Μειωση ηχου

Ξεκίνησε από assassin..., 12 Μαρ 2010, 18:07:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

assassin...

Καλησπερα σας. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε κανενα τροπο για την μειωση θορυβου και να μας τον γνωστοποιησετε

Maleficus

γιατι να κανεις κατι τετοιο?
εδω προσπαθουν αλλοι να τον δυναμοσουν ....
μηπως αν αλλαζε μοτερακι?
μπορει κανεις να μας παει

να ξερεις οτι οι σιγαστηρες δεν μειωνουν τον ηχο ...

Horus

ο σιγαστηρας της CA που εχω, εκανε μια μικρηηηηηη διαφορα στον ηχο της καννης. οχι τοση ωστε να δικαιολογει το ονομα του δηλαδη, εκανε ομως ωραίο ηχο!!  :)
νομιζω οτι οποιοσδήποτε "σιγαστηρας" που περιεχει καποιο αφρωδες υλικο θα σου ριξει ελαχιστα τα decibel. 
enemies..we need more enemies!!

Maleficus

εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο οταν μου δωσανε ενα Μ4 ....

Horus

Παράθεση από: Maleficus στις  12 Μαρ 2010, 18:23:47 ΜΜ
εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο οταν μου δωσανε ενα Μ4 ....
μηπως στον σιγαστηρα του Μ4 κρυβοταν μακρυα καννη??
στο δικο μου Μ4 με τη μαμα καννη ειδα μια μικρη διαφορα στον ηχο. οταν ομως εβαλα τη μακρυα ο θορυβος επανηλθε  :(
enemies..we need more enemies!!

Maleficus

οχι δεν εκρυβε μακρια καννη διοτι εγω ο ιδιος την βιδωσα τη σιγαστηρα
τωρα δε θυμαμαι την μαρκα θα σε γελασω

mirrage

Οι σιγαστήρες του airsoft δεν μειώνουν τον ήχο γιατί απλά το μεγαλύτερο μέρος του
έρχεται από την τριβή των γραναζιών και του πιστονιού και από την λειτουργία του κινητήρα.
Αντίθετα σε ένα αληθινό προέρχεται κυρίως από τον θόρυβο της εκτόνωσης των αερίων
από την κάννη πράγμα, που ο σιγαστήρας αποσβένει.

SAPPER

Για αυτό και με μερικούς καλής ποιότητας σιγαστήρες της Tokyo Marui πχ ο ήχος γίνεται πιο μπασάτος αλλά δεν σβήνει τελείως.  ;)

assassin...

Ηξερα οτι οι σιγαστηρες δεν εχουν αποτελεσμα και ηλπιζα να μην μου πειτε να πειραξω κατι που θα επηρεασει την αποδοση. Ηλπιζα να ακουσω ας πουμε κανενα μερος να βαλεις σιλικονη ή κατι αλλο να  πειραξεις πανω στο οπλο

Goodspeed

Πέρα από τον σιγαστήρα που κόβει λίγο, το πιό αποτελεσματικό είναι να βάλεις Silent piston head  ;)

Φοράω στο Stubby μου μία και πραγματικά κόβει πολύ. Σου προτείνω Silent head από τις Systema, Guarder ή Prometheus.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

queef

Παράθεση από: assassin... στις  12 Μαρ 2010, 22:07:01 ΜΜ
Ηξερα οτι οι σιγαστηρες δεν εχουν αποτελεσμα και ηλπιζα να μην μου πειτε να πειραξω κατι που θα επηρεασει την αποδοση. Ηλπιζα να ακουσω ας πουμε κανενα μερος να βαλεις σιλικονη ή κατι αλλο να  πειραξεις πανω στο οπλο
Βάλε σιλικόνη στα γρανάζια.Δεν θα ακούγεται τίποτε μετά ;D ;D

assassin...

Το silent piston head δε θα εχει επιρροες και στην αποδοση;

Goodspeed

Μπορεί να σου δώσει λίγα fps παραπάνω εξαιτίας του καλύτερου air-sealing.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...