Airsoft or Paintball?

Ξεκίνησε από Stevakuzo, 12 Μαρ 2010, 19:40:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Stevakuzo

Ενας φιλος μου δεν μπορει να αποφασισει ποιο ειναι καλυτερο.. Εγω Συνεχως του δινω ερεθισματα για να τον κανω να αγαπησει Αιρσοφτ αλλα εκεινος ολο και προς ΠειντΜπολ κλινει...Soldiers, Τις Γνωμες σας -αποψεις σας - προτιμησεις σας και συμβουλες για το τι αλλο να του πω αφου ακομα δεν τον εχω πεισει... 8) ???
I have not yet begun to fight!

TS

φιλε υπαρχουν πολλοι λογοι
1.το αιρσοφτ ειναι πιο ρεαλιστικο απο το παιντμπολ
2.τα οπλα αιρσοφτ ειναι ακριβη αντιγραφα δινοντας το οπλο που θα επιθημουσες
3.επισης γιατι να βαφεσαι με μπογιες και τετοια αφου με το αιρσοφτ σε χτυπαει η μπιλια βγαινεις εξω πινεις τον καφε σου και εισαι ενταξει ενω στο παιντμπολ πρεπει να καθαρισεις την στολη σου.
και μεχρι να την καθαρισεις  σε πεντε λεπτα εχει τελειωσει ο αγωνας ενω στο αιρσοφτ μπορεις να παιζεις καμια ωρα + βαλε .

ελπιζω να βοηθησα αλλα ο καθενας εχει   τα δικα του γουστα [συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθοι :P :-[]

Stathis

Airsoft is Life!

Airetikos

ρίχτου το στο οικονομικό....  ;)

στο painball πέρα από τον εξοπλισμό που αποτελείτε από πολλά διαφορετικά και απαραίτητα κομμάτια (όπλο, μπουκάλα, hoper κ.τ.λ.) για να παίξει κανείς θα πρέπει να πληρώσει συμμετοχή σε ένα παιχνίδι και μπαλάκια που κοστίζουν περίπου 50 ευρώ τα 2000 !!!
όταν στο Airsoft κοστίζουν γύρο στα 10 ευρώ τα 3000 !!!!
Το Airsoft από όποια πλευρά και αν το δεις είναι οικονομικότερο και δεν είναι εποχή για έξοδα !!!  ;D

Stevakuzo

:DΟλα αυτα ελπιζω να τον μεταπεισουν γιατι ειναι ενα φοβερο αθλημα.. :D
I have not yet begun to fight!

Horus

βασικα υπαρχει εστω κ 1 λογος που το paintball ειναι καλυτερο απο το airsoft??
οταν ρωτας ενα paintballer γιατι προτιμα το paintball εναντι του airsoft τι λεει??
enemies..we need more enemies!!

misericord

Παράθεση από: Horus στις  13 Μαρ 2010, 15:36:00 ΜΜ
βασικα υπαρχει εστω κ 1 λογος που το paintball ειναι καλυτερο απο το airsoft??
οταν ρωτας ενα paintballer γιατι προτιμα το paintball εναντι του airsoft τι λεει??

"Καλά και άμα σε χτυπήσουν πώς ξέρουν ότι θα βγεις σίγουρα αφού οι μπίλιες δεν αφήνουν χρώμα ??"

Άντε μετά να του αποδείξεις ότι έχει άδικο. Σε ένα παιχνίδι θα κατέβει και μετά πάλι πίσω στο χρώμα.

Horus

Παράθεση από: misericord στις  13 Μαρ 2010, 15:49:32 ΜΜ
"Καλά και άμα σε χτυπήσουν πώς ξέρουν ότι θα βγεις σίγουρα αφού οι μπίλιες δεν αφήνουν χρώμα ??"

Άντε μετά να του αποδείξεις ότι έχει άδικο. Σε ένα παιχνίδι θα κατέβει και μετά πάλι πίσω στο χρώμα.

αν ειναι καποιος δηλαδη καχυποπτος με ολο τον κοσμο κ δεν εμπιστευεται ουτε τη σκια του, τοτε το paintball ειναι το χομπυ που του ταιριαζει!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

παντως φιλοι μου που παιζουν speedball μου εχουν πει για παιχτες (ειδικα milsim-αδες) που σκουπιζονται!!!
enemies..we need more enemies!!

