10-01-2010 "ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ" ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 04 Μαρ 2010, 11:30:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  10 Μαρ 2010, 18:34:29 ΜΜ
...Leonardo εκανες αντιτετανικο τελικα?

Το σύρμα πρεπει να κάνει..... ;D ;D οχι εγω..... :D

θα παω προληπτικά να κανω το πρωι... ;)

traffic

Πολυ ωραιο ηταν σημερα παιδια. Καλη αρχη για την νεα χρονια
Συγχαρητηρια στα παιδια που το οργανωσαν και σ'ολους που συμμετειχαν και βοηθησαν και ολα πηγαν κατ'ευχην.

nomad78

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που οργάνωσαν το παιχνίδι. Για μένα ήταν το πρώτο παιχνίδι και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ αν και από ότι κατάλαβα όι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές. 2 ομάδες των 44 ατόμων. Χαμός!!!
Θα τα ξαναπούμε

pit k

καλα ηταν σημερα ωραιο παιχνιδι καναμε αν και δεν βρηκαμε το ΝΟ 3 πανακι η μπλε ομαδα καποιος θα το ειχε παρει η δεν θα το εβαλε επιτηδες ο βασιλης για να μην νικησουμε χε!χε!χε!χε!χε1χε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο μασ ηταν καλα

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

πιτ τελικα πηγεσ για μασα η εμεινες για παιχνιδι

pit k

ενα μεγαλο μπραβο στον ΤΑΤΑΜΑΝ που δεν επαιξε ο ιδιος για χαρη μας και στον φωτογραφο ΘΑΝΟ που περιμενουμε να ανεβασει φοτο για να της δουμε

pit k

δεν καθησε κανεις τελικα οι πιο πολοι πηγαν για μασα μας νικησε τελικα ο ΡΩΣΣΟΣ

Palladin

Ο ενθουσιασμός ξεχειλίζει στην κυριολεξία! Πρώτο μου παιχνίδι και το καταφχαριστήθηκα!! Πολλά-πολλά-πολλά μπράβο σε όλους για το άψογο παιχνίδι και φυσικά στον διοργανωτή και εμπνευστή του σεναρίου. Ελπίζω να μην έκανα καμιά μπούρδα ως νούμπης και αν έκανα παρακαλώ να μου το πείτε να το διρθώσω στο επόμενο. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον ROOKIEJO για το sten και τον λοιπό εξοπλισμό που μου δάνεισε ώστε να συμμετάσχω και τις πολύτιμες συμβουλές του.

Powerplant

Πολύ καλό παιχνίδι και μπράβο σε διοργανωτές και την "δημοσιογραφική" ομάδα!
Τα καινούργια παιδιά ήταν υποδειγματικοί και μπράβο τους.
Καλή εβδομάδα σε όλους μας, κύριοι!

Mitsigun

Τρομερό το πρώτο μου παιχνίδι ειμαι καταενθουσιασμένος.Μπράβο σε όλα τα παιδιά και γενικά στους
διοργανωτές....Καλή μας εβδομάδα .

Goodspeed

Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα αλλά πολύ κατηφορικό το πεδίο  ;D ;D ;D   Μισή ώρα να παίζαμε ακόμα, και η πορτοκαλί ομάδα θα έκανε respawn στην Durostick !!

Αυτό το πανάκι με το 3 που το είχες βάλει βρε κάθαρμα Zinja ??

Όλα κύλησαν αμαλά, με πολύ καλή διάθεση και αρκετά bbs. Είναι από τις λίγες φορές που δεν έγινε το παραμικρό και δεν ακούστηκε τίποτα. Μπράβο σε όλους.  ;)

Special thanks σε Tataman και Θάνο για ότι έκαναν σήμερα.   ;)

Καλή εβδομάδα σε όλους  8)

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Goodspeed στις  10 Μαρ 2010, 21:56:39 ΜΜ

Αυτό το πανάκι με το 3 που το είχες βάλει βρε κάθαρμα Zinjza ??

