Li Po για AK

Ξεκίνησε από Remedy, 14 Μαρ 2010, 23:01:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Remedy

Θα ήθελα να ρωτήσω τι χωριτικότητας Li Po μπαταρία κάνει για το AK μου χωρίς να χρειαστέι να ζωρίσω το μοτεράκι του.Αυτή τη στιγμή το AEG έχει μπαταρία των 9.6V...Από όσο έχω δει υπάρχουν 7.4 και 11.1  σε Li Po και όχι 9.6 . Επίσης οι Li Po μπαταρίες χωράνε στο AK ή όχι...
Ευχαριστώ

Θάνος

Κι εγώ 9.6 Ni Mh φοράω στο δικό μου ΑΚ (SLR 105A1 της CA), στα 2000 mah καί είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ταχυβολία του. Ποιός είναι ο λόγος που θες να πας σε Li po?
keep safe distance...

Remedy

Γιατί η δικιά μου είναι 9.6V στα 1100mah και παρόλο που είμαι και εγώ ευχαριστημένος με την ταχυβολία δεν είμαι ευχαριστημένος με την διάρκειά της...Δηλαδή μετά από κάμποση ώρα παιχνιδιού το Rate Of Fire αρχίζει να μειώνετε...

Stathis

Παρε μια Intellect 9.6V 1600mah αν θες ποιοτητα και διαρκεια ζωης http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=48_55&products_id=1139
Airsoft is Life!

pakatsao

Δεν ξέρω τι λένε για τις Lipo κτλ, αλλά εγώ σιγά σιγά το γυρνάω μόνο σε Lipo. Για την ώρα δεν έχω κάψει κανένα μοτέρ ούτε έχω σπάσει τίποτα. Αυξάνει την ταχυβολία πολύ καλά (ανεξαρτήτως άν έχεις high torque ή high speed gears) . Φυσικά το δάχτυλό σου δεν πρέπει να κολλάει στην σκανδάλη, γιατί τότε είναι πολύ πιθανό να σπάσεις ή να κάψει κάτι.
Ααα φυσικά θα πρέπει να πάρεις ένα καλό φορτιστή κατάλληλο για μπαταρίες Lipo με ισορροπιστή φόρτισης.

Remedy

Και εγώ αυτό σκεύτομαι αλλά δεν ξέρω ποιά μπορεί να είναι η αντίστοιχη της 9.6 σε Li Po....Αν είναι να εφοδιαστώ με Li Po αυτό σημαίνει ότι αυτομάτος αγορά και σωστού φορτιστή..Δεν λέει να την κάψω πρίν την χρισημοποιήσω!
Όσο για το trigger happy δεν το κάνω εκτός αν είμαι αντιμέτωπος με Highlander  :P

Gus

Καλησπερα Βασιλη! Η αντιστοιχη μπαταρια της 9,6 Volt σε li-po ειναι η 7,4 volt! Αν παρεις μια απο 2000 mah και πανω (που ειναι πολλα αν οχι υπερβολικα ) θα εισαι μια χαρα! Επισης πρoτεινω να ειναι τουλαχιστον 15-20 C. Με τη li-po θα εχεις και πολυ καλη ταχυβολια και διαρκεια ζωης αλλα και μειωμενο ογκο σε σχεση με τις συμβατικες μπαταριες. Αυτα...

Horus

Παράθεση από: Gus στις  16 Μαρ 2010, 23:50:43 ΜΜ
Η αντιστοιχη μπαταρια της 9,6 Volt σε li-po ειναι η 7,4 volt!

πως γινεται αυτο?? δηλαδη απο την standard 8.4 με μια lipo 7.4 εχουμε μεγαλυτερη ταχυβολια?
στο 2ο μικρο βυσματακι τι συνδεουμε?
enemies..we need more enemies!!

SAPPER

Παράθεση από: Horus στις  18 Μαρ 2010, 14:40:43 ΜΜ
πως γινεται αυτο?? δηλαδη απο την standard 8.4 με μια lipo 7.4 εχουμε μεγαλυτερη ταχυβολια?
στο 2ο μικρο βυσματακι τι συνδεουμε?
Λόγω ότι έχει ταχύτερη και γραμμική εκφόρτιση.
Το μικρό είναι για να την φορτίζεις.

Horus

Παράθεση από: SAPPER στις  19 Μαρ 2010, 01:19:17 ΠΜ
Λόγω ότι έχει ταχύτερη και γραμμική εκφόρτιση.
Το μικρό είναι για να την φορτίζεις.

thanx SAPPER. κ για να κανουμε το οπλο μας lipo ready τι χρειαζομαστε?
πρεπει οποσδοιποτε να εχουμε mosfet πλακετα? ή μηπως πρεπει να εχει ενισχυμένο gearbox για να αντεξει στην καταπονηση απο την αυξημενη ταχυβολια?
enemies..we need more enemies!!

Ghillie

Τις ιδιες αποριες εχω κι εγω με τον Horus. αν εχει παραπανω ταχυβολια τα gears θα πρεπει να γυρνανε πιο γρηγορα, αρα καταπονουνται περισσοτερο. Δεν θα πρεπει να γινουν αλλαγες για αντοχη; Επισης, αν η αντιστοιχη της 9.6 ειναι η 7.4 LIpo τοτε εκτος απο καποια παραπανω διαρκεια τι αλλο θα κερδισω; Τελος, για να βαλεις μια 11.1 Lipo σε Dboys AK τι πρεπει να κανεις στο gearbox-μοτερ; Horus, lipo ειναι μονο οι μπαταριες οχι τιποτα απο το οπλο ωρε!  :P απλα παιρνεις τη μπαταρια και τη βαζεις.