Ανανωριζει καποιος αυτο το γιλεκο;

Ξεκίνησε από Ozymandias, 03 Μαρ 2010, 18:16:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Ηθελα να ρωτησω αν καποιος συναδελφος αναγνωριζει τον τυπο αυτου του αλεξισφαιρου/αντιβαλλιστικου γιλεκου που φαινεται να φορανε οι Ελληνες στρατιωτες στο Αφγανισταν.

theon

Δεν τα διακρίνω καθαρά στις λεπτομέρειες πάντως δεν είναι τα Μ69 (τυπου flack jacket) που είχαν άλλες ελληνικές διεθνείς αποστολές αλλά απο πληροφορίες που έχω αρκετοί άνδρες της δύναμης αγοράζουν απο την τσέπη τους απο την τοπική αγορά ,που ναί για όσους δεν το ξέρουν,όπου υπαρχει πόλεμος ανθεί και το περιξ του πολέμου εμπόριο.Επίσης υπαρχει και η δυνατότητα ο διοικητής κάνοντας χρήση των κονδυλίων που του διατίθονται να προβαίνει σε άμεσες αγορές εξοπλισμού μεταξύ της ISAF!
Εάν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ευπρόσδεκτες :) :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Airetikos

δεν ξέρω για το γιλέκο αλά οι τύποι είναι για κλάματα....  ::)

EKAMenos

Παράθεση από: Airetikos στις  06 Μαρ 2010, 14:29:49 ΜΜ
δεν ξέρω για το γιλέκο αλά οι τύποι είναι για κλάματα....  ::)
γιατι ρε φιλε ειναι για κλαματα ?

οσο για το γυλεκο ομοιαζει με των εκαμ αλλα σιγουρα δε ειναι αυτο
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

Airetikos

Παράθεση από: EKAMenos στις  06 Μαρ 2010, 15:35:40 ΜΜ
γιατι ρε φιλε ειναι για κλαματα ?

οσο για το γυλεκο ομοιαζει με των εκαμ αλλα σιγουρα δε ειναι αυτο

φαίνεται από τον ατσούμπαλο τρόπο που είναι ντυμένοι (κάποιος που χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό του τον έχει ρυθμισμένο σωστά στα μέτρα του και ξέρει να τον φοράει.... ένα μαχαίρι στο μπροστά μέρος του μηρού όχι μόνο εργονομικό δεν είναι αλλά αν παρατηρήσετε κινδυνεύει και η "οικογένεια" του τύπου... ) ,
από τον τρόπο που κρατούν το όπλο ( δεν ξέρω κανέναν που να ξέρει να πυροβολεί και να έχει το όπλο σε θέση σκόπευσης με ακουμπισμένο στον ώμο το κλειστό κοντάκιο...) ,
από την στάση τους, (ένας είναι σε θέση καραμπινάτης οσφιοκαμψίας ενώ ένας άλως κοιτά τον φωτογραφικό φακό!)
κλασική φωτογραφία παπατζα !!! όπος λέγαμε στο στρατό και μάλιστα αποτηχημένη αν θέλετε την γνώμη μου...
βάλτε την δίπλα σε μία από της πολλές φωτό μάχιμων μονάδων που κυκλοφορούν στο νετ και θα καταλάβετε τι εννοώ!

SAPPER

Ο εξοπλισμός τους είναι για κλάματα...

Τελευταία φορά που περάσαμε απο εκεί είμασταν ο υσχυρότερος στρατός στον κόσμο και τώρα δέν ξεχωρίζουμε απο τους πακιστανούς.

Πάνε και αγοράζουν όλοι υλικό απο τα στρατιώτικα πρατήρια για να ανταπεξέλθουν, υλικό που σε άλους στρατούς είναι στον εξοπλισμό τους.

Αν δέν μπορούν να υποστηρίξουν τους στρατιώτες μας σωστά να τους φέρουν πίσω.

queef

Χαχα πάντως τα χειρουργικά γάντια σε μωβάκι είναι άκρως απαραίτητο εξάρτημα..