EΞΑΡΤΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ .

Ξεκίνησε από Ranger, 02 Φεβ 2010, 23:46:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ranger

Θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει πιο πολλά σχετικά με το θέμα να με διαφωτίσει να μου πεί την εξάρτηση τών αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ θέλω να μάθω από το κράνος τους μέχρι τα αρβιλά τους τα πάντα(εάν μπορείται αφίστε και foto) γινονται δεκτά και link για καταστήματα ωστέ να τα προμηθευτώ.
Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει παρακαλώ.
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

skotostras

φιλε σου στελνω μεσο πμ γιατι τα λινκς νομιζω δεν επιτρεπονται.
τελος παντον να εισαι συγουρος πως θα κανεις πολες αγορες και απο εξωτερικο ;D ;D
θελεις να "αγκιξεις την τελιοτητα" ? η θες ετσι κατι που να μιαζει?

Ozymandias

Eμ...ποιους ακριβως Αμερικανους στρατιωτες εννοεις;

Πεζικο; Πεζοναυτες, Ειδικες δυναμεις και αν ναι ποιες;

Υπαρχουν πολλοι σχηματισμοι και πολλες παραλλαγες αν θελεις να εισαι ακριβης

Ranger

θέλω να αγγίξω την τελιότητα .
Φίλε ozymnadia  θέλω των πεζοναυτών (U.S.M.C).
Επισης μπορεί κάποιος να μου πει ποιά  η διαφορά πεζοναυτών ειδικών δυνάμεων (εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι οτι δεν είναι στις ειδικές δυνάμεις διότι είναι λίγο πιο καλόι από τους απλούς στρατιώτες) σιγνώμη για το off topic .
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

skotostras

Φιλε σου εχω στιλει προσωπικο μυνημα. τσεκαρε το.
Οσο για το αλλο. οι πεζοναυτες (Marines) οντος δεν είναι κοματι των ειδικων δυναμεων στην αμερικη. ...Επισης διαφορα απο τους αμερικανους πεζοναυτες με τους ελλινικους ενοεις?
Τελος παντον
απο κρανος εχουν το lightweight helmet, περιπου ολοιδιο με το pasgt. οποτε ενα Pasgt απο αυτα του airsoftcenter θα σου κανουν. Μονο που εχουν διαφορετικες κορδελες και μοκετακια πως λεγετε τελος παντον απο το pasgt. Είναι 4ων σημειων και οχι 3.
Eφοσον θες λεπτομεριες, ψαξε οπως διποτε για PASGT NVG mount. Apo Ebay volevei pio poli.
Στολη και καλημα κρανους και τσαντες χρισημοποιούν την Desert ΜARPAT παραλλαγή.
Aρβυλες ακουσα χρησημοποιουν belville, δεν θυμαμαι τι μοντελο μονο. Παντος δεν ειναι οσο μπεζ και κιτρινιαρικες οσο του στρατου, ειναι πιο καφε.
Οπλα ειναι τα Μ16. εαν θες να φτιαξεις χαρακτιριστικο τον marines, βαλε ενα σκοπευτικο τυπου ΑCOG.
Γιλεκο εαν δεν κανω λαθος εχουν το Interceptor , η το ΜΤV. Παντος ειναι μπεζ. Δεν χρειαζετε να βρεις αυθεντικα, γιατι θα σου παρει πολλα φραγκα. παρε ενα μεγάλο ογκωδες γιλεκο μπεζ. (ΤΑΝ) χρωμα σαν αυτο που εχει στο airsoftcenter των 130 ευρω και είσαι οκ....

queef

Ozymandias

Oι πεζοναυτες δεν ειναι ειδικες δυναμεις, αλλα αυτο που λεμε elite infantry. Μεσα στο σωμα των πεζοναυτων υπαρχουν τμηματα με εντελως διαφορετικη αποστολη απο τους υπολοιπους πεζοναυτες οι οποιοι καλιστα θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν "ειδικες δυναμεις" (πχ Force Recon)

Aν σε ενδιαφερει να "αγγιξεις την τελειοτητα" οπως λες ενα "μεγάλο ογκωδες γιλεκο μπεζ. (ΤΑΝ) χρωμα σαν αυτο που εχει στο airsoftcenter των 130 ευρω" σιγουρα δεν σου κανει. Το συγκεκριμενο ειναι ενα αντιγραφο του CIRAS (Δεν θυμαμαι αν ειναι το MV ή το LV) το οποιο με την καμμια δεν θα το δεις στο σωμα των πεζοναυτων, παρα μονο στην Force Recon, και παλι με ερωτηματικο

Αν θες να εισαι ακριβης, με χαρα να σε βοηθησω οσο μπορω και οσο ξερω. Να ξερεις ομως οτι το reenactment δεν ειναι καθολου φτηνο χομπυ. Αν παλι θες κατι στο περιπου, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.

