13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

συμφωνο με των baldcoyote
1. το κωστος προμηθειας καθε υλικου επιβαρεινη των καθενα προσωπικα συφωνα με την τσεπη του.
2. καπια υλικα υπαγονται στο νομο περι κατοχης (.........................) .αρα δεν ειναι ευκολο να αγοραστουν κ να περιφερονται ασκοπα. τωρα πια ειναι αυτα δεν θελη μυαλο.
3. 2 ανθρωποι δεν μπορουν να στησουν μια πιστα για να ερθουν 50 ,60ατομα  για να πεξουν κ μετα να βγαζουν πονο για το παιχνιδι οταν δεν καναν τιποτα αλλο απο το παρουν τον καφε τους κ ναρθουν εκει.
4. οπιος νομιζει οτι θα το κανει καλυτερα να το οργανωσει αυτος.
5. φιλικα παντα για το καλυτερο του AIR SOFT. ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ZINJA

Παράθεση από: Θάνος στις  14 Δεκ 2009, 19:12:08 ΜΜ
Προσωπικά το χάρηκα.  :)

Έριξα, μου 'ριξαν, έτρεξα, λαχάνιασα, έπεσα, έβγαλα φωτος καί ο καιρός ήταν θαυμάσιος, με πάρα πολλές συμμετοχές, που σε συνδιασμό με τα εικονικά εκρηκτικά του ΕΚΔΡΟΜΟΣ, έδωσαν στο παιχνίδι το κλίμα αληθινής μάχης.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν γιά την διοργάνωση αυτού, τον Jumbo, τον Zinja, τον ΕΚΔΡΟΜΟ, τον Powerplantmaster καί όποιον άλλο φίλο που ασχολήθηκε γιά την επίτευξή του.  :-*

Κακώς κείμενα πάντα υπήρχαν καί πάντα θα υπάρχουν, αλλά προτιμώ ένα πανικό από πολλούς παίχτες, μαζί με νέους συμμετέχοντες, που θα είναι οι αυριανοί παλιοί, από μετρημένους στα δάχτυλα παίχτες που θα παίξουν milsim.  ;)

Γι αυτό υπάρχουν καί τα πριβέ άλλωστε.  ;)

Αυτά, πάμε γι άλλα.
:)

ΣΙΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΘΑΝΟ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥς ΠΑΝΤΕς!
Μια αποστολη ακομα επιτευθη!και αυτη ητανε να διασκεδασουμε! ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

jumbo

θελετε λοιπον καλοι μου φιλοι να συζητησουμε αντρικια και ειλικρινα, χωρις υποθεσεις και προκαλυψεις;

ποιος ηταν αυτος που ηταν μεσα στον πυργο και οταν του εριχνα μια στο οπλο και μια στο χερι, αντι να πει εξω εκανε και την παπια και στραβωμουτσουνιασε οταν του εκανα παρατηρηση;
ποιος ηταν αυτος που ενω ειχε επαφη σε ολο το σωμα του αντιπαλου, την ειχε δει ζαητσεφ και τους χτυπαγε οποιονδηποτε κινιοταν στο δοξα πατρι;
ποιος ηταν αυτος που εριχνε καντηλια χριστους και παναγιες επειδη βγηκε εξω, και μολις εμφανιστηκα εκανε την παπια;
ποιος  ηταν αυτος που εν μεσω μαχης, και δη τη στιγμη που υπηρχαν πανω απο το πεδιο και παιηντμπολαδες, κυκλοφορουσε εν ειδη βολτας χωρις γυαλια;
ποιοι ηταν εκεινοι που κανανε κινηση στο safe house των βιετ, παρολο της παρατηρησης που εκανα;
αυτοι ειμαστε λοιπον κυριοι, για μενα προσοπικα το θεμα διοργανωση εχει ληξει και αν ποτε επανελθει στο μυαλο μου, να στε σιγουροι οτι θα πηξουμε στις αποβολες και στο ξεφτιλικοι..

