13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

κ απο εμενα ενα μπραβο σε ολους σας.
γιατι το εχετε μεσα σας.
αλλα ακομα μια φορα ξεκινησαμε 11:45 αντι για 10:30 ΓΙΑΤΙ!!!
κ ευχαριστω αυτων που μου καρφωσε 1 ββ στο μπουτι απο τα 2 μετρα με τυφεκιο (ΕΛΕΟΣ)
αντε για την επομενη μαχη. (με σεναριο την διασωση του Αγ. BILLY) χε!χε!χε!

queef

Απορώ που είδατε καλό παιχνίδι..Από παντού ακούγονταν παράπονα για άσχημες συμπεριφορές και αθανασίες :(
Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή γιατί κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε τον κόπο των διοργανωτών.Ο άνθρωπος το έστηνε 2 μήνες και στο τέλος οι γνωστοί άγνωστοι μακάκες κάναν του κεφαλιού τους γι'ακόμη μία φορά και κατέστρεψαν το παιχνίδι.
Ντροπή και παλι ντροπή..

jumbo

απο την πλευρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που δωσαν το παρον στο σημερινο παιχνιδι, τους zinza,powerplantmaster,ΕΚΔΡΟΜΟ για την αμεριστη βοηθεια που δωσαν ωστε να στηθει το σημερινο παιχνιδι, και οσον αναφορα τυχον συμπεριφορες, οι λαθοι του σεναριου, ειλικρινα συγνωμη και επυφιλασομαι, για τα καλητερα σεναρια....καλη εβδομαδα να χουμε...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

παιδες δωστε ιδεες για την επομενη φορα με πμ για να το κανουμε με τρελα, δεκτη καθε προταση.

Noob

Πολυ ωραιο σεναριο και παντα καταπληκτικο πεδιο...

2 θεματα για συζητηση
1) Εκανα το γυρω της βασης και εφτασα κατω ακριβως πισω απο τους Βιετκονγ - Βιετναμεζους.. ΚΑι παρολα αυτα καποιοι με το που μπηκα παλι στο [εδιο καθοντουσαν ωρις γυαλια και μιλαγανε ενω ειχαμε σαφες πει οτι safe house ειναι τα αμαξια

2) πιστευω οτι δε πρεπει να υπαρχουν απειρα respawn αλλα 1- ή -2 το πολυ.. για να προχωραει και το σεναριο αλλα και για να μη παιζει συνεχει η λογικη του παμε για να αδειασουμε 2 μπαταριες και 3000 μπιλάκια..

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους διωργανωτες του σημερινου παιχνιδιου
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

WAR ANGEL

ΝοοΒ σε παρακαλω εχω αγορασει μετοχες απο τις εταιριες που κατασκευαζουν ΒΒς. ;D ;D ;D

Queef πρεπει και εσυ να παραδεχτεις οτι οι παραπτωματιες πια ειναι γνωστοι αλλα και λιγοι οποτε και το παιχνιδι ενω ηταν καλο  καποιοι φροντισαν να το γ...μησουν

queef

μα αυτό είπα..οι γνωστοί άγνωστοι μακάκες.
Όχι μόνο γ....σαν το παιχνίδι όπως λες αλλά και το σενάριο του ανθρώπου που το εστηνε 2 μήνες και,προφανώς είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να απολογείται σε κάποιον

WAR ANGEL

+1.Προσωπικα θα καθησω διπλα στον διοργανωτη που θα αποβαλη τετοιους μαλ...ς ακομα και αν θα χρειαστει η βοηθεια του κοντακιου μου για κατι τετοιο.

