Παρουσίαση WE M4 by geoarv

Ξεκίνησε από geoairsoft, 22 Μαρ 2010, 20:34:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

geoairsoft

Αυτό είναι το WE M4 μετά απο τις μετατροπές που του έκανα.

Το βασικό part list είναι το παρακάτω:

- WE M4 GBB A1 AWSS CO2 version
- Madbull Noveske Free Float Handguard Rail 10
- Magpul PTS MOE Grip for WA GBB Rifle ( DE )
- Magpul PTS MOE Stock ( DE )
- Magpul XTM Rail Panels
- G&P Troy Style BUIS Set ( B / Sand )
- HurricanE 556 Holosight (Auto Adjust Version)
- Tokyo Marui Pro-Silencer Short Type with adaptor
- RA Tech NPAS Kit (fps adjuster)
- Custom hopup system
- Various PMC CNC internal parts που αντικαθιστούν τα "απλά" της WE

Ranger

Είσαι Γίγαντας .Το εν λόγω Μ4 είναι απίστευτα ρεαλιστικό και κλασσικά όμορφο με λίγα λόγια σε ζιλεύω :'(
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

JIM-ETA

Maleficus

μπορεις να μας δωσεις το συνολικο κοστος?

Nikolai

Βολευουν η γεμιστηρες με τισ αμπολες ή καλιτερα με αεριο  ??

geoairsoft

Παράθεση από: Maleficus στις  25 Μαρ 2010, 20:48:23 ΜΜ
μπορεις να μας δωσεις το συνολικο κοστος?

Αστείο είναι αυτό φίλτατέ μου? :) Πολλά... τόσα που δεν θέλω να θυμάμαι...
Υπολόγισε μαζί με γεμιστήρες πάνω απο 1Κ

Παράθεση από: Nikolai στις  26 Μαρ 2010, 00:39:21 ΠΜ
Βολευουν η γεμιστηρες με τισ αμπολες ή καλιτερα με αεριο  ??
Δέν το συζητώ κάν για αερίου γεμιστήρες, με το CO2 είσαι και ΠΟΛΥ πιο σταθερός σε fps είτε κάνει ζέστη είτε κάνει κρύο αλλά και τραγικά βολικό να έχεις φιαλάκια CO2 και όχι τις γκουμούτσες τα αέρια.

mirrage

Όμως όταν ρίχνεις καά ριπάς πέφτει η απόδοση.
Σωστά?Συν αυτό δημιουργείται και υγρασία.
Το δοκίμασες τώρα που είναι υγρός ο καιρός σε
κατά ριπάς?

Ripper

Αν και δεν ειμαι fan των Μ4, θεωρω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα!!!

γιατι δεν αντικαθιστας το Co2 με αερα?
Ο αερας δεν εχει την καλυτερη συμπεριφορα απ' ολα???

geoairsoft

Το αέριο είναι υποδιέστερο του CO2 παιδιά σε όλους τους τομείς με ότι δοκιμές και να έχω κάνει.
Έχω και γεμιστήρα αερίου πέρα απο CO2 και το συγκεκριμένο όπλο είναι το μοναδικό (όπως και όλα της WE) που μπορούν να ρίξουν και με τα δύο είδη αερίου.
Η απόδοση στο auto πέφτει μόνο κατα τις τελευταίες βολές (λίγο πριν αδιάσει το φιαλάκι CO2 και ποτέ λόγω θερμοκρασίας. Βέβαια όταν παίζεις με real-cap 32 bb's στη γεμιστήρα πίστεψέ με δεν θα ρίξεις auto όσο συχνά φαντάζεσε αλλά και πάλι θα είναι μια απλή ριπή 4-5 bb's
Με το GBB πλέον αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού ριζικά.

queef

Δεν μίλησε για αέριο αλλά για αέρα.Λογικά κάποια μοντίφα με ΗΡΑ μπορεί να γίνει αλλά θέλει πολύ R&D.

JIM-ETA

Πανέμορφο κυριολεκτικά το όπλο σου , χαλάλι ο κόπος σου να το φτιάξεις και τα έξοδα.Και  να σε ρωτήσω από πλευράς οικονομικού οι αμπούλες πόσο κρατάνε και πόσα bb's στο σύνολο ρίχνουν πρίν τελειώσουν οριστικά.Και πάλι μπράβο σου φίλε μου.

geoairsoft

Παράθεση από: queef στις  27 Μαρ 2010, 16:13:05 ΜΜ
Δεν μίλησε για αέριο αλλά για αέρα.Λογικά κάποια μοντίφα με ΗΡΑ μπορεί να γίνει αλλά θέλει πολύ R&D.