δε νομιζω να το ειχε βαλει καπου....ξεχασε να το γραψει....ολα να τα περιμενεις απο το κα8αρμα  ;D ;D ;D ;D

Τάλων

Παράθεση από: Goodspeed στις  10 Μαρ 2010, 21:56:39 ΜΜ
Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα αλλά πολύ κατηφορικό το πεδίο  ;D ;D ;D   Μισή ώρα να παίζαμε ακόμα, και η πορτοκαλί ομάδα θα έκανε respawn στην Durostick !!

Αχ !!! Τίποτε δεν καταλάβατε. Αλλά αφού δεν ξέρετε από τακτική τη να σας πώ.

Ο σκοπός ήταν να φτάσουμε πρώτοι και χωρίς να μας πάρεται χαμπάρι στα σουβλάκια.

Όταν αρχίσαμαι να κατηφορίζουμε το πήρατε χαμπάρι και  λήξατε το παιχνίδι.  Ντροπή σας. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλή Εβδομάδα σε Όλους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Papis

Πολύ ωραιο παιχνιδι με πολυ κινηση και με πολλα bbs!!!Μπραβο στον zinja(καθικι ;D) και στον Tataman!!!!!

Noob

Παράθεση από: Τάλων στις  10 Μαρ 2010, 22:19:28 ΜΜ
Αχ !!! Τίποτε δεν καταλάβατε. Αλλά αφού δεν ξέρετε από τακτική τη να σας πώ.

Ο σκοπός ήταν να φτάσουμε πρώτοι και χωρίς να μας πάρεται χαμπάρι στα σουβλάκια.

Όταν αρχίσαμαι να κατηφορίζουμε το πήρατε χαμπάρι και  λήξατε το παιχνίδι.  Ντροπή σας. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλή Εβδομάδα σε Όλους.

Ετσι είναι.. Με το που καταλαβαμε οτι ο σκοπός της ομάδας σας ήταν να μη μας αφησετε να φάμε απο τοω Ρώσσο το λύξαμε.. Τι να κάνουμε πεινάγαμε...

Παιδια μπράβο στην πορτοκαλί ομάδα που αμυνθηκε ηρωικα για 10 ολόκληρα λεπτα...  :P :P :P :P

Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

eloxim1

το παιχνιδι ηταν πολυ καλο και μπραβο σου βασιλη και μπραβο στα παιδια τα νεα που τελικα ουτε μια φορα δεν παρενεβησαν κανονες ειδαλω εμεις οι παλιοι θα  τρεχαμε αχαχαχαχαχ μπραβο σε ολους
leave no man behind

Teacherdick

Πολύ καλό παιχνίδι, αν και αυτό το ΝΟ 3 μας ταλαιπώρησε!!!!!Πολλά μπράβο και ευχαριστώ σε Zinja, Tataman και Thano!!!!!Καλή εβδομάδα σε όλους....
Si Vis Pacem, Para Bellum.

RAMIREZ

Μπράβο σε όλους για την συμμετοχή, την διοργάνωση κλπ κλπ.
Αυτό που είναι αισιόδοξο και θα έπερεπε να ¨σταθούμε" είναι η συμμετοχή των 23 νέων παικτών.Αισιοδοξία για το μέλλον.
Όσο αφορά την έκβαση της μάχης επειδή ακούγονται "ανακρίβειες" για τους πορτικαλί ένα θα πω.Ο στρατηγός άνεμος και δευτερον κίνηση στρατηγικής υποχωρήσης προκειμένου να τους παγιδέψουμε σιγα σιγά στην ταβέρνα!!!! ;D ;D ;D ;D

ευχαριστώ όλους για την "όμορφη" Κυριακή!

KRATOS

;D ;D ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ.... ΕΠΕΣΑΝ ΒΒ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ!!!!!! ;D

Edit by Admin.

Μήν γράφετε με κεφαλαία, εκλαμβάνεται οτι φωνάζετε. (Διεθνής κανόνας Forum)

ZINJA

καταρχην ευχαριστω τους παντες,που παρεβρεθησαν στο παιχνιδι!
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς ΕΙΤΑΝΕ 96 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ!
ευχαριστω το λεωνιδα για τη βοηθεια,το ταταμαν,και το θανο!
οσο για το σεναριο,ενα εχω να πω,εγω εξαρχης ηθελα να παω για φαι στο ρωσο και με τη βοηθεια των μπλε τα καταφερα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/