10-01-2010 "ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ" ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 04 Μαρ 2010, 11:30:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

traffic

δεν παιρνω τιποτε στραβα. τις αναρτησεις τις εχω διαβασει ολες λεπτομερως, εχω GPS, δεν εχω προβλημα προσωπικο.
Μιλησα για καινουριους και αποφυγη ταλαιπωριας και μπλεξιματος.

pit k

ειμαι πολυ περιεργος τι ωρα θα ξεκηνησουμε αυριο με τοσο κασμο κιολας
βασιλη ελπιζω να μην μασ παρει μεσημερι για να ξεκινησουμε οπως και τισ αλλες φαρες πρεπει να κανεις κατι γι αυτο
παντως θα πεσιε και πολυ μπιλια θα ειναι καλα

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

να φερω μπριζολες για φαι γιατι θα το ξενυκτησουμε. χε!χε!

pit k

αν κρηνω και απο τις προηγουμενες φορες καλο θα ηταν

Palladin

Και εγώ μέσα για αύριο (και ο θεός βοηθός... ;D)

Leonardo-Swordfish

Προσφέρω Εθελοντικά την υπηρεσια μου προς τους διοργανωτες για την μετρηση fps των aeg's.
Mε την προϋποθεση οτι θα ειμαι ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΣ στο οριο των 350 fps.
Στα  351 θα μένουν εκτός τα aeg.

Kαι μη κάνει την πονηρια κανένας να βάλει 0,25 bb's διότι θα μπούν 0,20 δικά μου στις γεμιστήρες.   

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

δεν καταλαβα.
δηλαδη εγω που πεζω μονο με 25 ββ θα πρεπει να μετραω το οπλο με 0,20 ββ σε καθε αγωνα,αφου μονο με 0,25 γουσταρω να πεζω!!!!!!

Leonardo-Swordfish

δεν καταλαβες αγαπητε φίλε.... παιξε και με 0,40 ... η μετρηση των fps γινεται με 0,20 ... και αν το aeg σου με 0,20 ειναι στο οριο μετα βάλε οτι θελεις.... αν με 0,20 βγει πανω απο 350 το aeg σου θα κοπεί. ;)

dash

η μετρηση των aeg γινεται με 0,20 και με το hop up μηδενισμενο παντα .μεσα στο παιχνιδι ο καθενας μπορει να βαλει οτι μπιλιες θελει

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: dash στις  10 Μαρ 2010, 01:46:39 ΠΜ
η μετρηση των aeg γινεται με 0,20 και με το hop up μηδενισμενο παντα

σωστος !! ο dash που το επεσημανε....& με με το hop up μηδενισμενο ,,, ;D ;)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

οκ φερτε πολλα 0,20ββ γιατι λιγοι θα τα εχουν.
αντε καληνυχτα τα λεμε αυριο εκει.

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  10 Μαρ 2010, 01:49:42 ΠΜ
οκ φερτε πολλα 0,20ββ γιατι λιγοι θα τα εχουν.
αντε καληνυχτα τα λεμε αυριο εκει.

Μάλλον ειναι περασμενη η ωρα για να καταλαβεις τι λεμε....ΜΕΤΡΗΣΗ θα κανουμε ...δεν υποχρεωνουμε να παιξει καποιος με 0,20 ......  Η  Μ Ε Τ Ρ Η Σ Η......μόνο με 0,20
100 ατομα επι 4,5 βολες...= 500 bb's....

που είναι το δύσκολο? ? ? ? ?

morfeus1712

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

μπραβο σε ολους σας ηταν πολυ καλος αγωνας, κ ολα πηγαν καλα χωρις γκρινιες κ αθανατους.
ZINJA τελικα το ρεκορ σου ποσο ηταν πριν τον σημερινο αγωνα. και παλι ΜΠΡΑΒΟ σε σενα αλλα κ σε οσους σε βοηθησαν.

tataman

μπραβο σε ολα τα παιδια εγινε ενας καλος αγωνας μακαρι να συνεχισουν και αλλοι ετσι και παλι ΜΠΡΑΒΟ αν και δεν εριξα ουτε ενα ββς
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

general

Μπράβο σε όλους που συμετείχαν σήμερα. Εγινε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και τα bbs έπεσαν βροχή. Το ευχαριστήθηκα πολύ το σημερινό... και με την ευκαιρία τα συγχαρητήρια μου στην μπλέ ομάδα που παρ'ολίγο να μας στείλει βόλτα μέχρι την Ε.ΥΔ.ΑΠ τόσο φόρα είχαν πάρει. Μπράβο για μια ακόμα φορά στον ZINJA ,η αλλιως 1 μέτρο και ένα μίλκο,   :) ;) :D ;D :o ::) :P για την άριστη οργάνωση του παιχνιδιού και στους υπόλοιπους που τον βόηθησαν..... Μπράβο Παιδιά!!!!!!!
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

SAPPER

Καλό game παίδες !!! το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος απο μια καταδρομική πλαγιοκόπηση που έκρινε ολη την έκβαση του παιχνιδιού, μέσα σε 2 λεπτά κατέρρευσε ολη η νότια άμυνα και σε 5 λεπτά υπερφαλαγγίσαμε την πορτοκαλί ομάδα μέχρι το safe house... τελικά καταφέραμε και πήραμε και το τελευταίο πανάκι στην ταβέρνα  ;D ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Tο Airsoft έχει ΜΕΛΛΟΝ.... και αυτό οχι για το σεναριο του Καθάρματος(Ζινζα)   :P ;D
αλλά γιατί 23 Νέοι παίκτες , που έπαιζαν για 1η φορά, η συμπεριφορά τους στο παιχνίδι ήταν παραδειγματική.
και αν κάποια παιδιά στεναχωρηθηκαν που έμειναν τα aeg τους ¨εκτός¨ , να μου επιτρεψουν να επισημάνω ότι
το airsoft ειναι διασκέδαση, είναι παιχνίδι και για να μείνει στα όρια της διασκέδασης και του παιχνιδιού πρέπει να τηρούνται
ΑΥΣΤΗΡΑ οι κανόνες και οι όροι της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Θάνος και Ταταμαν θυσίασαν το παιχνίδι τους ....Ο Θάνος όπως πάντα στον τίτλο του κορυφαίου airsoftογράφου και ο Ταταμαν στα καθήκοντα
του παρατηρητη.

Aξιοσημείωτες οι καταδρομικές προσπαθειες του Sapper, που με επιδέξιες κινήσεις έφερνε τις πιατέλες με τα σουβλάκια στους τελευταίους... ;D ;D

Αυτά τα ολίγα.... ;)  

Cartman

Οπως παντα, περασα υπεροχα σημερα! Τα σεβη μου και τις ευχαριστιες μου στον αγαπητο διοργανωτη μας οχι μονο για ενα πολυ ωραιο και δυνατο παιχνιδι αλλα και για την απιστευτη μασα που ακολουθησε μετα.. Αναμενω και τις φωτογραφιες του κυριου Θανου.. Να ειστε καλα ολοι σας. Περασα απιστευτα!  ;D
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Πολυ καλο παιχνιδι,ευχαριστηθηκα να παιζω οπως ευχαριστηθηκα και το χαλαζι που εφαγα στην αττικη οδο με την μηχανη στον γυρισμο :) :) :)μπραβο στον Βασιλη,tataman και θανο και σε οσους προσφεραν στην διοργανωση...Leonardo εκανες αντιτετανικο τελικα?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...