Σκεψου λοιπον, κανε το homework σου βρες καμμια δυο φωτο του τι θες να κανεις και εδω ειμαστε

skotostras

Παράθεση από: Ozymandias στις  04 Φεβ 2010, 19:25:47 ΜΜ
Aν σε ενδιαφερει να "αγγιξεις την τελειοτητα" οπως λες ενα "μεγάλο ογκωδες γιλεκο μπεζ. (ΤΑΝ) χρωμα σαν αυτο που εχει στο airsoftcenter των 130 ευρω" σιγουρα δεν σου κανει.

ακριβως απο πανω γραφω

ΠαράθεσηΓιλεκο εαν δεν κανω λαθος εχουν το Interceptor , η το ΜΤV. Παντος ειναι μπεζ. Δεν χρειαζετε να βρεις αυθεντικα, γιατι θα σου παρει πολλα φραγκα.

Ozymandias

Δεκτον.....γραφεις ομως

Παράθεσηκαι είσαι οκ....

;)

EKAMenos

φιλε μου ριξε μια ματια εδω ειναι καπιοι πεζοναυτες που φορουν το MTV 

http://www.defenseindustrydaily.com/images/GEAR_USMC_MTV_Worn_lg.jpg
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

Ranger

Θα μπορούσατε να αφίσετε link μαγαζιών και τοποθεσίες που μπορώ να τα προμιθευτώ γιατί θέλω να αρχίσω να οργανώνομαι ώστε να αρχίσω και εγώ να παίρνω μέρος στα games που διεξάγονται .Όσο για το εγκεφαλικό από τις τιμές μην ανυσιχείτε είμαι πάρα πολύ καλά από οικονομικής πλευράς .

Να αναφέρω ότι θέλω να είναι  αφεντικά στη χειρότερη περίπτωση πολύ καλές ρέπλικες
Οι  παραλάγες που με ενδιαφέρουν είναι digital και desert .

Ozymandias

Δεν μας ειπες αν σε ενδιαφερει να αναπαραστησεις infantry marines, ή Force recon, ή κατι αλλο;

Ranger

kaliostro

http://en.wikipedia.org/wiki/Force_Recon
wikipedia rulez...Αν έχει κέφι ψάξε κ ίσως βρείς κάτι.Πάντως στον σύνδεσμο που σου δείνω έχει για τον οπλισμό τους,ιστορία,σχολές,σήματα κλπ κλπ.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

queef

Παράθεση από: Ranger στις  07 Φεβ 2010, 01:01:57 ΠΜ
Όσο για το εγκεφαλικό από τις τιμές μην ανυσιχείτε είμαι πάρα πολύ καλά από οικονομικής πλευράς .
Χορηγός ο μπαμπάς ε;
Παράθεση από: Ranger στις  07 Φεβ 2010, 01:11:37 ΠΜ
Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω να είναι  αφεντικά στη χειρότερη περίπτωση πολύ καλές ρέπλικες
Οι  παραλάγες που με ενδιαφέρουν είναι digital και desert .
Έχεις μπερδέψει την λούτσα με τη βούρτσα.Έχω την εντύπωση ότι ακόμη κι αν πόσταρε κάποιος ένα GRU χωρίς τα διακριτικά δεν θα καταλάβαινες αν ήταν αμερικάνος  ή ρώσος.
Πάρε μια desert marpat κι ένα CIRAS(αν βρεις to maritime καλύτερα) κι έχεις κάνει ένα καλό ξεκίνημα.Απο κει και πέρα με ψάξιμο από το νετ.

Η χαρά δεν είναι τόσο να καταφέρεις να αγοράσεις ένα σύνολο σαν αυτό που λες όσο το ψάξιμο,η αναζήτηση πληροφοριών,μαγαζιών,biddαρίσματα στο ebay και άλλα :) :) :)

mirrage

Εδώ οι ίδιοι οι πεζοναύτες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το αληθινό
από την μούφα πόσο μάλλον εμείς!
Ίσως να υπερβάλω λίγο αλλά ενίοτε είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις
τα αντίγραφα.

Το snipping στο ebay είναι η μισή χαρά της αγοράς!!! 8) 8) ;D ;D

WAR ANGEL

Dadias

αν ψάξεις στο net, κοίτα για τα προιόντα της Pantac & της Flyee, βγάζουν αρκετά καλές ρεπλικες των πραγματικών και πολύ καλοκατασκευασμένες για την Pantac βάζω το χέρι μου στην φωτιά μιας και χρησιμοποιώ "καλούδια" τους, αν και μου έφυγε σχεδόν μισό μηνιάτικο για όλο το σετάκι αξίζουν και με το παραπάνω... για την Flyee ακούω μόνο καλά πράγματα από χρήστες (airsoft).. έχουν πλήρες γκάμα από vest, rigs κτλ σε αποχρώσεις : OD,CB,DE,ACU,κτλ,κτλ...

αν και η ποιότητα τους είναι αρκετά καλές , το ίδιο είναι και οι τιμές τους.. να αναφέρω επίσης ότι τα προιόντα της Pantac έχουν θεαθεί να χρησιμοποιούνται από PMCs..

mirrage

Dadias