JG M4 S-System (Full Metal)

Ξεκίνησε από Stevakuzo, 20 Δεκ 2009, 12:13:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Stevakuzo

Παιδες Σκεφτομαι να Αποκτησω το εικονιζομενο Οπλακι http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=801 .. Αξιζει αυτη η εκδοση που ειναι ολο απο μεταλο η να παρω την φθυνοτερη που εχει και πλαστικα μερη? Σας ευχαριστω Προκαταβολικα... Αν και ειμαι Ακομα κατω απο το οριο ηλικιας θελω να το ψαχνω το θεμα για να λαβω αμεσα δραση οταν ενηλικιωθω..  ;)
I have not yet begun to fight!

WAR ANGEL

Αγαπητε και ανηλικε ακομα φιλε μου.Αν περιμενεις να γινεις 18 τοτε και ευχαριστως να σου δανεισω το S-System μου να παιξεις και να κρινεις και μονος σου.Μεχρι τοτε υπομονη  ;) ;) ;)

Stevakuzo

Χαχαχα..!! Μου τη Δινουν Παρα πολυ Τα Ριβιουζ στο Youtube..Κανουν ολα τα Airsoft να Δειχνουν Σκατα και στο τελος δεν μπορεις να διαλεξεις... Αλλα  εγω επιμενω στο S-System.. Φιλε War Angel εν θα ηθελα να σου στερησω ουτε λεπτο το ''Μωρο'' σου.. Σε Ευχαριστω παρα πολυ παντωσ για την προταση!! εχει βγει και 2010 εκδοση νομιζω αλλα δεν ξερω και πολλα... Αντε περνα σιγα σιγα ο καιρος..Μαζευουμε και χαρτζιλικια τωρα τα Χριστουγεννα..Για να Δουμε Για να δουμε...Σπαει Μπουκαλια γιαλινα το δικο σου?
I have not yet begun to fight!

Horus

το δικο μου σκοτωνει κ ελαφια στα 200μ!!!  ;D ;D ;D

φιλε μου, οτι διαβαζεις στο νετ δεν ειναι παντα σωστο ή αληθες! παντα να εχεις υποψη σου οτι το καθε review παιζει να ειναι biased!!

π.χ αν εχω μαγαζι κ εχω στοκαρει 100 Μ4 C.A. ειναι πολυ λογικο να βγω να κανω reviews που να θαβουν τα JG. Αντιστοιχα αν εισαγω κινεζικα, μπορω να βγαινω κ να λεω οτι ειναι γαματα κ πολυ φτηνα κ οτι δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα T.M , C.A κτλ..

θα σου προτεινα να μεινεις στα απολυτα στοιχεια για να βγαλεις μια ακρη. πχ. το Μ4 που λες ειναι απο τη νεα σειρα της JG με μεταλλικό mechbox, μεταλικα γραναζια, μεταλικα κουζινετα κ πολυ δυνατο μοτερ.  το hopup ειναι πλαστικο, υπαρχει ομως συμβατοτητα με τα ΤΜ.

τωρα τα πλαστικα κ τα μέταλλα πρεπει να ειναι κατωτερης ποιοτητας απο τα αντιστοιχα γιαπωνεζικα, ταιβανεζικα κτλ.  αλλα η συγκριση μαζι τους ειναι ακυρη! σκεψου ποιο γιαπονεζικο θα επαιρνες με τα λεφτα του JG; κανενα  :)
νομιζω πως μονο με το αντιστοιχα Μ4 της AGM, DBoys κ λοιπων κινεζων μπορεις να το συγκρινεις. ελπιζω να σε βοηθησα  :)
enemies..we need more enemies!!

Kallistos

Το συγκεκριμένο AEG ειναι πολυ καλό. Λιγο βαρύ σε σχεση με αλλα Μ4 αλλα ειναι και ταχυβολο και ριχνει αρκετά μακρυά. Εχω το ιδιο και ειναι ο τρομος των εχθρων οταν παιζουμε. (Παιδια δεν φταιω εγω για τα headshots... το hopup του Μ4 φταιει.)  :P

Το προτινω αλλα κοιτα και τα G&G
Ready... Steady... Fire...!!!

The Hawk 1

Stathis

Παιδες εγω εχω ένα cyma και μου εχει βγει καλουτσικο για τα λεφτα του
Airsoft is Life!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ολα ειναι σχετικα με τα οπλα εαν κινεζικο η κατι αλο. εγω εχω ΑGM στα 200 φουλ μεταλ στα 400 φπς χωρις κανενα προβλημα.