Maleficus

στηβ χρωματοσφαιρηση οι ρεπλικες ειναι φτωχες δεν υπαρχουν ειδικοτητες και η ταχυτητα ειναι ιδια για τα παντα 300φπς  
εκει εχουν ως δικαιολογια το χρωμα και ολοι σκουπιζονται το εχω κανει και εγω δεν το αρνουμαι ........αλλα μετανιωνω
αμα δει καποιος μπογια στον αλλο μπορει να πει οτι ειναι απο αλλο χτυπημα και πως ξεχασε να το σκουπισει ενω εμεις ξερουμε καθαρα οτι απο 15 μετρα αν στοχευσεις καπου δεν μπορει ευκολα να αντιδρασει ο αντιπαλος και ευκολα καταλαβαινεις το αθανατο αιμα που κυλλαει στις φλεβες του

η μασκα ειναι ενα μειον μιας και δεν μπορεις να καπνισεις να πιεις ευκολα νερο δεν ακουγεσαι καλα στον ασυρματο και πει λεγοντας
γεγονος ειναι οτι ολο και περισσοτεροι απο την χρωματοσφαιρηση το γυρνανε ( YESSSSSSS) στην αεροσφαιρηση
οι αποστασεις ειναι μεγαλυτερες οι ρεπλικες ποιο γαματες και ποιο φθηνες συν το γεγονος οτι δεν χρειαζεσαι 45-120 ευρο για 2000 μπιλιες
τωρα αν αρρωστησεις και θες να παρεις κατι υπερβολικα καλο η να το μονταρεις ειναι πανο σου
το θεμα ειναι πως για να κανεις ενα ΑΚ-47 στη χρωματοσφαιρηση θες γυρο στα 400 ευρο ενω εδω μπορει ενας αρχαριος να το παρει με 200
δεν πληρωνεις για τη συμμετοχη σου στα παιχνιδια και ειμαστε και ο παραδεισος του ΜΙΛΣΙΜ
εχουμε και κανονικες γεμιστηρες και οχι Χοππερ
παντελης ελλειψη μπουκαλας και φυσικα μονο γυαλακια και τιποτα αλλο
μπορουμε να καπνισουμε να πιουμε νερο να κανουμε εμετο και πολλα αλλα π μπορω να σκεφτω
δε λεω η μπογια ειναι ενα φετιχ αλλα απο αποψη ΜΙΛΣΙΜ
WE RULE!!!!!

τωρα αν δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ο αλλος εχει αδικο αν τον πετυχες απλως τον κανει κικ η κοινοτητα με το καιρο αμα συνεχισει (μπορει και να μην το εκανε επιτηδες)
ενω στο πειντμπολ παραμενει ενεργος ...
ετσι δεν ειναι?

Airetikos

Εγώ που προέρχομαι από τον χώρο αυτό που χάλαγε περισσότερο από όλα είναι η υστερία που επικρατεί στο painball για να τους φύγει η "ρετσινιά" ότι είναι πολεμικό παιχνίδι !!!!
Για παράδειγμα αν σε ακούσουν να λες ότι αυτό που κρατάς λέγετε όπλο αντί για μαρκαδόρος, ότι τον άλλον τον σκότωσες αντί τον μάρκαρες ή ότι παίζεις πόλεμο αντί ότι απλά διασκεδάζεις θα πέσουν όλοι να σε φάνε ζωντανό!!!!
Παίζουν με της λέξης και εθελοτυφλούν !

Maleficus

αρα εμεις τι πρεπει να κανουμε? με τοσες ρεπλικες
μαλλον επειδη θελανε  να κανουν το speedball ολυμπιακο αθλημα τους εχει κολλησει και ακομα προσπαθουνε...

Emperor

Προερχόμενος από το χώρο τού paintball (mil/sim) (R.I.P.) , και όντας μέλος hardcore ομάδας στο χώρο θα παραθέσω την προσωπική μου άποψη στο θέμα που αναπτύσουμε εδώ χωρίς να μπώ σε λεπτομέριες και αναλύσειες: Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα 2, με το airsoft να κερδίζει κατά κράτος σε όλες τις κατηγορίες το painball. Είναι πολύ ανώτερο σαν ενασχόληση και διασκέδαση-ευχαρίστηση-ικανοποίηση-ρεαλισμό-επίπεδο-κόστος-άνεση-κλπ-κλπ...από το 2ο. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που ασχολούμαι πλέον με το "άθλημα" αυτό.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

kukuras7

JIM-ETA

Tα συνόψισε σε λίγες λέξεις ο φίλος Emperor , δεν συγκρίνονται με τίποτα όσο και να θέλουν από πλευράς αληθοφάνειας οι paintμπολίστες με τα αγγούρια τους που νομίζουν ότι είναι όπλα και καλά,αυτά κάνουν αν μείνουμε ποτέ από κανένα λάστιχο στο αμάξι να έχουμε αυτά να φουσκώνουμε τα λάστιχα μας.
;D ;D ;D

