παιδια επειδη με ρωτατε για τα sniper τα  aeg,  αν παιζουν. Oπιος εχει sniper τοτε το οριο του ειναι 550 ειτε ειναι aeg ειτε ειναι gas ειτε ειναι ελατηριου αλλα προσοχη το οπλο θα παιζει μονο sniper  ειναι ξεκαθαρισμα μην δω να λυνει κανενας καμια διοπτρα και να σκοπευτει απο σκοπευτικα και τα λοιπα οκ

leave no man behind

Horus

δηλαδη θα παιξουν ριπες στα 550?
δεν νομιζετε οτι ειναι πολυ?
enemies..we need more enemies!!

eloxim1

Παράθεση από: Horus στις  11 Φεβ 2010, 11:43:53 ΠΜ
δηλαδη θα παιξουν ριπες στα 550?
δεν νομιζετε οτι ειναι πολυ?

παιδια ο sniper  δεν θα ριξει απο τα δεκα μετρα η δεκαπεντε  η ο sniper δεν θα κινιται μεσα στα κτηρια η αποσταση ειναι μεγαλητερη δεν νομιζω πωσ υπαρει λογως ανησυχιας
leave no man behind

dash

Παράθεση από: Teacherdick στις  11 Φεβ 2010, 10:39:30 ΠΜ
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ηλεκτροκίνητα sniper rifles.Επομένως κατά τη δική μου γνώμη, πρέπει να ισχύουν για αυτά ότι ισχύει και για τα sniper ελατηρίου.Είναι αδικία κάποια παιδιά να αγοράζουν αυτά τα όπλα, και να τους απαγορεύεται να παίζουν με αυτά.Αυτά τα μοντέλα είναι SNIPER...Τα M4, M14, MP 5 κτλ, επειδή έχουν μια διόπτρα επάνω τους, δε σημαίνει ότι είναι sniper.Οπότε, ας γίνει διαχωρισμός σωστός επιτέλους.Αν το όριο είναι 550 fps για τα sniper rifles, τότε το όριο πρέπει να ισχύει για όλα τα όπλα αυτής της κατηγορίας, είτε μονής όπλισης είτε ηλεκτροκίνητα είτε αερίου.
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, και πιστεύω ότι πολοί θα συμφωνούν μαζί μου.......
εκανα αναφορα για τα αληθινα.550 ειναι υπερβολικα πολλα για semi-automatic γιατι θα σου ριξει 2-3 φορες ο αλλος και αν η πρωτη σε πετυχει οταν θα λες εξω θα φτανει και αλλη στα 550.τελως παντων.ο καθε διοργανωτης βαζει οτι ορια θελει και οποιος θελει πηγαινει ,κατα 90 % θα τα πουμε εκει.επισης αν διαβασεις καλυτερα το περιστατικο που ανεφερα αυτο λεω.οτι το μ4 δεν μπορεις να το λες sniper αν του πεταξεις διοπτρα ..