παντα φιλικα
λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

Επειδή πολύ ακούγεται αυτό το δεν έχουμε το τάδε υλικό ή την τάδε στολή ή ακόμη και το κορυφαίο η αποστολή επετεύχθη δηλαδή η διασκέδαση,κρίνω πως πρέπει να επισημάνω πως το milsim δεν είναι για όλους.
Είτε γιατί δεν θέλουν να τα χώσουν σε εξοπλισμό και στολές ή επειδή δεν θέλουν να παίξουν σε ένα σενάριο με objectives ή ακόμη και το σοβαρότερο,δεν είναι έτοιμοι.
Σε τέτοιες καταστάσεις λοιπόν καλό θα ήταν ο καθένας μας με όλη την αξιοπρέπεια που μας διακατέχει να αποφασίζουμε αν θα πρέπει να συμμετάσχουμε ή όχι σε ένα milsim σενάριο για τους παραπάνω και άλλους τόσους λόγους.
Δεν είναι σωστό να καταστρέφουμε τους κόπους του άλλου και να γυρίζουμε το σενάριο της κυριακής σε μια παρωδία deathmatch.Δεν είναι σωστό να παλεύει ο άλλος ο κακομοίρης να ανάψει το πράσινο καπνογόνο στον πύργο και να έρχεται ο άλλος που μάλλον δεν έχει ξαναδεί καπνογόνο ή παλιμπαιδίζει να του το παίρνει από τα χέρια,να το σκάει στη μέση του δρόμου  και να γελάει πεσμένος στο πάτωμα ??? ???
Παραδείγματα είναι άπειρα αλλά τα πιο σημαντικά είναι τα θέματα συμπεριφοράς.Τα θέματα ασφαλείας δεν χρειάζεται καν να θιχτούν.

Τάλων

Ερε τι διαβάζουμε.

Αν και νομίζω οτι δεν έχουν ανάγκη υπεράσπισης φίλε salamine153 θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο τον οποίο αναφέρεσαι πρώτα στο Zinja και έπειτα στο Old Navy (ο παππούς).Αλήθεια σε ενοχλεί να σε "φάει" ένας μεγαλύτερος σου σε ηλικία ; :o

Σίγουρα είναι η γνώμη σου αλλά νομίζω ότι περισσότερη ευγένια δεν θα βλάψει καταρχήν εσένα τον ίδιο. ;)

Και κάτι ακόμα πότε έγινε διάλυμα και δεν το κατάλαβα. Τα όποια εκρηκτικά φτιάχτηκαν άκουσες ότι δημιουργήθηκαν από άνθρωπο που είναι η δουλειά του αυτή και με μοναδικό γνώμονα την ασφαλειά μας και μετά όλα τα άλλα. ???

Φίλε queef +1000 - ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ - . Βingo απόλυτα σωστός.

Φίλε Λευτέρη σεβαστή η αποφασή σου αλλά μην κάνεις χάρει σε κάποιους λίγους.

Και τέλος ας βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι εκεί πάμε για να διασκεδάσουμε και όχι να ξεκαβ........... απέναντι στον συμπαίχτη μας. Προβήματα όλοι έχουμε αλλά σίγουρα αυτά δεν είναι ο απέναντι συμπαίχτης.  :-*
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

salamine153

Κυριοι, πολυ καλα θα κανετε μην σχολιαζετε αυτα που ΔΕΝ εχω γραψει. Τα πραγματα τα ειπα με το ονομα τους, αμα δεν σας αρεσει τετοιο ονομα των πραγματων, ας φροντιζατε να εχουν καποιο αλλο. Εαν ειχαν γινει εστω μερικα απο αυτα που ειπα, ολοι θα περναγαμε πολυ πιο ευχαριστα.
Φιλε Ταλων, εχω διατυπωσει πολη σαφη θεση για τον Ζινντζα, η οποια δεν ειναι ουτε στο ελαχιστο προσβολη, για τον δε Παππου - που βρηκες κατι προσβλητικο; Για δειξε μου;
Το σχολιο για τα εκρυκτικα ηταν πολυ συνκεκρυμενο - οι κροτιδες ηταν λιγες και εφυγαν πολυ γρηγορα, ηταν ελαχηστοι αυτοι που τις προλαβαν. Δεν αμφισβητω ουτε στο ελαχηστο τις γνωσεις του Εκδρομου! Για τα καπνογονα ηδη ειπα - εφυγαν ασκοπα και χωρις καμια λογικη. Χασαμε τον πυργο :'(, οταν με φαγανε στη σκαλα, γιατι απο πισω δεν ειχαμε καλυψη απο κανεναν - σε εκεινο το σημειο οι βιετ μας ετρωγαν πολυ ευκολα 8), εκει επρεπε να πεσουν ολα τα καπνογονα :P και να ερθουν οι δικοι μας πιο κοντα στην εισοδο, οποτε ο πυργος θα ηταν ασφαλης. Εκει οπου τα εριξαν, στον δρομο μπροστα απο τον πυργο, ποιον βοηθησαν;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

κουραστικα με την γκρινια σας,  δεν βαρεθηκατε επιτελους με της κατηγοριες κ τα παραπωνα σας.
αντι να βρουμε λυσεις για την επομενη φορα κ εσεις το ΧΑΒΑ ΣΑΣ.
λοιπον περιμενω λυσεις κ οχι κοντρες αντε μην φυγει το ετος κ μας βρει με μουτρα.
καντε προτασεις. να τις δουμε ολοι μαζι να τις διαμωρφοσουμαι κ να βγαλουμε ακρη.

