OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eloxim1

OPERATION:WELCOME HOME

Η ΄΄ ΜΑΧΗ ΤΟΥ MOGADISHU΄΄ ( ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ BLACK HAWK DOWN ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ) Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΄΄ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ RANGERS ΄΄ ( MAALINTII RANGERS ) , ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΄΄ GOTHIC SERPENT ΄΄ ΚΑΙ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1993 ΣΤΟ MOGADISHU ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ UNOSOM II ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ MOHAMED FARRAH AIDID, ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η ΄΄ TASK FORCE RANGER ΄΄, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ U.S. RANGER, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ U.S. ARMY DELTA FORCE, ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 160th SPECIAL OPERATIONS AVATION REGIMENT, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ NAVY SEAL TEAM SIX ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ AIR FORCE PARARESCUE/AIR FORCE COMBAT CONTROLLERS, ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΥΨΗΛΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΄΄ HABR GIDR ΄΄, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ AIDID. Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ 19 ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ, 12 ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 160 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, 2 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ U.S. UH-60 BLACK HAWK ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ 3 ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ( Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ).ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ U.S. 10th MOUNTAIN DIVISION ME ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΤΑΝΚ M48, ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ CONDOR ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ A/MH-6 LITTLE BIRD KAI UH-60 BLACK HAWK.

GAMEPALAY:

ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΕΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΟΜΑΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ. ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ U.S RANGERS. ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ EXTRACTION POINT ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ TOLL ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ( ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ).

ολοι πρεπει να εχουν επανω τους 1 επιδεσμο η λευκο πανι για τον medic και το δενει ο medic μολις 1 παιχτησ χτυπηθει 1 φορα την 2 φορα πουτηα χτυπηθει τοτε κανει ρεσπουν το οπιο θα γινετε στα 4 ατομα οριο :                                                                                                                                                         FPS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ  AEG ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ RIFLE ΕΙΤΕ  SIDE ARM ΕΙΝΑΙ 350 ΚΑΙ ΟΙ  SNIPER ΣΤΑ 550               ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 10:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :10:30 ΩΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ AEG:10:45 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 11:15 ΟΡΙΟ ΗΛΗΚΙΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ 18 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

aeg= 350 fps  sniper aeg/gas/spring=550 fps ελαχιστη αποσταση εμπλοκης με  aeg-5 μετρα  για sniper-25 μετρο καιρος προγνωση τις εμυ 1=http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_city_html?dr_city=Elefsina

ο καιρος προγνωση 2=http://www.weatheronline.gr/Greek/Elefsis.htm

ο καιρος προγνωση 3=http://weather.pathfinder.gr/greece/sterea/eleysina.html

86 μεχρι τωρα ειμαστε θελω να σας ευχαριστησω για την ανταποκριση στο πρωτο μου σεναριο και για οπια παραλειψη μου ζητω συγνωμη
leave no man behind

tomc4t

πολυ καλο το σεναριο θα προσπαθισω να ειμαι εκει...(τπτ σιγουρο ακομα)
Jolly Roger lead the way...

El Griego

Τοτες φιλε μιλαμε επανω..... Οκ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

atmos83

Ωραίο σενάριο - μπράβο!
Επειδή είμαστε ολίγον τι νέοι, υπάρχει όριο fps σε βολή βολή ; ή μπορούμε να παίξουμε κι ας έχουμε πάνω από 350?
Ευχαριστώ
(και ένας χάρτης για Ελευσίνα, θα βοηθούσε..)

Leonardo-Swordfish

Mέσα είμαι..... και αν δεν έχω εξοπλισμό 8α έρ8ω να κάνω τον Marshall..... ;)

lewnidas

spiv

E δεν το πιστεύω μόλις έβλεπα την ταινία και με το που μπαίνω βλέπω το σενάριο απίστευτο, η μια πώρωση μετά την άλλη. ;D
αν το όπλο μου είναι έτοιμο θα έρθω  :)

Harryes

Kαλημέρα !!
Και εγώ μέσα
Ευχαριστώ

Αμερικάνικη παραλαγή / mp5 RAS

Mitsigun

μπράβο βασιλάκη ...... και σεναριογράφος αντε και εις ανώτερα...

Μέσα εγώ και ο τούμπας πιστέυω ...... για οτιδήποτε αλλο μιλάμε τηλεφωνικά

mirrage

Ψήνομαι...
Υπάρχει κανείς να με πάρει μαζί του????

Harryes

Παρακαλώ μου λέτε οδηγίες για το πως θα πάω? έχετε φωτογραφιες του πεδίου η google maps:?