mirrage

Νομίζω πάντως πως δεν χρειάζεται η σύγκριση.
Δηλαδή το basket είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο?
Επειδή η μπάλα του basket είναι πορτοκαλί είναι καλύτερο?
Μήπως το ποδόσφαιρο  είναι καλύτερο επειδή κάνεις μεγαλύτερες
αποστάσεις?Το καθένα έχει την χάρη του και σε κάποιους αρέσει.
Δικαίωμά τους να τους αρέσει το paintball και δικαίωμά μας να
μας αρέσει το airsoft.Ακούγεται σαν τα παιδάκια το δημοτικό που
λένε το καθένα οτι τα δικά του παπούτσια είναι καλύτερα.
Κάθε προσπάθεια σύγκρισης είναι περιττή αφού δεν έχει κάποιο
σκοπό.
Εκτός αν θέλετε να προσηλυτίσετε τους paintballers....

Ranger

Αirsoft για τους προαναφερθέντες λόγους .Καλά πιστεύεις οτι μέσα σε ένα FORUM που αφορά αποκλειστικά το airsoft θα βρεθεί άτομο να πεί οτι του αρέσει πιο πολύ το paintball
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Maleficus

οι paintballers λενε πως ειναι ποιο αληθοφανες στις αντιδρασεις του αντιπαλου οταν δεχονται πυρα
διοτι τρεχουν αλλαλουμ λενε οταν βλεπουν την μπογια στο δεντρο ....και επειδη ποναει περισσοτερο!!!μαζοχισμος  ;D ;D ;D
πφφφφφφ

παραθετω το εν λογω τοπικ αν μου επιτρεπει η διαχειρηση μιας και μπορουμε να δουμε ποικιλες απαντησεις και απο τις δυο πλευρες με ατομα π καναν λογαριασμο μονο και μονο για να απαντησουν   στο εν λογω φορουμ 
http://www.pbzone.net/forum/showthread.php?t=3053&highlight=airsoft

Ranger

Οι άνθρωποι θα μας τρελάνουν ευτηχώς που βρέθηκε ο ozymandias και ο federels και είπαν τα πράγματα όπος είναι .
Και επειδί έχω παίξει και εγώ paintball (μια φόρα) μπορώ να πώ οτί ξενέρωσα από το μέγεθος των πιστών (συχνά πολύ μικρότερες από τα παιδία του airsoft οπού εύκολα κάποιος εξύπνος κάνει spawn kill σε τρώει μόλις αρχίζουν και πολλές φορές γεμάτες φουσκότά εμπόδια) από τα όπλα (από το star wars ) που δεν συγκρίνονται με του airsoft και το κυριότερο πονάει πολύ και είναι πολύ εκνευριστικό να καθαρίζεις τη στολή μετά από το χτήπιμα .

Αυτές οι δικαιολογίες οτί δεν παίζουμε με fair play και το φετιχ τους να βλέπουν να σκάει η χροματιστή bb (μπόρει για ορισμένους να ισχύει )  για μένα ελιναι αστείες.

Με απλά λόγια στο airsoft  νιώθεις πραγματικός στρατιωτης σε πεδίο μάχης (λόγω όπλων ,ρουχισμού ,σεναρίου) ενώ στο paintball όχι (λόγω των αρειανών όπλων,ρουχισμού,σεναρίου).

(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

queef

+Ο ήχος κι όχι το τσίκι τσίκι του μοτέρ κι η δυνατότητα να δεις τη βολή σου στον άλλο.
-Το βάρος,η μπουκάλα στην πλάτη,το χόπερ,καλώδια γύρω γύρω,αδυναμία εύρεσης molle εξαρτημάτων για τα γιλέκα(πχ ποντς) και το ΚΟΣΤΟΣ
Γενικά πιστεύω ότι αν κάποιος είναι αθάνατος είναι και στα δυο,η θα σκουπιστεί,ή θα πει είναι σπρευ κ.α.
Όσον αφορά αυτού που λέτε διάφοροι για τα διαστημικά όπλα είναι σαν να σας λε΄νε για τα ΒΒ αεροβόλα που πουλάνε οι γύφτοι στα παζάρια.Για δείτε κανα MILSIG ;)Μπορεί να μην είναι 100% ίδια αλλά χαλάλι αυτή η διαφορά για την ανάκρουση και το θόρυβό τους.