18-1-2009 Woodland

Ξεκίνησε από kinmid, 13 Μαρ 2009, 09:18:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit

@ vlassis

opws exei grapsei kai o kinmid se alla paixnidia sou vazw tis odigies mono poy allaksa tin wra

Η Συνάντηση μας για την Κυριακή είναι την 11:00 στο τέρμα του πάρκινγκ στο νεκροταφείο Καισαριανής, το οποίο και είναι παράλληλα με τον δρόμο που οδηγεί προς τον περιφερειακό. Συγκεκριμένα στο τέρμα του πάρκινγκ και προς την μεριά του δάσους.
Αν έρθετε με συγκοινωνία το λεωφορείο #224 κάνει τέρμα ακριβώς στην αρχή του νεκροταφείου αμέσως μετά το γήπεδο του Νηαρ Ηστ (δρομολόγια υπάρχουν και με χάρτη στο ίντερνετ στην σελίδα του ΟΑΣΑ).
Αν έρθετε με αυτοκίνητο από περιφερειακό όπως μπαίνετε για Καισαριανή μόλις θα βρείτε το νεκροταφείο αριστερά σας μπαίνετε και παρκάρετε, ενώ εσωτερικά από την Καισαριανή ανεβαίνοντας την Εθν.Αντιστάσεως προς περιφερειακό και περνώντας το γήπεδο και το πάρκινγκ του θα δείτε δεξιά παράλληλα το πάρκινγκ του νεκροταφείου.

kinmid

Καταφέραμε σήμερα να μαζευτούμε 39 άτομα, και ελπίζω να περάσατε όλοι καλά!
Είδαμε και πολύ καινούριο κόσμο σήμερα, τόσο αριθμητικά όσο και αναλογικά επί του συνόλου.
Ελπίζω να τους άρεσε το παιχνίδι και να μας τιμήσουν και σε επόμενα παιχνίδια με την συμμετοχή τους.

RIDE_BMX

Εμένα σήμερα ήταν η πρώτη μου φορά και οφείλω να ομολογήσω ότι το διασκέδασα αρκετά.Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή(Αν οργανωθεί φυσικά) με το νέο που απόκτημα.

ilvou

Παράθεση από: kinmid στις  18 Μαρ 2009, 18:27:30 ΜΜ
Καταφέραμε σήμερα να μαζευτούμε 39 άτομα, και ελπίζω να περάσατε όλοι καλά!
Είδαμε και πολύ καινούριο κόσμο σήμερα, τόσο αριθμητικά όσο και αναλογικά επί του συνόλου.
Ελπίζω να τους άρεσε το παιχνίδι και να μας τιμήσουν και σε επόμενα παιχνίδια με την συμμετοχή τους.

Να ειστε σιγουροι γι'αυτο ...  ;)

alexz

πολύ καλό παιχνίδι με δανικό καιρό και αρκετό αριθμό ατόμων......πολύ καλύτερα η συνάντηση στις 11 ...έτσι έχουμε περισσότερο χρόνο παιχνιδιού..για εμένα που είμαι καινούργιος (3η φορά), όσο πάει και γίνεται καλύτερο....

MAG

το παιχνίδι ήταν πολύ καλό μπράβο σε όλους ..επίσης για την ώρα ...(11.00) πιστεύω οτί είναι ιδανική  ,μας δίνει χρόνο για πολλά...
my name is death

RAMIREZ

ωραίο παιχνίδι!
συμφωνώ με την νέα ώρα συνάντησης τελικά γιατί κερδίζουμε αρκετο χρόνο.
Νίκο μήπως είναι καιρός να κανόνίσουμε καμια εξόρμηση?
προτείνω να βάλουμε ψηφοφορία για να δούμε.Θα είμαστε όλοι μαζί σου και θα βοηθήσουμε για κατι τετοιο.

pit

para poly kalo paixnidi paidia panta tetoia kathe kyriaki kai kalytera  ;)

fanioles

Παράθεσηνα κανόνίσουμε καμια εξόρμηση?

Τι εννοείς? για παιχνίδι εκτός αθηνών ?    Αν  ναι, κατι τετοιο θα μπορουσε να διοργανωθει και απο τις ομάδες παιδιών απο άλλες πόλεις.. !  (οπως το επερχόμενο της Θεσσαλονίκης..)

Πάντως σαν ιδέα να πάω καταδρομική εκδρομούλα σε άλλα μέρη με ψήνει τρελά !   ( η γυναίκα και η παντόφλα της δε ξερω τι γνωμη έχουν..   ;D  )