And you have my Stock Frodo...

jumbo

παιδια να εισαστε σιγουροι απο τωρα, και αυτο που γραφω αποτελει υποσχεση με οτι και αν σημαινει αυτο, στο επομενο παιχνιδι θα παισουν απιστευτες αποβολες.... :-\  και ας με που και ιδιοτροπο και μακακα και οτι γουσταρουν....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

liongreek

...αν και χωροταξικά δεν δικαιούμαι να μιλήσω, μήπως επιτέλους αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι που λέτε πρέπει να γίνουν μόνο...γνωστοί;

...και να μην καλούνται ή να γίνονται αποδεκτοί στα παιχνίδια που διοργανόνωνται;

queef

liongreek όλοι στην Ελλάδα παίζουμε άρα χωροταξικά φυσικά και δικαούσαι να μιλήσεις όπως ο καθένας.Εδώ λένε την άποψή τους ανήλικα που δεν έχουν ποτέ συμμετάσχει σε παιχνίδι ;)
Το θέμα γνωστοποίησης των ονομάτων των γνωστών αγνώστων στο ευρύ κοινό με βρίσκει σύμφωνο μόνο αν το παράπτωμα είναι:
Α. Μη τήρηση των κανόνων ή πρόκληση επικίνσυνης κατάστασης.
Β. Συμπεριφορά.
Γ. Ασέβεια στους κανόνες του παιχνιδιού/πράξεις που εμποδίζουν την ομάδα να επιτεύξει τον ΑΝΣΚ.
Και όχι απόλυτα με αυτή τη σειρά

Goodspeed

Καλησπέρα,

σήμερα θυμήθηκα γιατί είχα καιρό να παρευρεθώ σε παιχνίδι στην Ελευσίνα...

Κτήριο μέσα, κτήριο έξω, ατελείωτο καμπέρωμα και άντε να τους ξεκουνελώσεις. Τόσο Woodland, έστω και καμμένο, γιατί να πηγαίνει στράφι ποτέ δεν θα το καταλάβω.

Δεν είναι επιτυχία ενός παιχνιδιού να ρίξει ο καθένας μας minimum 1500 bbs.

Συγχαρητήρια και μπράβο στον Λευτέρη και στα παιδιά που βοήθησαν στην υλοποίηση της ιδέας, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν θα αναφερθώ σε αθανασίες ή σε μη τήρηση του fair play από μεμονωμένα άτομα. Αρκετή αξία τους έχουμε δώσει.

Το αν κάποιος παίζει και καμπερώνει, κάποια στιγμή θα το βρεί μπροστά του όταν το σενάριο ή το πεδίο δεν θα του αφήνει τέτοια περιθώρια. Και τότε δεν θα ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θα ξέρει να κάνει κάτι άλλο. Για να μην παραξηγηθώ, δεν το κατηγορώ, απλά το θεωρώ ξένο ως προς το τι είναι Airsoft γιά εμένα προσωπικά.

Καλή εβδομάδα σε όλους...

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Whiskey

Εγω αν και δε θελω να μιλησω ιδιαιτερα, θελω να δωσω συγχαρητηρια στον Λευτερη και στα αλλα παιδια που προσπαθησαν και εστησαν το σεναριο με την δουλεια και την ιδεα τους.

Τωρα οσον αφορα ... αθανατους ... ατομα με εριστικη συμπεριφορα ... χυμα καταστασεις μακρια απο το σεναριο ....... το μονο που εκαναν ειναι να χαλασουν μια καλη ιδεα ...

Προσωπικα βαρεθηκα να ασχολουμαι με τετοια ατομα που κρυβονται πισω απο την ασχετοσυνη τους ...

Προτιμω οταν το κακο παραγινεται να βγαινω ακομα και διχως να με χτυπησουν, οπως εκανα σημερα, μια και ενας καφες ειναι προτιμοτερος εκεινες τις στιγμες απο το να χαλαω τον χρονο μου.

mirrage

Παράθεση από: liongreek στις  13 Δεκ 2009, 18:45:34 ΜΜ
...αν και χωροταξικά δεν δικαιούμαι να μιλήσω, μήπως επιτέλους αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι που λέτε πρέπει να γίνουν μόνο...γνωστοί;

...και να μην καλούνται ή να γίνονται αποδεκτοί στα παιχνίδια που διοργανόνωνται;

+1000 ;)
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το τροπάριο....

