25-1-2009 woodland -EDIT-

Ξεκίνησε από akis, 20 Μαρ 2009, 21:13:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

lipon osoi dilosate dilosate , osoi er8oun k den ine stin lista ton simetoxon apla 8a perimenoun ,eos otou teliosoume to senario k meta opoios exi kouragio 8a mpori na pexi mazi tous, euxaristo apantes simetexontes.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
WARLORDS

CostasV

Αν και μπόλικη η βροχούλα τελικά έδωσε μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι... Εγώ προσωπικά αν και βουτηγμένος στην λάσπη το ευχαριστήθηκα....
Η μπαταρία να μην με άφηνε στην μέση και θα ήταν ακόμα καλύτερα  :)

Δεν πιστεύω να βραχηκατε?
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

DCat1980

oxi den ebre3e nta3i, molis mpika sto spiti stamatise na brexei.
Kill Me

akis

euxaristo apantes parontes gia tin simetoxi tous , elpizo na min arostisate, 8a xaro na sas do k sto epomeno paixnidi , isos se neo paidio 8a enimero8ite mesa stin eudomada.
WARLORDS

RAMIREZ

δυστιχώς λόγω ασθένειας του μπέμπη μου δεν ήταν δυνατό να έρθω.Ζήλεψα πολύ την κατάσταση με την βροχή και ελπίζω στο επόμενο σαββατοκύριακο.

Falcon

BRAVO στον διοργανωτη μας, Ακη για το χθεσινο παιχνιδι. Ηταν τελειο παντα τετοια να 'χουμε!!

Υ.Γ. Δε νομιζω να σας πειραξε λιγη βροχουλα, δε φοβουνται η καταδρομεις τη βροχη!!!!!  ;D

Harryes

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο CostasV  για την βοήθεια που μου έδωσε με την μπαταρία, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ  κάποιον συμπαίκτη όπως βοήθησε αυτός εμένα ώστε να συμμετάσχω στο πρώτο μου παιχνίδι.
Ευχαριστώ πολύ!!!

CostasV

Eεεε... χμμμμ.... οκ.... ναι..... μάλλον κάποιον άλλον θα λες αλλά δεν πειράζει... Δέν κάνει τίποτα! κυριολεκτικά.... Σημασία έχει να ευχαριστήθηκες το παιχνίδι.
Τώρα όποιος και να στην έδωσε με καλή καρδιά θα στην έδωσε   ;D
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Harryes

;D
οκ ευχαριστώ τον φίλο που με βοήθησε! τα λέμε στο επόμενο παιχνίδι ..