ΠΟΛΕΜΙΚΕς ΤΕΧΝΕς!

Ξεκίνησε από ZINJA, 30 Οκτ 2009, 20:52:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Laetius

δυτικη ξιφομαχια (προτιμω τα στιλετα ) ,τοξοβολια ,και απο hand to hand  κατι λιγα απο αμερικανικο cqc  και κινεζικο οτι εχω μαθει απο video εκμαθησης  μαζι με τον ballian  ολα αυτα  και απο μικρες ηλικιες ....

Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Hornet

Ενδιαφερομαι για TAI CHI αλλα σχολη στην ελλαδα δεν εχω βρει....Πρεπει να μεταναστευσω στο Θιβετ γ@μωτο ;D ;D ;D ;D
you'll fire your musket but l'll run you through...

paloukilook

3 χρονια muay thai εχω σταματισει 1χρονο τωρα μπας κ βρω κανενα καλο δασκαλο wing tsun αλλα αδικα οποτε παλι muay thai..

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: giorgosm15a4 στις  08 Φεβ 2010, 21:25:20 ΜΜ
3 χρονια muay thai εχω σταματισει 1χρονο τωρα μπας κ βρω κανενα καλο δασκαλο wing tsun αλλα αδικα οποτε παλι muay thai..
μια χαρα εισαι,το muai tai ειναι ωραιο αθλημα και εχει φυσικη κατασταση,το win tsun παλι απο φυσικη κατασταση μηδεν και δεν ειναι αθλημα...κι εγω αν δεν ειχα τρελα με την πυγμαχια και μου αρεσαν τα ποδια θα επαιζα tai..ramon decker και τελειωσε!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

asimazeftos

TAE KWON DO 10 χρόνια κατεβαινα σε αγώνες.τώρα έχω σταματήσει
2 χρόνια λόγο δουλειάς.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

paloukilook

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  09 Φεβ 2010, 03:11:03 ΠΜ
μια χαρα εισαι,το muai tai ειναι ωραιο αθλημα και εχει φυσικη κατασταση,το win tsun παλι απο φυσικη κατασταση μηδεν και δεν ειναι αθλημα...κι εγω αν δεν ειχα τρελα με την πυγμαχια και μου αρεσαν τα ποδια θα επαιζα tai..ramon decker και τελειωσε!
Εεεεετσι Ramón τα σπάει είχε έρθει κ Ελλάδα για σεμινάρια...το wing tsun  έχει πολύ φυσική κατάσταση κ αυτό αρκεί να βρεις σωστό δάσκαλο κ δυστυχώς στην Αθήνα δεν υπάρχει κ σωστά λες δεν είναι άθλημα είναι τρόπος ζωής, επιβιώσεις όπως κ το παραδοσιακό Thai

Aeronflame

wing tsun Εδω και ένα χρόνο... 8)
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

Jocker

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

paloukilook

Παράθεση από: vagelaras221 στις  12 Φεβ 2010, 18:58:34 ΜΜ
wing tsun Εδω και ένα χρόνο... 8)
που κανεις wing tsun???εδω στην αθηνα?

Maleficus

Aeronflame

Παράθεση από: giorgosm15a4 στις  12 Φεβ 2010, 19:22:29 ΜΜ
που κανεις wing tsun???εδω στην αθηνα?

Όχι φίλε μου Θεσσαλονικη μένω!! ;)
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

paloukilook

μια χαρα εισαι.. εκει ξερω εχει ενα καλο δασκαλο..sorry  για το off topic