10-01-2010 "ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ" ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 04 Μαρ 2010, 11:30:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

general

Καλησπέρα παιδιά και πάλι επειδή άκρη με τις φωτογραφίες δεν βγάζω δημοσιεύω μια διεύθηνση για να τις δείτε όλοι στο Facebook. Αν κάποιος συμπολεμιστής ξέρει κανέναν καλύτερο τρόπο να μου γράψει παρακαλώ πολύ στο [email protected] ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια για το παιχνίδι στούς οργανωτές και υπόλοιπους συμμετέχοντες.  http://www.facebook.com/album.php?aid=2030696&id=1112945496&l=f109c1c24a                     
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

NICK THE GREEK

Xerete kyrioi.......
eimoyn kai egw tin kyriaki sto paixnidi kai mporo na pw oti htan fobero me para poles simetoxes kai poly kali organosi giayto kai sunxero toys organotes toy pexnidioy...
tha ithela omws na kanw mia-dyo erwtisis
1)den tha htan kalitero ta panakia(xartonia)na min exoyn numera ektos toy teleyteoy No 15 oste na mporesoyn na mazeytoyn kai pio "grigora" (oxi opws to proigoymeno poy den kataferame na ta mazepsoyme)kai na exei kai to paixnidi kapio skopo o opios tha ekplirothi kiolas?
2)pisteyo oti h eleysina exei perithoria oste na anebasoyme liiiiiiiiiiiiiigo ta fps (apo 350 se 400 oxi parapano nomizw einai arketa)gia ti ypirxan periptosis poy H h sfera den eftane H eftane alla eixe apodinamothi arketa kai o antipalos den tin katalabene afenos logo adrenalinis kai entasis kai afeteroy logo endimasias (mi ksexname oti einai ximonas kai ekei epano kapies fores ksirizi...... opote eimaste h perisoteri me mpoyfan)
kai 3)kai teleytaio an den tin niothis ti sfera-mpilaki ti sk@t@ realismo exei to paixnidi...???????????
an yparxoy antirisis H diaforetikes gnomes H epixirimata H otidipote eimai ddiateethimeenos na ta akoysw kai safos na ta sizitiso gia na mporesoyme na kanoyme to painxidi mas akomi kalitero.........

WAR ANGEL

Τα 350 νομιζω οτι ειναι αρκετα...Γιατι ετσι μικρενουν οι αποστασεις εμπλοκης (Θυμηθητε παιζουμε ΚΑΙ μεσα σε κτιρια).Προσωπικα μπορω να εμπιστευθω εσενα οτι με 400 FPS δεν προκειτε να μου ριξεις απο τα 3 μετρα και να με στειλεις αδιαβαστο...αλλα μπορεις να εγγυηθεις το ιδιο και για μενα που ειμαι καινουργιος στο χωρο και ΔΕΝ ελενχω καλα το δακτυλο μου ?(trigger happy effect).Φοβαμαι πως οχι...Οποτε επειδη τα παιχνιδια ειναι Public (και καλα κανουμε). ΔΕΝ εχουμε ΟΛΟΙ την ιδια εμπειρια.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ θα προτιμισω να παιζω με 350fps και αν δεν σε φτανω με τα 350,ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ εχω καλη ομαδα και θα με καλυψει για να σε πλησιασω...

dash

κατι ακομα να προσθεσω εγω σε οτι λει ο war επειδη το γραφουν αρκετοι οτι δεν φτανουν οι ββ.ενα καλο hop up και μια κανη ακριβειας σου δινουν την αποσταση που θελεις οχι τα πολλα fps.αν το hop up σου ειναι χαλια και η κανη σου κα ιη μπιλια ειτε στριβει αρκετα ειτε πεφτει-ανεβαινει σε  οτι ρυθμισεις να κανεις ,τοτε και 600 fps νανε το aeg το μονο που αλαζει ειναι οτι θα πεσει πιο γρηγορα η μπιλια η θα στριψει.ταχυτητα δινει δεν στο παει πιο μακρια.για μενα απο οτι εχω δει στα οπλα μου και στων γνωστων μου λεω βαλτε καλα hop up και καννες ακριβειας και μπορουμε να παιζουμε με 350 ανετα παντου

WAR ANGEL

Παράθεση από: dash στις  14 Μαρ 2010, 14:37:15 ΜΜ
κατι ακομα να προσθεσω εγω σε οτι λει ο war επειδη το γραφουν αρκετοι οτι δεν φτανουν οι ββ.ενα καλο hop up και μια κανη ακριβειας σου δινουν την αποσταση που θελεις οχι τα πολλα fps.αν το hop up σου ειναι χαλια και η κανη σου κα ιη μπιλια ειτε στριβει αρκετα ειτε πεφτει-ανεβαινει σε  οτι ρυθμισεις να κανεις ,τοτε και 600 fps νανε το aeg το μονο που αλαζει ειναι οτι θα πεσει πιο γρηγορα η μπιλια η θα στριψει.ταχυτητα δινει δεν στο παει πιο μακρια.για μενα απο οτι εχω δει στα οπλα μου και στων γνωστων μου λεω βαλτε καλα hop up και καννες ακριβειας και μπορουμε να παιζουμε με 350 ανετα παντου

+1

ROOKIEJO

Παράθεση από: dash στις  14 Μαρ 2010, 14:37:15 ΜΜ
+2

hargyr

Παράθεση από: NICK THE GREEK στις  14 Μαρ 2010, 11:50:51 ΠΜ
Xerete kyrioi.......
eimoyn kai egw tin kyriaki sto paixnidi kai mporo na pw oti htan fobero me para poles simetoxes kai poly kali organosi giayto kai sunxero toys organotes toy pexnidioy...
tha ithela omws na kanw mia-dyo erwtisis
1)den tha htan kalitero ta panakia(xartonia)na min exoyn numera ektos toy teleyteoy No 15 oste na mporesoyn na mazeytoyn kai pio "grigora" (oxi opws to proigoymeno poy den kataferame na ta mazepsoyme)kai na exei kai to paixnidi kapio skopo o opios tha ekplirothi kiolas?
2)pisteyo oti h eleysina exei perithoria oste na anebasoyme liiiiiiiiiiiiiigo ta fps (apo 350 se 400 oxi parapano nomizw einai arketa)gia ti ypirxan periptosis poy H h sfera den eftane H eftane alla eixe apodinamothi arketa kai o antipalos den tin katalabene afenos logo adrenalinis kai entasis kai afeteroy logo endimasias (mi ksexname oti einai ximonas kai ekei epano kapies fores ksirizi...... opote eimaste h perisoteri me mpoyfan)
kai 3)kai teleytaio an den tin niothis ti sfera-mpilaki ti sk@t@ realismo exei to paixnidi...???????????
an yparxoy antirisis H diaforetikes gnomes H epixirimata H otidipote eimai ddiateethimeenos na ta akoysw kai safos na ta sizitiso gia na mporesoyme na kanoyme to painxidi mas akomi kalitero.........

Κατόπιν παράκλησης πολλών μελών τα Greeklish απαγορεύονται.

Όσοι δυσκολεύονται να γράφουν Ελληνικά, μπορούν να απευθυνθούν εδώ:

http://services.innoetics.com/Greeklish/

Post γραμμένα σε Greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση
PLAY FAIR