Λοξιτης

sas m-7 classic
Μονο πειτε μου πως θα ερθω και τι χρωματα να εχω (Σομαλος η Αμερικανος)
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

Teacherdick

Φίλε Βασίλη καλή αρχή και ως σεναριογράφος και οργανωτής...
Θα ήθελα να κάνω μερικές προτάσεις για τη βελτίωση του σεναρίου :

1) Dressing Code.Προτείνω όσοι επιθυμούν να παίξουν σαν Rangers να φορούν παραλλαγή ενώ όσοι θέλουν να είναι Σομαλοί, να φορούν οτιδήποτε εκτός παραλλαγής.Με αυτό τον τρόπο θα ξεχωρίζουν και οι ομάδες.Καλό θα ήταν κάθε παίχτης που δηλώνει συμμετοχή, να δηλώνει και σε ποια ομάδα θέλει να συμμετάσχει.

2) Medic.Η αρχική ιδέα προέβλεπε ένα μόνο άτομο σαν medic.Τώρα, ανάλογα με τα άτομα μπορούμε να ορίσουμε και ένα συγκεκριμμένο αριθμό medic για κάθε ομάδα, δηλαδή κάποια άτομα να έχουν το ρόλο του γιατρού και μόνο αυτοί να μπορούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στους συμπαίχτες τους.Αυτά τα άτομα θα μοιραστούν τους επιδέσμους που θα φέρουν όλοι οι παίχτες.

Εγώ πάντως προσφέρομαι να παίξω το γιατρό και καλώ το Leonardo Swordfish να με βοηθήσει στο δύσκολο έργο μου.

Σκεφτείτε τις προτάσεις μου και τα ξαναλέμε!!!!

Οδηγίες για το πως θα έρθετε μπορείτε να βρείτε στο Link " Το μετέωρο βήμα του Φωτογράφου".Όποιος έχει πρόβλημα, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στο νοσοκομείο της Ελευσίνας και να ανέβουμε μαζί στο πεδίο.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

mirrage

Εγώ έχω tri-colour desert desert marpat και khaki fligh suit.
Προτιμώ την τελευταία που κολάει στους SEALS η Rangers.

eloxim1

Παράθεση από: atmos83 στις  09 Φεβ 2010, 01:17:57 ΠΜ
Ωραίο σενάριο - μπράβο!
Επειδή είμαστε ολίγον τι νέοι, υπάρχει όριο fps σε βολή βολή ; ή μπορούμε να παίξουμε κι ας έχουμε πάνω από 350?
Ευχαριστώ

"Από ΑΤΤΙΚΙ οδό βγαίνουμε στην έξοδο (θριάσιο)και μετά αριστερά περνάμε πάνω απ την αττική οδό περνάμε το φανάρι που είναι πάνω στη γέφυρα και συνεχίζουμε ευθεία περνάμε και το επόμενο φανάρι και συνεχίζουμε πάλι ευθεία και έχουμε στο δεξι μας χέρι το νοσοκομείο (θριάσιο) συνεχίζουμε πάλι ευθεία έχουμε αριστερά και δεξιά μεταφορική αυτοκινήτων συνεχίζουμε ευθεία και περνάμε ένα γεφυράκι και πηγαίνει αναγκαστικά αριστερά και πηγαίνουμε παράλληλα με το αεροδρόμιο τις ελευσίνας μετά από 100m πηγαίνει πάλι "δεξεια" αναγκαστικά και έχουμε πάλι το αεροδρόμιο στο "δεχιμας" χέρι μετά από 250m συναντάμε μια μεγάλη διασταύρωση έχει και αριστερά κάτι καλύβες από γύφτους και ταμπέλες από εργοστάσια κάνουμε αριστερά και για 2me3xil συνεχίζουμε ευθεία περνάμε και το εργοστάσιο τις "ντουροστικ" ντέγια και λίγο ποιο πάνω πέφτουμε μέσα στη βάση.ελπίζω να μην σας στυλο αλλου και να μην χρειαστείτε προπάντων διαβατήριο " 

Οι οδηγίες είναι από τον filakio 8 σε προηγούμενο παιχνίδι (21/6/09).
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,852.msg9918.html#msg9918[/b][/b]
leave no man behind

Teacherdick

Αναλυτικές Οδηγίες για το πώς θα έρθετε όσοι δεν ξέρουν το πεδίο:

1) ΑΠΟ ΑΤΙΚΚΗ ΟΔΟ
Βγαίνετε στην ΈΞΟΔΟ 2 - ΘΡΙΑΣΙΟ - ΜΑΓΟΥΛΑ.Στο φανάρι θα πάτε αριστερά προς το σταθμό του προαστιακού.Συνεχίζετε ευθεία και στο δεύτερο φανάρι που θα βρείτε, στρίβετε αριστερά ( το πρώτο φανάρι σας ξαναβάζει Ατικκή Οδό ).Στο αριστερό σας χέρι θα βρίσκεται ο πυροσβεστικός σταθμός της 1ης ΕΜΑΚ.Όταν στρίψετε, συνεχίστε ευθεία για περίπου 300-400 μέτρα.Μόλις περάσετε τη γέφυρα( απο κάτω σας είναι η Ατικκη Οδός ) σε περίπου 20 μέτρα στρίψτε δεξιά ( στον πρώτο δρόμο που μπορείται να στρίψετε δεξιά ).Ο δρόμος αυτός βρίσκεται ανάμεσα απο 2 εταιρίες ( η μια λέγεται G&G, η άλλη δε θυμάμαι ) και αποτελεί παράλληλο της Ατικκής Οδού.Ακολουθήστε το δρόμο μέχρι να συναντήσετε έναν κόμβο.Στον κόμβο στρίψτε αριστερά, κινηθήτε δηλαδή προς τα πολλά εργοστάσια.Μόλις μπείτε σε αυτό το δρόμο, συνεχίστε όλο ευθεία.Ο δρόμος τελειώνει στο σημείο που παίζουμε.

2) ΑΠΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Μετά τη Χαλυβουργική υπάρχει μια έξοδος στα δεξιά που γράφει Ελευσίνα.Εσείς ΜΗΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.Συνεχίστε ευθεία για περίπου 400 μέτρα μέχρι να δείτε τον Κόμβο Παραδείσου( έχει πάνω μια τεράστια πινακίδα που λέει THALASSA.GR ).Mην περάσετε κάτω απο τον κόμβο.Μείνετε στη δεξιά λωρίδα και περάστε απο πάνω του( στο δεξί σας χέρι θα έχετε ένα τεράστιο κτήριο που είναι το κέντρο διανομή και εκπαίδευσης της DAIHATSU ).Στο φανάρι στρίψτε δεξιά προς το ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.Συνεχίστε ευθεία χωρίς να στρίψετε πουθενά μέχρι να βρεθείτε έξω απο το νοσοκομείο.Συνεχίστε ευθεία μέχρι τα φανάρια.Απέναντι σας θα βλέπετε το σταθμο της 1ης ΕΜΑΚ και ένα βενζινάδικο.Συνεχίστε ευθεία για περίπου 400-500 μέτρα.Μόλις περάσετε τη γέφυρα( απο κάτω σας είναι η Ατικκη Οδός ) σε περίπου 20 μέτρα στρίψτε δεξιά ( στον πρώτο δρόμο που μπορείται να στρίψετε δεξιά ).Ο δρόμος αυτός βρίσκεται ανάμεσα απο 2 εταιρίες ( η μια λέγεται G&G, η άλλη δε θυμάμαι ) και αποτελεί παράλληλο της Ατικκής Οδού.Ακολουθήστε το δρόμο μέχρι να συναντήσετε έναν κόμβο.Στον κόμβο στρίψτε αριστερά, κινηθήτε δηλαδή προς τα πολλά εργοστάσια.Μόλις μπείτε σε αυτό το δρόμο, συνεχίστε όλο ευθεία.Ο δρόμος τελειώνει στο σημείο που παίζουμε.

Ελπίζω να σας βοήθησα.Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το βρείς.Με τη δικιά μου διαδρομή αποφεύγετε τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, που είναι απελπιστικός δρόμος.

Rogue

καλημερα  πολυ καλο σεναριο BRAVO. μεσα και εγω σαν US Ranger me M4. Mirrage αν δεν κανω λαθος η desert 3 colour ειναι η σωστη για τους Rangers και Seals για εκεινη την περιοδο και περιοχη και οχι flight suit εκτος αν εισαι ενας απο τους πιλοτους των BlackHawk η Cobra.
Drive it like you stole it

Teacherdick

Παράθεση από: atmos83 στις  09 Φεβ 2010, 01:17:57 ΠΜ
Ωραίο σενάριο - μπράβο!
Ευχαριστώ

Tο όριο είναι 350 fps, είτε σε semi είτε σε full auto.Πάνω απο 350 fps μπορούν να έχουν μόνο οι snipers.

eloxim1

το οριο fps ειναι 350 ενταξει για μεχρι και 355 fps παιρνουμε κεφαλια αλλα απο εκει και πανω οπλο δεν παιζει μαγγες θα αναρτησω και goole maps
leave no man behind