Papis

Καλησπέρα φίλοι μου!Μπράβο στα παιδιά που κουράστηκαν για να στήσουν το σημερινό σενάριο.Πέρασα πολύ ωραία μεχρι τη στιγμή που γύρισα το πόδι μου :'(
Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι λιγότερα τα προβλήματα για να μπορούμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι όλοι χωρίσ γκρίνια! :)
Και κατι ακομα να ευχαριστήσω και το φίλο από τους αμερικάνους ;D ;Dπου σταμάτησε το παιχνίδι του και με βοήθησε να κατέβω !Thanks dude! ;D ;D

aroutha

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά. Καταρχάς να αναφέρω ότι σήμερα ήταν το πρώτο public στο οποίο παίρνω μέρος και σε γενικές γραμμές έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις από το παιχνίδι. Επομένως, να πω ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και σε όσους βοήθησαν να στηθεί αλλά και να εξελιχθεί σωστά το παιχνίδι  ;) . Από κει και πέρα το θέμα που με προβλημάτισε ήταν αυτό που ήδη αναφέρθηκε, η αθανασία μερικών. Προσωπικά, συνάντησα αρκετούς αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελα να το κάνω θέμα για να μην χαλάσω αυτό το τόσο ωραίο κατά τα άλλα παιχνίδι. Πραγματικά, πιστεύω πως σε θέματα όπως αυτά που προανέφερε ο queef, θα πρέπει μελλοντικά να υπάρξει μεγαλύτερη αυστηρότητα για να μπορέσουμε να ευχαριστιόμαστε περισσότερο αυτό το τόσο ωραίο hobby!

Τώρα απ'ο θέμα λειτουργικότητας του σεναρίου, η ταπεινή μου άποψη και χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία είναι ότι δεν θα έπρεπε να υπήρχαν ατέλειωτα respawn, όπως προείπε και ο noob. Πάντως, συνοπτικά πρέπει να πω πως το σημερινό ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι τώρα! Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά! :)

Powerplant

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το καλύτερα προετοιμασμένο και ανέβασε το airsoft ένα επίπεδο. Δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη αναπαράσταση, με παγιδεύσεις, καπνογόνα, εναλλαγή άμυνας-επίθεσης που άρεσε πιστεύω και σε αυτούς που τους αρέσει να ρίχνουν 1000αδες ΒΒ αλλά και σε αυτούς που ήθελαν κάτι πιο "τακτικό" και "ρεαλιστικό". Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους διοργανωτές για αυτή την προσπάθεια.
Ένα σενάριο τέλος πάντων που για 2-3 πραγματάκια που έγιναν (και δεν ήταν στο χέρι των διοργανωτών όλα να αποφευχθούν-προβλεφθούν) άφησε μια περίεργη αίσθηση σε πολλούς και κούρασε απο κάποια στιγμή και μετά:
1ον Οι αθανασίες.
2ον Καταστρατήγηση κανόνων και σεναρίου. Τα 2 αυτά έκαναν πολλά άτομα να σηκωθούν να φύγουν πριν τελειώσει το παιχνίδι.
3ον Είμαι μετά Χριστόν προφήτης αλλά τελικά τα άπειρα respawn δεν δούλεψε και τελμάτωσε το παιχνίδι.
Και κάτι ακόμα. Ο ΜΑV 620 ήταν αυτός που βοήθησε τον Papis να κατέβει τον λόφο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Predator

Ένα μπραβο και από την δικιά μου μεριά σε όλα τα παιδια που ετοίμαζαν το παιχνίδι για όλους μας,το ευχαριστήθηκα πολύ!

spiv

Ηταν η πρώτη μου φορα που συμμετείχα σε παιχνίδι και το ευχαριστήθηκα πολύ, συχαρητήρια στους διοργανωτές. τα καπνογόνα και οι παγίδευσης στα κτίρια έδωσαν μια πολύ ρεαλιστική εικόνα στο παιχνίδι  :)

tsagk

Με τη σειρά μου και εγώ θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που διοργάνωσαν το παιχνίδι, το οποίο σε γενικές γραμμές ήταν πολύ διασκεδαστικό!Να σημειώσω οτι κ για μένα ήταν το πρώτο μου public και θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω όσον αφορά το θέμα με τους αθάνατους.Γενικά οι διοργανωτές έκαναν πολύ καλή δουλειά με τα εκρηκτικά κτλ και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! ;D
‾ʞƃɐsʇ
War pigs <---