GRENADE LAUNCERS vs GRENADE

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 01 Δεκ 2009, 14:43:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ (αιτολογιστε)

GRENADE LAUNCER
13 (68.4%)
GRENADE
6 (31.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 17

Ιστιμπεη

Ποιο προτιματε και γιατι

Ozymandias

Τι ακυρη ψηφοφορια ειναι αυτη;  ??? ??? ???
Καμμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο, και η χρηση τους ειναι εντελως διαφορετικη

Noob

όντως.. εγω πάντος ψήφισα χειροβομβίδα λόγω διασποράς
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Ιστιμπεη

Tην δημιουργησα γιατι στο προηγουμενο θεμα που δημιουργησα που ειναι
για το G36-R.I.S. αφου απαντησατε ωραια και καλα, μετα αρχισατε τα off-topic και αναλυατε ποιο παο τα δυο ειναι το πιο χρησιμο. ΟΚ? Αν δεν
με πιστευετε οριστε:  http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1669.0.html  προχοριστε προς το τελος της σελιδας και στην επομενη
και δειτε.

Ozymandias

Δεκτον, mon ami.....αλλα γιατι η ψηφοφορια;

Ασε τον τιτλο ως εχει, μια χαρα ειναι και ο καθενας γραφει την γνωμη του......

Πραγματικα με ενοχλουν οι ψηφοφοριες για ασχετα μεταξυ τους πραγματα

M1911

Maleficus

grenade διοτι παιρνει και φαλτσο :) :D ;D

Falcon

Εμενα μου αρεσουν και τα 2. Γιατι πρεπει να ψηφιζεται το καλυτερο? Αφου το καθενα εχει διαφορετικη χρηση.
Οι εκτοξευτηρες οβιδων εχουν φτιαχτει για να καλυψουν το κενο μεταξυ χειροβομβιδων κι ολμων.

skotostras

Παράθεση από: Falcon στις  14 Μαρ 2010, 12:47:36 ΜΜ
Γιατι πρεπει να ψηφιζεται το καλυτερο? Αφου το καθενα εχει διαφορετικη χρηση.

μα δεν ψηφηζουμε για το καλητερο, αλλά για το τι προτιμαμε  :P
και εγω και τα 2.

Gus

Παράθεση από: Falcon στις  14 Μαρ 2010, 12:47:36 ΜΜ
Εμενα μου αρεσουν και τα 2. Γιατι πρεπει να ψηφιζεται το καλυτερο? Αφου το καθενα εχει διαφορετικη χρηση.
Οι εκτοξευτηρες οβιδων εχουν φτιαχτει για να καλυψουν το κενο μεταξυ χειροβομβιδων κι ολμων.

Συμφωνω! Και τα δυο εχουν τη χρησιμοτητα τους... Π.χ. για εκκαθαριση δωματιου η χειροβομβιδα ειναι οτι πρεπει, ενω για ανοιχτο χωρο το βομβιδοβολο ειναι αρκετα πιο χρησιμο! Ολα αυτα στα πλαισια του airsoft, καθως στη πραγματικοτητα αυτα τα δυο ειναι πολυ πιο απαραιτητα και καθοριστικα στις αναλογες περιπτωσεις!

Falcon

Παράθεση από: skotostras στις  18 Μαρ 2010, 01:08:13 ΠΜ
μα δεν ψηφηζουμε για το καλητερο, αλλά για το τι προτιμαμε  :P
και εγω και τα 2.

Ο παιχτης απο πανω γραφει " GRENADE LAUNCHERS VS GRENADES ". Αυτο δινει την εντυπωση : << παιδια πιο ειναι το καλυτερο ? >>
Αφου ειναι ετσι οπως το λες, τοτε θα'πρεπε να λεει GRENADE LAUNCHERS OR GRENADES...
Και παλι, μη εγκυρη ψηφοφορια. Οι χειροβομβιδες εχουν φτιαχτει για συγκεκριμενους σκοπους - Δε προκειται να πεταξεις τη χειροβομβιδα στα 60 μετρα, και τα βομβιδοβολα για καποια αποσταση - δε θα πλησιασεις στο παραθυρο εξω απ'το κτιριο για να εκτοξευσεις την οβιδα μεσα...  ;)
Ασχετα του τι προτιμα καποιος απ' τα 2, ο ρολος του καθενος δεν αλλαζει.

assassin...

Εγω προτιμω τον εκτοξευτη διοτι μπορεις να ξαναριξεις συντομα μιας και θα αλλαξεις οβιδα και εκτοξευονται πολυ περισσοτερες μπιλιες ενω τη χειροβομβιδα μπορει και να την χασεις (ή μερικα μερη της αν δεν ειναι η απλη) αλλα μπορεις να πετυχεις καποιον που βρισκεται πισω απο ενα τοιχο πετωντας την, κατι που δε μπορεις να κανεις με τον εκτοξευτη. Παρολα αυτα τα πλεονεκτηματα γερνουν προς τον εκτοξευτη οβιδων για μενα