Χαχα σωστός αλλά όποιος θέλει αέρα παίζει paintball γιαυτό δεν επεκτείνομαι παραπάνω στα περί αέρα.
Πάντως σε ότι έχει να κάνει με δυσκολία το πίο ζόρικο είναι να παίζει κάτι με CO2 λόγω πιέσεων και αυτό παίζει :)

Παράθεση από: JIM-ETA στις  27 Μαρ 2010, 17:57:07 ΜΜ
Πανέμορφο κυριολεκτικά το όπλο σου , χαλάλι ο κόπος σου να το φτιάξεις και τα έξοδα.Και  να σε ρωτήσω από πλευράς οικονομικού οι αμπούλες πόσο κρατάνε και πόσα bb's στο σύνολο ρίχνουν πρίν τελειώσουν οριστικά.Και πάλι μπράβο σου φίλε μου.

Επειδή έχω ρυθμιστικό πίεσης όταν παίζω με κάτω απο 400 μου βγάζει η μία αμπούλα 2-2,5 γεμίσματα, όταν παίζει full fps (475-500) δηλαδή όπως το παίρνεις "μαμά" βγάζει 1-1,5, λογικά με κάτω απο 350 θα βγάλει 3 άνετα. (Κάθε γεμιστήρα πέρνει 32 ββ's)

JIM-ETA

να είσαι καλά για τις επιπλέον πληροφορίες που μας δίνεις ,και φυσικά από αληθοφάνεια  πρέπει σκίζει.Από φθορές και τέτοια λογικά σαν όπλο δεν πρέπει να έχει στα κινούμενα μέρη του έτσι;δηλαδή αν κάποιος αποφασίσει να πάει στα αερίου όπως είχες πεί δεν ξαναγυρνάει στα ηλεκτρικά;

mirrage

Δημήτρη μυρίζει  από χιλιόμετρα το ψήσιμο σου..... ;D ;D ;D

SAPPER

Ωραίος ο geoarv !!!
Για άλλη μια φορά έγραψες Γιώργο  :)

Airsoft-melisa

Πως το εκανες  ετσι το οπλακι.Τα χαλια του εχει  :'(

geoairsoft

Παράθεση από: Airsoft-melisa στις  09 Φεβ 2010, 15:23:19 ΜΜ
Πως το εκανες  ετσι το οπλακι.Τα χαλια του εχει  :'(
Δεν πειράζει φίλε μου, περι ορέξεως... :)

ghost-71

Παράθεση από: geoarv στις  28 Μαρ 2010, 09:18:45 ΠΜ

Χαχα σωστός αλλά όποιος θέλει αέρα παίζει paintball γιαυτό δεν επεκτείνομαι παραπάνω στα περί αέρα.
Πάντως σε ότι έχει να κάνει με δυσκολία το πίο ζόρικο είναι να παίζει κάτι με CO2 λόγω πιέσεων και αυτό παίζει :)

Επειδή έχω ρυθμιστικό πίεσης όταν παίζω με κάτω απο 400 μου βγάζει η μία αμπούλα 2-2,5 γεμίσματα, όταν παίζει full fps (475-500) δηλαδή όπως το παίρνεις "μαμά" βγάζει 1-1,5, λογικά με κάτω απο 350 θα βγάλει 3 άνετα. (Κάθε γεμιστήρα πέρνει 32 ββ's)

όταν λες  πώς έχεις ρυθμιστικό πίεσης, τη ακριβώς είναι αυτό . γιατί με ενδιαφέρει  πολύ..

griffin23

Παράθεση από: geoarv στις  28 Μαρ 2010, 09:18:45 ΠΜ

Χάχα σωστός αλλά όποιος θέλει αέρα παίζει paintball γιαυτό δεν επεκτείνομαι παραπάνω στα περί αέρα.
Πάντως σε ότι έχει να κάνει με δυσκολία το πιο ζόρικο είναι να παίζει κάτι με CO2 λόγω πιέσεων και αυτό παίζει :)

ο αέρας θα ήταν ιδανικός και δεν συγκρίνεται σε σταθερότητα αλλά στην σωστή συντήρηση οποιουδήποτε μηχανισμού ( σταθερή θερμοκρασία και πίεση λόγο regulator ). Δυστυχώς όμως θα έπρεπε να έχει κάθε γεμιστήρας regulator για σταθερή πίεση κάτι το οποίο θα ανέβαζε το ήδη υψηλό ( σε σχέση με τα των aeg ) κόστος τον γεμιστήρων ενός GBB.

Billy-eldyk

Είναι απίστευτα ρεαλιστικό πολύ καλή δουλεία  8)
Never In The Right Order