καλώς σας βρήκα και ερώτηση

Ξεκίνησε από ergaleio, 25 Μαρ 2010, 14:53:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ergaleio

Καλήσπερα κ καλώς σας βρήκα μιας και αυτό είναι το πρώτο μ post.
Νέος στο άθλημα και έβαλα στο μάτι το http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=656.Δε θέλω να ξεφύγω πολύ απ αυτή τη τιμή γι αυτό κ σκέφτομαι για κινέζικο και επίσης το προτιμώ μεταλικό (κ αν κατάλαβα καλά η ΤΜ δεν βγάζει μεταλικά,σωστά?)
Θα παρακαλούσα λοιπόν εσάς τους πίο έμπειρους κ πιθανόν κατοχους του σιγκεκρημένου μοντέλου να μου πέιτε γνώμες.
Μήπως προτείνετε καμιά αλλη Κινέζικη μάρκα(για μεταλικό μοντέλο)?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για το που μπαίνει η μπαταρία σε αυτό το μοντέλο.
Και κάτι τελευταίο,το κοντάκι λογικά μετά απο κάποιο καιρο θα αρχήσει να "παίζει",γίνετε κάτι με αυτό το πρόβλημα?
Συγνώμη αν κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις.
Ευχαρηστώ εκ των προτέρων.

Horus

καλησπερα φιλε  :)

εγω θα σου προτεινα ενα JG. απο τις κινεζικες, μαλλον φτιαχνουν τα καλυτερα Μ4.
θα σου προτεινα επισης να παρεις το πλαστικο αφου τα χρηματα ειναι ενα θεμα. επισης νομιζω οτι τα 220 του full metal JG ειναι πολλα, αφου με 200 μπορεις να παρεις ενα G&G που ειναι πολυ ποιοτικο οπλακι.

το full metal dboys που κοιτας το μονο παραπανω που θα σου δωσει ειναι βαρος! το πλαστικο JG εχει μεταλικο ενισχυμενο gearbox κ γενικα ειναι αρκετα στιβαρο. δεν τιθεται δηλαδη θεμα αντοχης στο πλαστικο. αν τωρα φοβασαι οτι θα σου πεσει κ θα σπασει, η λυση σου ονομαζεται αορτηρας κ κοστιζει 7 ευροπουλα  :)

οσον αφορα το τζογο που λες, εχω να σου πω οτι το  JG εχει ενα ελαχιστο τζογο στο κοντακι κ παρολο που ειναι πλαστικο δεν τριζει τιποτα. ο τζογος ειναι μεταξυ πλαστικου κοντακιου κ του ατσαλινου σωληνα, οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτως απο το να το αλλαξεις με κατι πιο ποιοτικο (αρα κ καλυτερη εφαρμογη)..

ελπιζω να βοηθησα λιγο  :)

enemies..we need more enemies!!

ergaleio

Οχ!!!! τώρα με μπέρδεψες.
Απ ότι κατάλαβα δηλαδή τα DBoys έχουν πλαστικά γραναζάκια ε?
Έχω ένα κόλιμα με το μέταλο οπότε το ξεχνάω το DBoys.
Το κόλιμά μου όμως ισχύει και για τον κορμό του AEG τον οποίο τον θέλω και αυτόν μεταλικό.
Αν πάω σε JG (μέταλο,220Ε) μήπως μπορώ να πάρω κανά ιαπονέζικο,ταιβανέζικο (με μεταλικο κορμό πάντα) τί επιλογες έχω?
Επίσης,έπεσε το μάτι μου στο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1160.Αυτό τί λέει είναι μεταλικό?το blowback? μήπως έιναι ευαίσθητα και βγάζουν τίποτα προβλήματα αυτά με blowback?

Τα φώτα σας παρακαλώ.

ΥΓ.Horus ευχαρηστώ για τις χρήσημες κ εγκαιρες συμβουλές σου.

Horus

νομιζω οτι τα γραναζια ειναι μεταλικα σε ολα τα οπλα. η διαφορα ειναι στο ποσο στιβαρο ειναι το gearbox τους.
αν θες οποσδοιποτε full metal body, αναγκαστικα πας σε dboys ή agm σε αυτα τα λεφτα. (προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο)
αν ανεβασεις το budget σου στα 200, νομιζω δεν θα βρεις καλυτερο απο το G&G GR16!!
enemies..we need more enemies!!

Laetius

Παράθεση από: Horus στις  26 Μαρ 2010, 12:39:47 ΜΜ

αν ανεβασεις το budget σου στα 200, νομιζω δεν θα βρεις καλυτερο απο το G&G GR16!!

+1
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

ergaleio

Q