Θάνος

...γιά ηρεμήστε όλοι, γιατί σας βλέπω να βγαίνετε φωτο μόνο από τα κινητά σας την επόμενη φορά.  :P
keep safe distance...

Leonardo-Swordfish

Θα συμφωνήσω με τον Θάνο....  ;)

ROOKIEJO

οταν καποιος ανεβαζει ενα σεναριο σε ανοικτο φορουμ το κανει για να ερθει ο καθενας παλιος και νεος και το μονο που ζηταει ειναι  αυτος που θα ερθει να φερει μαζι την καλη του διαθεση για να περασουμε ολοι καλα .
δεν περασες καλα γιατι σου φταιει ο διοργανωτης ,ο τιτλος ,οι στολες,τα μοντελα ,και οτι αλλο η γιατι δεν ειχες διαθεση να περασεις εσυ καλα?
αν θελεις να μανουριασεις δες ειδησεις η το μουρατιδη η πηγενε στο γηπεδο .εμενα προσωπικα δεν θα μου ληψεις .
δυο σεναρια ανεβηκαν κατ'ονομα μιλσιμ και φτασαμε στο σημειο να ζηταμε τα κερατα μας.παλι καλα που δεν ζητησαμε και πτωση ελικοπτερου.
αν μας αρεσουν τα μιλσιμ δεν περιμενουμε απο το "διοργανωτη " να μας πει πως θα ντυθουμε η τι οπλο θα φερουμε .
παιζοντας οπως ο καθενας μπορει και θελει κανουμε την πλακα μας και δεν μας πειραζει αν ηρθε καποιος με κοκκινη στολη και πρασινα αλογα.
αν και οταν εχουν γινει 20 σεναρια ,μαζευομαστε 2000 και δεν χωραμε,εχουμε εξοπλισμο και δεν τον φερνουμε τοτε ευχαριστως να μπει ορος για ρουχισμο και εξοπλισμο.
μεχρι τοτε ομως λεμε μπραβο σε καθε λευτερη βασιλη κωστα γιωργο που βγαζει τα ματια του, χαλαει τις ωρες του,μοιραζει τα λεφτα του,βαζει την φαντασια του καιτα δικα του ονειρα  γιανα περασουμε ολοι καλα
ειναι κριμα να δηλητιριαζουμε με ηλιθιες αναφορες αυτες τις προσπαθειες.
ειναι κριμα να λεει ο καθε λευτερης δεν ξαναανεβαζω, επειδη καποιοι δεν σεβονται τον κοπο του και την προσπαθεια του
.
τελειωνοντας θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους αυτους που με τον κοπο τους μου δινουν την ευκαιρια να περναω καλα.
συνχαρητηρια

Siegfried

εγκρίνω και επαυξάνω! Οι κατ' 'εθος παραπονούμενοι θα πρέπει να εκλείψουν ως εκλείπει καπνός (έτσι πάτερ;   ;)). Η ασύστολη κριτική και η κριτική για την κριτική δεν βοηθάει κανένα.

queef

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  16 Δεκ 2009, 02:41:16 ΠΜ
ειναι κριμα να δηλητιριαζουμε με ηλιθιες αναφορες αυτες τις προσπαθειες.
Θα σου συνιστούσα να προσέχεις τι γράφεις,σε όποιον κι αν πήγαινε.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα ρώτα τον διοργανωτή αν αυτό ήταν αυτό που περίμενε.Όσον αφορά τα θέματα εμφάνισης ο jumbo τα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή,άρα το θέμα δεν είναι ότι δεν υπήρχαν,απλά κάποιοι δεν τα σεβάστηκαν.
Από όσους έγραψαν μέχρι τώρα δεν είδα κανένα κλάψα παραπονιάρη Κυράστα να λέει τον πόνο του,όσοι έγραψαν έγραψαν τα κακώς κείμενα για να μην επαναληφθούν σε μελλοντικά παιχνίδια.
Τέλος πάντων δεν ξαναγράφω γιατί θα καταλήξω γραφικός στο τέλος.Πριβέ και πάλι πριβέ για απαιτητικά σενάρια και μετά μην κλαίγεστε ορισμένοι γιατί δεν σας βάζουν(όπως έγινε στο τελευταίο στην Παλλήνη).

