Μελλοντικά παιχνίδια με θέμα τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ξεκίνησε από XARAMADAS, 09 Ιουλ 2009, 00:49:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Νέαρχος

Για να αποφύγουμε τον "εμφύλιο" θα απαρνηθώ το Panzergrenadier DNA μου  :'( (για λίγο) και θα φορέσω τα φτερά των Screaming Eagles της 101st.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει παραγγελία δύο στολών Μ42 Para Reinforced (η δεύτερη είναι για ένα φίλο μου που δηλώνει παρών και αυτός).

Οι σύμμαχοι μας Άγγλοι (Giokrik) δεν είναι πια μόνοι!!!

Η D-Day πλησιάζει.

"CURRAHEE - 3 Miles up, 3 Miles down".

Giokrik

Παράθεση από: Νέαρχος στις  17 Δεκ 2009, 23:21:06 ΜΜ
Για να αποφύγουμε τον "εμφύλιο" θα απαρνηθώ το Panzergrenadier DNA μου  :'( (για λίγο) και θα φορέσω τα φτερά των Screaming Eagles της 101st.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει παραγγελία δύο στολών Μ42 Para Reinforced (η δεύτερη είναι για ένα φίλο μου που δηλώνει παρών και αυτός).

Η D-Day πλησιάζει.

Band of Brothers Theme (Tribute to our Allies)
;)

Tribute to Allied Soldiers (WWII)  :)

Uploaded with ImageShack.us

jumbo

Παράθεση από: Νέαρχος στις  17 Δεκ 2009, 23:21:06 ΜΜ

Η D-Day πλησιάζει.

σας περιμενουμε με χαρα στην ακτη << ομαχα>> αγορια.. ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Giokrik

Έλα να μαζευόμαστε οι σύμμαχοι :)!
Καλά όλοι ΜΡ40 και KAR πήρατε; ???
Υπάρχουν τα Sten και τα Thompson! ;)
Εγώ σε πρώτη φάση μαζεύω χρήματα για British paratrooper kit (Red Devils-Arnhem Knights) και μετά λέω να ψαχτώ για 101st Airborn ;D

ROOKIEJO

Παράθεση από: Giokrik στις  19 Δεκ 2009, 11:35:18 ΠΜ
Έλα να μαζευόμαστε οι σύμμαχοι :)!
Καλά όλοι ΜΡ40 και KAR πήρατε; ???
Υπάρχουν τα Sten και τα Thompson! ;)
Εγώ σε πρώτη φάση μαζεύω χρήματα για British paratrooper kit (Red Devils-Arnhem Knights) και μετά λέω να ψαχτώ για 101st Airborn ;D
και απο αυτα εχουμε αλλα οπως ειπε και ο τσωρτσιλ "ζω γιατι οι γερμανοι φτιαχνουν γαμω τα οπλα "

jumbo

φιλοι μου κατεφθασε το BAR-10 σε VFC....οποιος προλαβει τον κυριο ειδε.... ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ROOKIEJO

Παράθεση από: jumbo στις  15 Μαρ 2010, 18:11:46 ΜΜ
φιλοι μου κατεφθασε το BAR-10 σε VFC....οποιος προλαβει τον κυριο ειδε.... ;D ;D
απο την συγκινηση τα εχασες :D :D :D :D .σκετο bar ειναι,η bar 1918
το bar-10 ειναι σνιπερ

Laetius

Kαλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βρει καποιος στολή ρώσου  sniper ή βρετανού στρατιώτη. Kαι από όπλα τα moisin -nagant 1891 ή ppsh-41 ευχαριστώ
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

XARAMADAS

Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

jumbo

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  15 Μαρ 2010, 19:14:07 ΜΜ
απο την συγκινηση τα εχασες :D :D :D :D .σκετο bar ειναι,η bar 1918
το bar-10 ειναι σνιπερ
σωστος.... παντως μαλλον συγκινηθηκα απο το κοστος.... :'( :'( ;D ;D ;D

MATeous

καλημερα κυριοι ! το θεμα β!ππ για παιχνιδια ειναι πολυ καλο. ειμαι νεος στο αθλημα αλλα παλιος στην ηλικια . δεν πιστευω να ειμαι προβλημα.εχω παρει ενα mp40 και θα ηθελα πολυ να παιξουμε τετοια σεναρια.οποτε κανονιστη ειμαι μεσα.παντως εχουμε πολλοι ιδια ενδιαφεροντα και μου αρεσει! συγνωμη για τα λαθη μου. ευχαριστω.

Giokrik

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το site :  www.ww2airsoft.org.uk/index.html
και συγγνώμη αν έχει ξαναποσταριστεί.

MATeous

ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου φίλε xaramada.

jumbo

ψηνεται σεναριο ΒΠΠ.... ;D αναμεινατε συντονισμενοι... ;D ;D

ROOKIEJO

Siegfried

Παιδιά ελπίζω όλοι να είστε καλά. Εχώ γενικώς εξαφανιστεί λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων αλλά ελπίζω να σας ξαναδώ στα πεδία των μαχών σύντομα. Θυμάμαι που ο Roookiejo είχε προαναγγείλει προφορικά από το Φθινόπωρο σενάριο με θέμα τη Μάχη των Οχυρών το οποίο ήταν να διεξαχθεί τον Απρίλιο (quite appropriately). Ελπίζω κάτι να σκαρωθεί.

ROOKIEJO

σκαρωνεται αλλα μετα τις 15 04 ελευσινα εκτος απροοπτου.
αλλα ειναι νωρις ακομα να ανακοινωθει και δυστηχως αργα για να συμπεσει με το ιστορικο γεγονος

fatboy

σκεφτειτε και τους παικτες εκτος αθηνας,  οποιος το κανονιζει ας δωσει περιθωριο τουλαχιστον ενος μηνα γιανα μπορεσουμε να παραβρεθουμε ολοι

jumbo

Εμ.......ναι.............θα παρατεινω λιγο την αγωνια σας.....παντως αυτο που σκαρωνω θα συμπεσει με το ιστορικο γεγονος...... ;D ;D ;D Α......και θα ανακοινωθει και αρκετα νωριτερα ωστε να προλαβουν να δηλωσουν συμμετοχη και παικτες εκτος Αθηνων... ;)