Για την προαγωγη ρε γαμωτο!!

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 19 Μαρ 2010, 19:54:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Πιστευετε οτι καπιοι γραφουν σε διαφορα θεματα του forum μονο για να παρουν την προαγωγη τους

ΝΑΙ
23 (65.7%)
ΟΧΙ
8 (22.9%)
ΑΛΛΟ
4 (11.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 31

Η ψηφοφορία έληξε: 18 Φεβ 2010, 19:54:04 ΜΜ

Frostmeister

Πιστευω πως ισχυει το θεμα με το postαρισμα για το βαθμο, και το βρισκω εντελως ανουσιο.
Αλλα, και απο την αλλη, αν καποιος δεν εχει τιποτα, μα τιποτα να κανει στη ζωη του, ειναι και αυτο μια ασχολια.
Μην το παρετε ειρωνικα ή επιθετικα, το εννοω κυριολεκτικα, μπορει να συμβει και αυτο.
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

Laetius

Καλησπέρα σε όλους .Οσο αναφορά τους βαθμούς στο forum δεν θα έλεγα ότι ενδιαφέρομαι .Τωρα αν άλλοι θέλουν να ανεβάσουν το βαθμό τους και σπαμάρουν ,πιστεύω την απάντηση την έδωσε ο skotostras . Οποιος θέλει βαθμό και  κάνει ουσιαστικά post μπράβο του και ας του στείλουμε και γαλονακι(πλακίτσα ε) αν από την άλλη λέει ότι να ναι αναφορά στο συντονιστή και όλα καλά όλα ανθηρά όπως λέει και ο βουτσάς :P
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Maleficus

Παράθεση από: Dadias στις  24 Μαρ 2010, 13:10:56 ΜΜ
προσωπικά δεν με νοιάζει αν θα λέει πάνω από τον (και καλά) βαθμό μου "Αντισυνταγματάρχης" είτε "Έχω σαπίσει εδώ μέσα"

Τέλος, να πώ ότι όπως όλοι ξέρουμε υπάρχει και το chat , πριν 1 - 1 1/2 χρόνο (αν θυμάμαι καλά) δεν το είχαμε.. και σε μερικά post γινότανε χαμός..

εχω να κανο offline εδω και ενα μηνα
εχθες εκανα διοτι ηθελε να κανει εργασια ο αδερφος μου ....he he

δεν μου εμφανιζει το chat (τρεχω απο Safari δεν ξερω αν φταιει αυτο...)

@Εκδρομος
αμα μου ελεγε εμενα κατι τετοιο θα του ειχα σπασει τα δοντια στο πεζοδρομιο!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
οσον αφορα το οτι αναφερεσαι στην ηλικια εγω ειμαι υπερ στο να μην μπορει καποιος να την αποκρυψει
δεν μπορουμε να εχουμε το καθενα εδω μεσα να λεει για πατεραδες και οτι τρεχουμε να κανουμε παρατηρησεις για @@ λογους