Powerplant

Μπράβο στον "Βιετκονγκ" που ενώ έιχαμε σταματήσει το παιχνίδι και 3 μαντράχαλοι κουβάλαγαν συμπαικτη του που είχε χτυπήσει και άλλοι τόσοι λόγω απόστασης είχαν βγει από τις θέσεις τους με τα όπλα κάτω και περίμεναν, αυτός συνέχισε να κινείται ώστε να χάσουμε την θέση του και να πάρει καλύτερη θέση αυτός. Και στην παρατήρηση είπε δεν άκουσα αλλά δεν είδε κιόλας. Μπράβο! Το πνεύμα των Βιετκονγκ ΖΕΙ!
Εφόσον: 1ον δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη ούτε στο πεδίο ούτε τώρα το αναφέρω, 2ον επειδή δυστυχώς δεν έγινε καμία συγκέντρωση στο τέλος για να το πω και 3ον μέχρι σήμερα δεν είδα τίποτα σε κανένα από τα τόπικ το λέω. Και έχω και μάρτυρα περί του θέματος.
Και ας αναρωτηθουμε κάτι. Θέλουμε να λέμε ο "Μήτσος είναι αθάνατος" για να πάψει να είναι αθάνατος ή παρών σε άλλα παιχνίδια, ή θέλουμε να μην λέμε τίποτα ή γενικολογίες γιατί και καλά θίγουμε διοργανωτές. Εγώ από όσο είδα το 90% είπε μπράβο και ευχαριστώ αλλά είπε και 2 πράγματα που δεν άρεσαν, άσχετα με τον διοργανωτή. Και στην τελική ένας διοργανωτής σε κάποιο παιχνίδι δεν μπορεί να κόψει συμπεριφορές από κάποιον που θέλει να λειτουργεί όπως γουστάρει. Στην καλύτερη θα τον διώξει από το παιχνίδι και ο "κύριος" θα επανέλθει να μας ταλαιπωρήσει σε άλλα παιχνίδια.
Ας έχουν κάποιοι επιτέλους τον φόβο ότι θα ακουστεί το ονομά τους και μπορεί να απομονωθούν λόγω συμπεριφοράς. Και μιλάω πάντα για εξόφθαλμες και επαναλαμβανόμενες με μαρτυρίες 2 τουλάχιστον ατόμων

Noob

Παράθεση από: jumbo στις  15 Δεκ 2009, 19:33:40 ΜΜ

ποιος ηταν αυτος που ενω ειχε επαφη σε ολο το σωμα του αντιπαλου, την ειχε δει ζαητσεφ και τους χτυπαγε οποιονδηποτε κινιοταν στο δοξα πατρι;
Αυτο το έχω απορία και εγω
ποιος  ηταν αυτος που εν μεσω μαχης, και δη τη στιγμη που υπηρχαν πανω απο το πεδιο και παιηντμπολαδες, κυκλοφορουσε εν ειδη βολτας χωρις γυαλια;

Σε πολλα σημεια του παιχνιδιου και επανειλημεννα εγινε το συγκεκριμενο συμβαν

ποιοι ηταν εκεινοι που κανανε κινηση στο safe house των βιετ, παρολο της παρατηρησης που εκανα;

ΕΓΩ και εκει οπου μπηκα δεν ηταν σειφ χαους αλλα 1 αμαξι βλακωδως παρκαρισμενο.. ειχαμε ορισει σαφεστατα οτι το σειφ χαους θα ειναι μετα το Μιτσουμπισι του Ολντ νειβι
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

jumbo

Παράθεση από: Noob στις  19 Δεκ 2009, 22:11:08 ΜΜ

Σε πολλα σημεια του παιχνιδιου και επανειλημεννα εγινε το συγκεκριμενο συμβαν

ΕΓΩ και εκει οπου μπηκα δεν ηταν σειφ χαους αλλα 1 αμαξι βλακωδως παρκαρισμενο.. ειχαμε ορισει σαφεστατα οτι το σειφ χαους θα ειναι μετα το Μιτσουμπισι του Ολντ νειβι

ακριβως για κινηση πισω απο το αμαξι του ολντ νειβι λεω Noob, οχι για πιο μπροστα...
και εναν χωρις γυαλια που ειδα τον εστειλα στα κοπτιτ για την επομενη κυριακη..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