μεσος ορος αποστασης βολιδας

Ξεκίνησε από assassin..., 17 Μαρ 2010, 14:54:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

assassin...

Απνια, πυροβολας με ενα αυτοματο AEG 140αρι ελατηριο. Σε ποσα μετρα θα "σκοτωσεις το ελαφι" (που φτανει δηλαδη η bb)

queef

Αν ρίξεις με 45μοίρες κλίση μπορεί κι 100.
Εσύ θες να μάθεις το μέγιστο ή το ωφέλιμο βεληνεκές;Γιατί μπορείς να τερματίσεις το hop up και η μπίλια να πάει σαν καρδιογράφημα,αλλά θα πάει πιο μακριά.

assassin...

Εξηγησε τι εννοεις <ωφελιμο>. Εννοω βλεπεις καποιον και δε θα κατσεις να σκεφτεις κλιση και τα λοιπα, ευθεια βολη δηλαδη

queef

Για να πάει όπου σημαδεύεις 35-40μέτρα.
Μέγιστο βεληνεκές είναι μέχρι που πάει το βλήμα.
Δραστικό μέχρι εκεί που πάει και προκαλεί ζημιά.
Ωφέλιμο τόσο ώστε να μπορείς να πετυχαίνεις τον στόχο σου με τα σκοπευτικά σε απλά ελληνικά ;)

assassin...

Εχω ενα sportline και ενα κινεζικο και κανενα δε φτανει τοσο, το πολυ μεχρι τα 20 φτανουν μη σου πω αρκετα λιγοτερο. Μαλιστα στο ενα εχω βαλει 140αρι ελατηριο (θα μου πεις αυτο δε σημαινει απαραιτητα και αυξηση αποστασης BB) και δε πιστευω οτι φταινε οι κατηγριες των AEGs. Εσυ ας πουμε τι AEG εχεις αν επιτρεπεται και που φτανει και με τι πειραγματα;

queef

Αυτή τη στιγμή έχω ένα G&G κι ένα VFC.Αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου CYMA,DBOYS,JG,AGM κ.α. και όλα φτάναν τα 40μ.
Φαντάζομαι ότι ξέρεις τη χρήση του hop up.
Σε κάθε περίπτωση μια αλλαγή hop up και κάννης με μια στενότερη θα βοηθήσει τόσο στην απόσταση όσο και στη συγκέντρωση των ΒΒς.

assassin...

ναι εχω επιγνωση του θεματος αλλα η αυξανεται κατα 2-3 μετρα αν το αυξησω και αλλο ε μετα παιρνει κλιση προς τα πανω αρκετη και φευγει απο το στοχο. Λες να φταιει το hop up επειδη ειναι κινεζικο, εχω ακουσει διαφορα για αυτο το λεω αλλα και παλι τι διαφορετικο εχει απο ενα γιαπονεζικο

queef

Γενικά κατώτερη ποιότητα.Απο κακής ποιότητας λάστιχο μέχρι οτιδήποτε.Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με την απόδοση του AEG σου άλλαξε μια κάνη κι ένα hop up και με 40-50€ θα δεις τρλή διαφορά.

assassin...

Οσο αναφορα την καννη τι θα γινει αμα την μακρυνω;

αστο βρηκα την απαντηση σε ενα αλλο νημα ευχαριστω πολυ παντως