ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 7-2-10

Ξεκίνησε από ZINJA, 04 Φεβ 2010, 14:43:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horus

enemies..we need more enemies!!

SaTuRn

Papis

ZINJA

Παράθεση από: salamine153 στις  04 Φεβ 2010, 23:16:30 ΜΜ
Ευχαριστω μεγαλε Μελα, τωρα ξερω πας και δεν σας βρηκα την αλλη φορα...Και να δεις που ειχα παρει το σωστο δρομο στην αρχη.....
Τα Ζομπι ειναι πραγματικα μια υπεροχη ιδεα - αυτα ομως απλα θα βγαινουν τελειως οταν θα τα πετυχαινουμε;

καλε μου φιλε θα ξανακανουν ρισπον και θα ξαναπεζουν!μεχρι [που να μεινει ενας και μοναδικος απο τις δυο ομαδες!και αυτο πανω στη μια ωρα παιχνιδιου!αρα οποιος ζηση απο τα ζομπι! ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

asimazeftos

Διορθώνω μαζί με μένα +1 άτομο ακόμα :).
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

H.A.F

Eagle

Μέσα κι εγώ, θα απαντήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας, πολύ καλή ιδέα για το παιχνίδι που θα πεκτεί, μιας που είναι και απόκριες θα έχει και χαβαλέ με τις μάσκες  ;D ;D

SAPPER

Είναι και δίπλα το νεκροταφείο και έρχεται κουτί ιδίως για νυχτερινό  ;D ;D ;D

kukuras7

Παράθεση από: ZINJA στις  05 Φεβ 2010, 17:45:05 ΜΜ
καλε μου φιλε θα ξανακανουν ρισπον και θα ξαναπεζουν!μεχρι [που να μεινει ενας και μοναδικος απο τις δυο ομαδες!και αυτο πανω στη μια ωρα παιχνιδιου!αρα οποιος ζηση απο τα ζομπι! ;D ;D ;D ;D
Μαλλον ο πιο campερης  ;D ;D ;D ;D ;D ΜΕΣΑΑΑ ΚΑΙ ΓΩ!!

pit k

paloukilook

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: kukuras7 στις  05 Φεβ 2010, 19:31:48 ΜΜ
Μαλλον ο πιο campερης  ;D ;D ;D ;D ;D ΜΕΣΑΑΑ ΚΑΙ ΓΩ!!
θανατος στους καμπερηδες δια δημοσιου bbβολισμου!!! ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Bb1

Μέσα και γώ παιδιά. Τα zombie θα βγαίνουν μόνο με head shot? :) :) :)

Eagle

Τα ζόμπι επίσης θα μπορούν να δαγκώνουν κι ολας....πραγματικά όμως θα υπάρχουν καμπέρηδες για να μν γίνει κανείς ζόμπι   :P :P

nomad78

Dtq

Να ταμπουρωθεί κάποιος λίγο έξω από το respawn και να σκοτώνει τα ζόμπι πριν προλάβουν να κάπουν τίποτα!  :P :P :P
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ΓΙΩΡΓΟΣ Α

μεσα και εγω μαζι με εναν ακομη (συνολο 2)εκτος απροοπτου τα λεμε στο πεδιο :) :)

Emperor

Μέσα:

-Emperor
-Doctor
-Wildweasel
-Eagle
-Astor
-Artcrime

Zombiefest!!!!!!!!!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

astor

"Καλός ηγέτης είναι αυτός που κερδίζει τη μάχη χωρίς πόλεμο"